zondag 27 mei 2012

En.... Weer thuis...

Nou tijd voor weer een update, want ik ben inmiddels ook al weer thuis!

Afgleopen woensdag avond ben ik weer thuis gekomen. Heb heel veel gedaan de 12 dagen in Nederland en heb lekker genoten. Wat heb ik allemaal gedaan? Ik ben zoals eerder al gezegd naar de Keukenhof geweest..Naar de zaterdagsmarkt in Rotterdam en geshopt in de Koopgoot. Naar Madurodam....


En Scheveningen...En het Kurhaus...Ging wandelen en lekker eten aan het strand met lieve Beardies en hun baasjes!Ging slapen bij Van der Valk in Venlo en naar de Floriade..

Ging met een boot varen in de Biesbos....En zag daar tal van andere leuke kleine bootjes en de zee verkenners ;-)Ging nog meer varen, namelijk op de Oosterschelde.....


De ZZ5 vissersboot kwamen we tegen met op de achtergrond de stompe toren van Zierikzee.


Zag daar een heel stel zeehondjes op de roggeplaat.

Namen een kijkje bij ons oude huis en in de binnenstad van Zierikzee.Verder zag ik de Corteo voorstelling van Cirque du Soleil. Welke echt onwijs mooi was! Zo bijzonder! Mocht je in de gelegenheid zijn om te gaan, zeker doen. Op de ANWB website krijg je bij het bestellen van de kaartjes nog korting ook! :-)

Ging naar een seminar van Cesar Millan in Ahoy! Echt leuk! En natuurlijk weer wat geleerd. Be calm and open minded!

En natuurlijk zag ik veel lieve familie en vrienden! Ma & Ma, Karin, Ton, Dylan, Yvonne & Ton, Erna & Ron, Richard & Ingrid, Romy, Jesse, Jacqueline, Marja, Marjon, Marieke, Ton, Marchiena & Adriaan, Nancy & Kelsey, Jessy, Robert-Jan & Yvonne, Aad & Astrid (&Sarah) & Monique, hartstikke bedankt voor de gezelligheid, het warme welkom, de leuke dingen die we gedaan hebben en het lekkere eten! Het was weer fijn om in Nederland te zijn en jullie weer te ontmoeten. En zoals eigenlijk elke keer als ik Nederland bezoek was het weer veelste kort en heb ik ook familie en vrienden niet kunnen zien. Best moeilijk altijd maar 12 daagjes zijn zo kort en vliegen echt voorbij .....

Verder ook goed nieuws voor het visa gedeelte.... Ik heb ook weer een nieuw, wel twee jaar geldige, i94 kaartje in het paspoort dus dat is ook weer goed gekomen. Ik vloog terug op Washington en was dit keer zowaar
binnen 15 minuten door immigrations en de douane. Echt een nieuw record! Had daarna wel wat vertraging door slecht weer, maar ben na een ietwat hobbelige vlucht weer veilig thuis gekomen.

En dus weer bij de mannen, waarmee ik nu een lekker lang weekend aan het vieren ben. Ook hier maandag vrij, vanwege memorial day. Dus morgen slapen we nog even wat langer door.

Groetjes,
Petra16 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Mooi (beeld) verslag weer!
welkom thuis!

Claudia

Elke zei

Zo! Nu moet je dus eigenlijk op vakantie vertrekken, zodat je een beetje kan uitrusten. ;-)

Yvonne zei

Leuk reisverslag Peet! Jij hebt weer genoten en wij vonden het hartstikke gezellig dat je er weer was! Plezierige dag vandaag samen!

Yvonne en Rob zei

Nou, je hebt wel elke dag goed benut, dat waren toch hele drukke dagen. Veel gezien en gedaan.
Wel weer even bijkomen nu je thuis bent zeker?
Grtz.Yvonne

Kristel Holsbeek zei

Leuke vakantie gehad en nu uitrusten, das ook genieten!!

Anoniem zei

Leuk verslag Petra. Dat waren drukke maar zo te lezen hele leuke dagen in Nederland. Wij vonden het ook leuk om je weer gezien te hebben.

Nu weer lekker bijkomen thuis bij je mannen.

Groetjes Nancy

Anoniem zei

heb het heel erg leuk gehad.met je moeder en jou op de boot,en uit gewaaid, ma,

Anoniem zei

Hoi, Zo dat was een kort en bondig relaas van een hele drukke periode. Welkom thuis. Gr Ingrid

Ineke zei

Wat een prachtige foto van de honden aan het strand, zo mooi die weerspiegeling.
Jammer dat je vakantie er weer op zit, nu lekker uitrusten!

Anoniem zei

Uitgewaaid waren we zeker Frieda.
Groetjes Riet

Marjon zei

Dat waren een hele drukke 12 dagen! Je hebt meer gezien van Nederland dan ik in 53 jaar :)
Ik vond het onwijs leuk om met je naar de Keukenhof te gaan. Jammer dat ik zo abrupt afscheid van je heb moeten nemen, ik hoop het snel nog eens over te doen.

Anoniem zei

Zoals altijd Petra, lees ik nog trouw je blog, en wat leuk om Agnes op de foto tegen te komen. Zij is diegene met het zilveren/blauwe pak.. ik zie het gelijk aan haar ogen. Prachtig en superlief mens.. :)
Enne stompe toren.. foei, nu al vergeten... hahaha. Het is de Dikke Toren, die ik binnenkort ook achter ga laten, ik ga met mijn dochter naar het midden van het land verhuizen..
Groetjes aan Ron, en een dikke knuf voor de hondekopjes.

Groetjes Marisca

Petra zei

Hahaha, toevallig had ik het er nog over... Stompe toren, dikke toren, plompe toren! Jij zag het dus direct! Wist het echt niet meer, hihihi!
Als je Agnes het laat weten dan kan ik haar de link geven naar het grote formaat. Heb ook nog een foto van haar collega! Maar Agnes gaf me een mooie lach ;-)

Enne? Zierikzee uit???? Jij???? Heb heel wat gemist volgens mij

Anoniem zei

hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag petra .en wens jullie,allemaal een hele fijne dag toe, en lekker taart eten, bij het zwembad ,niet op het dak, van je auto zetten,ha ha,dat was lachen,,ma,doei doei,,

Petra zei

Bedankt! Nee dat zal ik dit keer maar niet doen!

Anoniem zei

Nog een keer Gefeliciteerd met je verjaardag en weet je al wat er gegeten wordt vanavond.

Groetjes,
Ton, Karin & Dylan