maandag 7 november 2011

Weekend!

Het was weer een zeer aangenaam weekendje kunnen we wel stellen. Het weer werkte ook mee en zaterdag waren we al vroeg op pad naar Brier Creek. Daar was er een "Cars 'n Coffee" meeting.Voor Ron toch wel het auto bijeenkomst feestje van de maand! Er waren weer heel wat fraaie auto's aanwezig. Uitzonderlijk veel Lamborgini's ook. De deuren van deze auto gaan omhoog open en een geluid dat er uit komt.Je ziet er ook de meest leuke kentekens altijd.Zoals van deze super snelle Lamborghini. "Never late again". Vond hem erg grappig verzonnen.En deze... Ik had mijn camera dit keer niet mee. Wat ik wel moeilijk vond eerlijk gezegd. Maar 's middags had ik de eerste betaalde fotosessie sinds mijn hand en ik wilde het ook niet forceren. Een beetje voorzichtig is wel slim natuurlijk. Maar deze rode Porsche naast die mooie rode boom had wel een heel leuk plaatje opgeleverd.Deze was volgens Ron wel heel apart! Het Duitse kenteken zat er zelfs nog op. De Porsche GT3RSWij dachten die is vast van de dealer, want die staat er bijna altijd met twee auto's tegenwoordig, maar nee. Het beestje had een vers baasje. Verder deze...Alsof een Hummer van zichzelf al niet groot genoeg is. :-) Later kwamen Johan en Rassie, Ron's Zuid Afrikaanse motor vrienden, ook nog even kijken. En Johan was op de speciale street racer motor die hij onlangs gebouwd had. Hij had me nog gevraagd om foto's voor de verkoop van deze motor te maken, maar had toen net in mijn hand gesneden en zat net twee dagen in het gips. Misschien bij een volgend project van hem. Hij bouwt de motoren namelijk allemaal zelf.Hij neemt een oud motor frame en bouwt er dan street racers van. We zijn wel eens bij hem in zijn werkplaats wezen kijken. Heel apart om te zien. Deze was speciaal voor hem, omdat hij zelf de Ford GT 40 met de Gulf striping heeft waar van deze motor dus vanaf is geleid.

Daarna zijn we dus op huis aan gegaan. En 's middags dan de fotosession.Het ging best goed eigenlijk en het geeft me weer wat zelf vertrouwen dat het ook met 1,5 hand lukt, het foto's maken! We hadden afgesproken in een park hier in de buurt en het was zo mooi met de herfst kleurtjes. Echt perfect gewoon.

Zondags zijn we met de hondjes bij Raven Rock state park wezen wandelen met de hondjes. Ook daar was het genieten van de mooie kleuren.

De kleurtjes waren zo zacht met het vroege ochtend licht. Net niet echt zeg maar.

Ook nu weer de camera thuis gelaten.Want het is best nog een stukje wandelen. En met hond en 1 hand en camera is dat misschien niet zo goed plan. Er liggen ook onzettend veel wortels op de paden hier en ik zag mezelf al een snoekduik maken.Niet echt een optie nu. Maar ik vind het echt heel erg jammer. Maarja het is een verstandige keuze niet? Laat ik ook eens verstandig door het leven gaan op de vroege zondag morgen! ;-)

De iPhone doet het ook best aardig zullen we maar denken....Het uitzicht vanaf het hoogste punt, Raven Rock.Klimgeit Connor op het muurtje. Het is dat ik weet, dat er niet gelijk een afgrond is achter dit muurtje. Want je zou toch denken, daar laat je je hond toch niet op klimmen? Nee wees gerust, hier achter is nog een stuk grond en een soort padje naar beneden. Ik kan daar zelf overigens niet zo heel goed tegen eigenlijk ook. Want toch bij deze foto heb ik zoiets van haal hem er eensaf. Terwijl ik het weet.

Connor klimt trouwens altijd op dingen. Het is echt een afwijking van hem.Bankjes zijn favoriet bij hem. Dit keer was hij best moe van het wandelen, want omdat we lekker vroeg waren kon hij een heel stuk los lopen. En dan loopt hij natuurljk veel meer.Want behalve klimgeitje spelen, is zijn tweede afwijking toch wel lekker heel veel slapen ;-) De lekkere druif!

's Middags kreeg Ron een culinaire uitspatting en heeft puddingbroodjes gemaakt! En zeg zelf ze zien er zalig uitEn dat was ie ook! Vanavond ga ik naar de Raleigh fotoclub en doe daar voor het eerst mee met een print wedstrijd. Onderwerp was "Plane, train and automobiles". Ben benieuwd het niveau is daar wel erg hoog moet ik zeggen. Maar het is ook wel leuk om de kritiek te horen die de keuring opleverd. Daar leer je toch ook weer van.Dit zijn drie foto's van me die ik mee neem vanavond. Daarnaast nog 1 ballonnen foto. Je mag twee kleur en twee zwart/wit of sepia mee nemen. Ben benieuwd en wordt dus vervolgd!

Groetjes Petra9 opmerkingen:

Car zei

Mooi herfstweer wat kleurrijke plaatjes oplevert, stukken beter dan zuidelijker waar het grauw en grijs is.
Waar haal je toch elke keer de wetenschap vandaan waar die automeetings zijn. Probeer ze te spotten maar zie hier niets.

duijsensfamily zei

Mooie plaatjes weer. Het lijkt alsof de herfst bij jullie een stuk minder ver is dan hier.
En leuk jullie honden. Wij hebben ooit een Bobtail gehad en bij het zien van jullie Beardies moet ik veel aan onze Wiep denken, ook altijd met strik in haar haar om goed te kunnen zien.
Fijne week!

Gr. Claudia

Edwin zei

Hoi Petra, had al wat foto's gezien van Ron natuurlijk (je kent hem, gemotoriseerde foto's worden gedeeld haha) maar de rest liegt er ook niet om. De wat meer gefortuneerde mensen denk. En, hoest afgelopen met je foto beroordeling ??

Groet,

Edwin

Edwin zei

Hoi Petra, had al wat foto's gezien van Ron natuurlijk (je kent hem, gemotoriseerde foto's worden gedeeld haha) maar de rest liegt er ook niet om. De wat meer gefortuneerde mensen denk. En, hoest afgelopen met je foto beroordeling ??

Groet,

Edwin

Edwin zei

Ik heb de uitslag inmiddels al gezien op FB. Way to go girl !!!

Anoniem zei

Zo die Ron, ongekend talent met die pudding broodjes.

Weer heerlijk weekend achter de rug.
Prachtige foto's, ook al heb je rustig aan gedaan met foto's maken.

Erna

Ineke zei

Oh, wat een mooie foto's weer.
Ook ik las al op FB dat 'gewonnen' gehad. Gefeliciteerd!

B. zei

oooooooooooooooh pudding broodjes! Helemaal vergeten te eten toen ik in Nederland was:-(((

Anoniem zei

Gefeliciteerd een hele trotse moeder.