maandag 7 mei 2012

Foe young wat?

Van het weekend gingen we Chinees halen en bij het bestellen kwam ineens de Nederlandse versie er uit "Foe yong hai" ipv de Amerikaanse versie "chicken egg fouyoung" Het meisje wat mijn bestelling opnam, keek meteen verschrikt op. Door haar reactie had ik ineens door wat ik gezegd had. "What you like?", klonk er met een stel vragende ogen. Nou en ik kwam er toch niet op zeg. Was volgens mij al helemaal in de Nederlandse stemming. Maar goed dat ik er niet spontaan Babi Pangang uit had gegooid zeg. Ze had er in gebleven denk ik. Ik ging daarna maar snel op zoek naar het gebakken ei gerecht op hun menu en wees het daarna maar aan. Wie weet wat ik gezegd had in het Amerikaans Chinees :-)

Maar nog twee daagjes en dan ben ik weer in Nederland. Morgen nog 1 keer voor de aller aller aller laatste keer therapie met mijn hand en dan woensdag op naar Nederland! Heb er zin in!

Afgelopen weekend nog foto's gemaakt van een half jarig meisje. De eerste keer toen ze twee maanden oud was, had ze niet zo'n zin in het foto maken gehad. Ze was toen best verdrietig en hadden wel geteld 15 minuten zonder huilen met haar gehad. Maar wat een verschil met nu!

Van Drop Box

Ze was echt heel lief geweest en gedurende de hele fotosessie geen traantje gezien! Ze bleef echt zo glimmen heel de tijd. Wat natuurlijk heel wat leuke foto's opleverde.

Verder hebben we de perkjes in onze voortuin voorzien van houtsnippers. Eerst lag er pinstraw (dennenboom naalden) maar nu dus mulch, het zelfde als in ons nieuw aangelegde perkje.

Van Drop Box

Het ziet er ineens heel strak uit he? En..... geen onkruidje te zien!

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er zeker erg strak uit! Veel plezier in Nederland!
groetjes, BiancaF

Miranda zei

Ja die mulch houdt het onkruid goed tegen! Veel plezier in Nederland!

Anoniem zei

Wat een schattig meissie.

Nou nog ff dan zit je lekker aan de nederlandse chinees, frikandelletje speciaal MC kroket , tompoes en ander lekkers.

Een heel goeie vlucht en we zien je snel.

Erna

ma zei

lekker weg petra``en als je aan kom``word het 20 graden``een mooie verzorgde tuin``netjes hoor`` en een knap kindje op de eoto``ron de groetjjjjes en knuefel voor de hondjes``zie je gauw ``ma``

Marjon zei

Ene hele goede reis naar Nederland morgen en tot vrijdag. Ik heb er zin in!

Kristel Holsbeek zei

Een goede reis naar NL gewenst!! Have fun!!

Petra zei

@ All
Bedankt voor de leuke en lieve vakantie wensen!
Tot gauw in het kikkerlandje!
Koffer is gepakt :-) alleen kon ik wederom niet inchecken online. Gedoe altijd.... Nouja morgen op het vliegveld dan maar :-)

Knuf Peet

Ineke zei

Hele goede reis naar Nl en een fantastische tijd in ons natte en soms frisse landje!

Anoniem zei

Heel veel plezier in NL..... jassen en truien mee tis nog lang geen zomer.... Groetjes vanuit een warm en zonnig Marbella!
Evelyn

duijsensfamily zei

Hahahaha! Ik zie je al staan bij die Chinees!
In Nuenen vragen ze ook altijd "sambal bij" dus als ze dat gaat doen dan weet je dat je goed zit!

Veel plezier in NL!

Gr. Claudia

Natasja Valentijn zei

Heel veel plezier in Nederland!

Anoniem zei

petra hoop dat je een beetje``uit gerust ben``heb op tv pennsylvania gekeken``maar ingrid zei uit washinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngton``philadelphia dat dacht ik`` heb net nog gebeld maar jullie zijn er niet``nu tot zondag groetjes allemaal``ma``