donderdag 6 april 2006

Beardie vriendinnetjes

Vandaag eerst op de koffie bij Jessy. Jessy was gisteren jarig en dat hebben we gevierd met de Hollandse vrouwen. Het was erg gezellig. Jessy is nu ook een jaar hier en had pas al haar foto's ingeplakt. Het was leuk om die allemaal te zien. Grappig om te zien wat er allemaal in zo'n jaar allemaal al gebeurd was.
's Middags ben ik boodschappen wezen doen en 's avonds zouden we met de Hollandse vrouwen uit eten gaan bij Carrabbas. Toch wel bijzonder om zo met zeven Nederlandse vrouwen hier in Amerika uit eten te gaan. Het viel de ober ook op dat we geen Carolina accent hadden. We hebben op ons gemakje kunnen eten en lekker lang getafeld. Wat nog wel es een probleem hier is. De borden worden vaak al zo weggehaald en dat viel nu wel mee. Al zaten we nog aan ons voorgerecht toen het hoofdgerecht al kwam. Maar dat was het enige, daarna ging alles vrij rustig aan.
Het was gezellig en we hadden nog geregeld dat er voor Jessy gezongen werd en dat ze een dessert kreeg met een kaarsje. Alle obers komen dan bij elkaar en gaan dan zingen. Toch wel erg grappig. De ober vroeg daarna of we voor Jessy ook in het Nederlands wilde zingen. Hij moest erg lachen om het "hiep hiep hoera" aan het eind. En nu ik er bij nadacht klinkt dat ook heel raar. En zeker toen de ober het nadeed. Maar wel leuk om het eerst half Italiaans te horen en daarna in het Nederlands. Afijn het was reuze gezellig zelfs na ons gezang !!
Morgen een hele leuke dag want dan komen Yvonne en Erna. Onze Beardievriendinnetjes

Image hosting by Photobucket

Deze foto was gemaakt toen we, Ron en Erna en Yvonne en Ton en wij tweetjes, in Krimpen hadden gewandeld met alle doggies en daarna bij de Breeka waren wezen eten.Het is duidelijk Stace (lees kliko) zit er mooi als de deugd tussen in. Met slabbetje om natuurlijk, want dat hoort als je uit eten ben (ahum). Tijdens dit etentje hadden we van onze plannen over het naar Amerika gaan verteld. Vond dat toen nog best wel moeilijk en nog steeds mis ik onze wandeluitstapjes enorm. Maarrrrrrr.... morgen zijn ze hier. Weliswaar zonder hun Beardies, want daar zorgen hun mannen deze aankomende week voor (thanks Ron en Ton), maar Yvonne en Erna komen eraan. Vind het ontzettend leuk en we gaan ze van alles laten zien natuurlijk!!!
Dus...... op naar het vliegveld.

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

kastelke zei

Petra, héél veel plezier met je vriendinnen!

Anoniem zei

Yvonne & Erna fijne dagen en veel plezier bij Ron, Petra, Stacey en Connor.
Groetjes Riet

Annemiek zei

Dat wordt een gezellige boel, veel plezier!

Anoniem zei

Nou Petra ik wens je heel veel plezier met Erna en Yvonne

Anoniem zei

Veel plezier hoor!

Anoniem zei

Ik begrijp dat je dat vervelend vindt als ze je bord zo onmiddellijk wegnemen. Vond ik in het begin zo verschrikkelijk irritant. Maar eerlijk gezegd, ben ik dat na 2j zo gewoon geworden, dat ik het nu erg vind als ze het niet onmiddellijk doen...

Zou ik al een beetje 'americanised' zijn?

Groetjes

Anoniem zei

Heel veel plezier met de beide dames, maar dat gaat vats wel lukken. Ik hoor steeds minder dat ik een accent heb, maar dat is niet echt een compliment, hahaha. Wel leuk zo met de dutch woman bij elkaar. Groetjes en fijn weekend !