zondag 19 augustus 2012

Cirque!

Na een rustig ochtendje van bijkomen en bijkletsen, gingen mijn moeder en ik vanmiddag richting de PNC Arena om naar de Dralion voorstelling te gaan van Cirque du Soleil. Het fijne vind ik altijd dat je daar eigenlijk heel makkelijk kunt parkeren. Veelal geen files, makkelijk een plekje te vinden en eigenlijk nooit ver van het stadion. Maar vandaag was echt wel heeeeel erg goed. We werden door de mannen van de parkeerplaats helemaal naar voren gedirigeerd. Echt precies voor de hoofd ingang.

Perfect voor mijn moeder! We konden echt zo naar binnen lopen. Super! Hierna op zoek naar onze plekjes. We zaten in de eerste ring en hadden een mooi zicht. De zaal was voor de helft beschiktbaar. En het podium stond aan de voorkant van het basketbal / ijshockey veld. Waardoor we eigenlijk vrij dichtbij zaten. De show was echt super. Wat een acrobaten! Heel mooi om te zien en we hebben er van genoten!

Springend door hoepels. Half vliegend in de lucht. Trampoline springers lieten echt de mooiste kunsten zien. Touwtje springen met 11 mensen tegelijk... Het was echt heel mooi en bijzonder! Weer heel anders dan de Corteo show waar ik in Nederland met Yvonne was geweest. Wel ook weer enorm indrukwekkend.

's Avonds zijn we even bij de Walmart geweest en hebben we lekker bij de Chinees gegeten met zijn drietjes. Met als toetje erna een stukje met de hondjes in de wijk gelopen. Het is hierintegenstelling met Nederland een "magere" 25 graden. Voor ons even een verademing na de warme dagen van de laatste tijd.

Dinsdag komt de warmte weer terug. Morgen dus nog even genieten van deze koelere temperaturen!

Groetjes Petra

 

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel plezier de komende weken, en ma je weet het niet in het diepe!
Groetjes, vanuit Rotterdam

Yvonne en Rob zei

Mooi he, Cirque du Soleil. Ben in NL ook een keer naar een voorstelling geweest, echt prachtig. Veel plezier met je Ma!
Grtz.Yvonne

Nel zei

Altijd genieten Cirque dS ongelofelijk wat ze altijd presteren. Heb er een paar keer van mogen genieten.

Nog veel fijne dagjes met je mams.

Anoniem zei

Ik vond hem ook leuk, was nog nooit naar ee Cirque show geweest.
Het is wel een influx van ouders overal he, die van mij zijn gisteren gearriveerd, en ik zag op Facebook dat die van Dennis in CO er ook zijn :) Veel plezier samen!
Annemiek