donderdag 26 oktober 2006

Run, shop, skate...

Gistermorgen begon met voor ons een wandeling langs Lake Pine. Voor Carin was het een loopje. En voor Connor ook. Die is met Carin mee gegaan. Prachtig vond hij het en heeft het na een stop bij anderhalf rondje. 2 rondjes volgehouden. Anneke en ik hebben 1 rondje gelopen. En een rondje is 2 mile, dus 6,4 kilometer. Heel knap!

Photobucket - Video and Image Hosting

Het was heerlijk weer, zonnetje en een lekker strak fris weertje. Langs Lake Pine is het altijd lekker lopen en zo ook gisteren.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Daarna zijn we naar huis gegaan, even wat gegeten en weer wezen winkelen. Dat winkelen lukt nog steeds goed, hi hi hi. Carin heeft wat spulletje voor de miniatuur kerstdorpje gekocht en Anneke veel Halloween spul. Kortom het was weer fijn shoppen.
Na een lekker "prakkie" thuis te hebben gegeten zijn we 's avonds naar een wedstrijd van de Hurricanes geweest. Ze moesten tegen de Atlanta Thrashers.

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

De wedstrijd begon al snel want in de eerste minuut was er al een robbertje vechten met twee spelers die gelijk beiden op het strafbankje mochten. Het publiek begon al gelijk te joelen!! Daarna scoorde de Thrashers een goal en stonden ze achter, oei dat was nou niet leuk. Maar niet lang daarna stonden we weer 1-1 en 2-1 en zelfs 3-1.

Photobucket - Video and Image Hosting

Maar de Thrashers kwamen terug tot 3-3 en toen werd het weer 4-3 voor de Hurricanes en weer gelijk spel 4-4 aan het eind van het derde deel. Dus overtime. Daarin is het zo dat de wedstrijd verlengd wordt en het team dat het eerste scoort wint. En gelukkig waren dat de Hurricanes. Dus met 5-4 gewonnen, waarna het publiek in het stadion uit zijn dak ging!!!

Photobucket - Video and Image Hosting

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

chantal zei

Hoi,

Heb net nog ff geskyped maar wat een leuke avond hebben jullie gehad... en wat een leuke foto's.... ik heb zin om ook te komen... en ik spreek jullie snel

Ennuh ik heb zin in zaterdag.

Chantal

Anoniem zei

jullie waren te laat thuis hoor dat kan allemaal niet zo hihi
goh wat een mooie fotos weer en lekker dat jullie blijven wandelen hihi want an zei al dat is een feest bij dat ijshockey en al dat geƫet erbij hihi zou wat voor jordy zijn. Dus Peet blijf veel met ze lopen An mag bij thuiskomst weer in training en door blijven lopen want anders gaan de onsjes (hihi) er niet meer af. Nou heel veel fun vandaag bij de hollandse dames en het verder shoppen ik spreek jullie weer

bedankt voor het op de hoogte houden je ziet niet echt dat ze genieten he (alleen maar lachende snuiten leuk hoor)

doei

ronald

Anoniem zei

Spannende wedstrijd was het zo te lezen.

Nichten uit Maastricht veel sterkte binnenkort met het pakken van de koffers, want al dat geshop!!! (Spreek uit ervaring)

Kaar

Petra zei

Leuk, zo'n ijshockey wedstrijd, wil ik eigenlijk ook wel weer eens naar toe. Nog veel plezier de laatste dag en dan een goede reis thuis voor Carin en Anneke gewenst!