vrijdag 4 november 2011

Dit was 't nieuws

Nou eigenlijk is er geen schokkend nieuws. We zijn weer twee keer naar de fysio geweest waar ik nu voor bij het geheel een soort van Michael Jackson handschoen had gekregen. Mijn vinger en eigenlijk mijn hele hand blijft een beetje dik en dat was niet echt volgens de berekening van de fysio mevrouw. En dus moet deze handschoen zijn werk gaan doen. De vingertopjes zijn er van af, dus vandaar de Michael jackson gelijkenis.Hij wel mooi huidskleurig en dat staat beter dan het witte sokje wat er eerst om zat. Een soort steun kous voor mijn hand zeg maar. ;-)

Was trouwens nog wat. Die chirurg heeft op drie plekken in mijn hand gesneden en zo ook o.a. in mijn handpalm. Nu bleef 1 stukje vrij gevoelig als of er iets niet helemaal goed zat. Het deed ook niet constant pijn, maar als je er met je vinger over heen wreef deed was het super gevoelig. Dus ik laat dat aan de fysio mevrouw zien en zij kijkt eens en gaat gelijk een pincet halen. Blijk er nog een heel stuk hechting in te zitten. Zo dan! Vandaar dat het niet zo lekker voelde!!! Jemig!!! Maar snel vergeten. Verder doet de vinger nog niet heel veel en buigen is nog niet echt een spontane actie. Dit wordt denk ik een langdurig verhaal ben ik bang.

Van de week ben ik verder bezig geweest met het klaar maken van de iPad voor mijn moeder. Nou wilde ik er wat NL appjes op zetten voor haar, zoals Radio Rijnmond en Buienradar en zo. Maar die kun je dus in Amerika er niet op zetten. Er is een landen restrictie voor en tijdens het aanvragen stopt het allemaal al. En nu met het iCloud gebeuren lijkt het zelfs allemaal nog wat ingewikkelder. Hadden een aparte Apple account aangemaakt, maar nee hoor nog niks. Heel vervelend. Uiteindelijk vonden we een mogelijke oplossing en is mijn moeder in Nederland op pad gegaan voor een iTunes kaart. En vanavond hebben we die geinstalleerd en ja wel! Het lukte! We konden zelfs de RTL app er op zetten nu. En..... hebben we dus vanavond heerlijk gekeken naar Dit was het nieuws!!! Vind ik altijd zo'n grappig programma. Leuk ook dat Thomas Acda weer mee doet. Althans in de aflevering die wij zagen vanavond dan.

Verder ben ik flink in voorbereiding voor mijn vakantie naar Nederland! Er staan inmiddels al veel leuke dingen gepland. Daagje Amsterdam, Daagje Winner in de RAI, Daagje Keulen, Daagje Winterfair Ahoy en daar tussen door nog wat andere steden en familie en vrienden. Hartstikke leuk! Heb er enorm veel zin in!

Photobucket
De kerstmarkt in Keulen!


Morgen middag voor het eerst weer een fotosessie. Hoop dat het weer en mijn hand een beetje mee zullen werken!

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Ik lees op de Ipad de Libelle, Margriet, Flair, Focus enz enz.... Misschien vindt ze dat ook wel leuk?

Keulen is gewoon TE leuk, maar dat had ik al verteld!
Veel plezier!

Claudia

Marchiena zei

Dat is al een aardig vol programma voor je bezoek aan Nederland, je zal je niet gaan vervelen;-)

Ik denk dat je met je vinger toch nog even geduld moet hebben.

Succes met je fotosessie!

Aïda zei

Ooh, de kerstmarkt in Keulen is zo leuk! Sowieso de hele stad is leuk om te shoppen. Daar zal je je niet vervelen.

Ineke zei

Lekker handig van je dokter om een stuk hechting te laten zitten!
Wat zul jij het straks druk krijgen in Nederland, maar natuurlijk wel heel leuk druk.

Car zei

Ik heb de ipad voor mijn pa ook vanuit de VS ingesteld en via http://www.itunescode.nl/ een ituneskaart gekocht, wilde niet wachten totdat hij naar de winkel was geweest.
Als jullie met jullie ipad nu even ondet het account van je moeder inloggen zet je de apps (wo rtl4) zo op je eigen ipad. Nu moet rtl4 nog even met een update komen, hij werkt onder ios5 aangesloten op de tv.

Petra zei

@ carla
Ja dat hadden we inderdaad gedaan ;-)
Uitzending gemist doet het ook nu.
Via online kostte de kaart meer, hahaha. Wij benne zuinige Zeeuwtjes hey!
Wij hebben een VGA adapter en daarmee kijken we het op de tv. Zo handig allemaal!

Anoniem zei

Als jullie nog in de buurt van Zeewolde komen (niet zo ver bij Soesterberg vandaan) en het leuk vinden om een bezoek te brengen aan de Spyker fabriek let me know.
Groet, Evelyn

Annemiek zei

Hopelijk heb je snel vooruitgang met je hand! En leuk, een tripje naar Nederland!

Petra zei

Lijkt me hartstikke leuk Evelyn!
Petraglorie@nc.rr.com is mijn email adres. Misschien kunnen we iets afspreken!