maandag 13 augustus 2012

Van de acht....

Zaten er zes gewoon in de top tien! Nieuw persoonlijk recordje kunnen we wel stellen :-) Vorige week kreeg ik per email de uitslag te horen van de Holly Springs foto club wedstrijd. En die was dus wel heel erg goed. Je mag 8 foto's insturen en van die acht dus zes in de top tien. De inzendingen werden dit keer gekeurd door fotografen die hun voetsporen al verdiend hebben, dus dat ze er zes van mij kozen was wel toppie! Helemaal niet verkeerd. Petra blij!

Maarja winnen is 1, die acht foto's moeten dan nog wel afgedrukt en ingelijst worden. En dat was het klusje van afgelopen weekend dus. Nog wel een werkje eerlijk gezegd. Maar het is gelukt en zo ingelijst vind ik het altijd zo anders over komen. Net of ze niet van mij zijn zeg maar!


In de maand september worden er 45 foto's van de fotoclub wedstrijd ten toon gesteld in het culturele centrum van Holly Springs. De top tien krijgt de mooiste "etaleer" plekken in de lobby van het centrum.

Verder nog meer leuk nieuws want mijn moeder komt binnen kort weer naar North Carolina! Was al weer een poosje terug dat ze hier is geweest, maar volgende week is ze er weer. Dit keer vliegt ze samen met mijn nicht vanuit Amsterdam naar Philadelphia en daar vanuit gaat mijnmoeder door naar Raleigh en mijn nicht soor naar Miami. Die daar haar dochter gaat bezoeken die klaar is met de stage bij het Hilton hotel in Ft. Lauderdale. Die twee komen dan het weekend er na ook naar Raleigh, dus ineens allemaal gezellig bezoek. Wat zullen de hondjes ook weer blij zijn met de aanstaande gasten. Weet zeker dat de (slissende) Connor zijn plekje in de logeerkamer weer zal veroveren.

Het gaat inmiddels weer hartstikke goed met Connor trouwens. Al kregen we wel nog een verontrustend telefoontje van de arts die hem geopereerd had. Er was een stukje raar uitziend vlees uit zijn mond op kweek gezet en dat bleek onder de microscoop toch niet helemaal in orde. Afgelopen dinsdag zijn we dus nog even terug geweest voor een gesprek en we gaan zijn mond dus vanaf nu heel goed monitoren en hopen dat er niks raars gaat terug groeien.We kunnen wel stellen dat hij kwa karakter een eindje opgefrist is door het kwijt raken van al de kiezen, want hij is er een stuk vrolijker door geworden. Het was altijd al een lekkere druif hoor, maar nu nog meer ;-)

 

Groetjes Petra

 

9 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Alvast een hele dikke proficiat met je fotos!!!

duijsensfamily zei

Geweldig resultaat! Dikke felicitatie!
Je gaat vast winnen!

Yvonne en Rob zei

Alvast gefeliciteerd met je mooie foto's, val je toch in de prijzen ;-)
Gezellig straks al dat bezoek.
Grtz.Yvonne

Nel zei

Super gefeliciteerd ! Wat een score zeg, 6 uit 8 in de top tien. Je mag heel erg trots zijn op jezelf.

Veel plezier straks met de log├ęs, dat wordt weer heel gezellig.

Anoniem zei

Hi Petra, wat gaaf zeg maar je maakt dan ook super gave foto's van harte!!! En veel plezier met je moeder volgende week.

Groetjes, Evelyn

Anoniem zei

Stacey en Connor ik kom er aan.
oma Riet


Mary-Ann zei

Mijn opmerking van beneden over het filmpje van Connor hoort natuurlijk hier hahaha. Maar ik was klaar met lezen en toen zag ik ineens de "dodelijke tassen". Congrats wat betreft de foto's. Je kunt leren fotograferen maar je moet er ook 'oog' voor hebben. Fantastisch. Liefs X

Marjon zei

Nogmaals gefeliciteerd met het geweldige resultaat bij de fotowedstrijd!

Wat fijn dat je moeder op bezoek komt, dat wordt vast heel gezellig.

Klinkt niet zo fijn dat bericht over Connor. Hou het maar goed in de gaten. Wel fijn dat hij weer zo vrolijk is.

Ineke zei

Gefeliciteerd, alweer een schitterend resultaat.
Gezellige dagen met je moeder!