maandag 31 oktober 2011

Mazzeltje

We hadden van het weekend een mazzeltje. Nouja mazzeltjes. Meer dan 1 zelfs...! Goed he?
Ik had van de punten van US airways een abonnement op de weekend krant genomen en zaterdag viel daar de eerste van op de oprit. Leuk! Helemaal gratis! Nou vind ik die krant voornamelijk leuk voor de zondag editie want daar zitten de reclame blaadjes bij.
Zaterdag zijn we naar de winkel geweest om een iPad te kopen, want mijn moeder wilde er ook graag eentje, zodat ze ook mee kan wordfeuden. Vindt het op zich zo leuk dat ze dat wil, dus daar werd ik al blij van, maar zo gingen we naar de Best Buy. Want over een paar weekjes ga ik naar Nederland en kan ik hem voor haar meenemen. Ding gehaald en de rest van de dag is Ron daar wel mee bezig geweest want de nieuwe IOS5 software stond er nog mooi niet op.

Afijn zondag morgen vroeg zat ik dus de reclame blaadjes te lezen en bij de Target krijg je van de week een $40,- gift card bij de aankoop van een iPad zeg! Ik balen! Maar het werd nog erger..... bij de Walmart zelfs een kaart van $50,-!! Zo dan!!! Geen leuk grapje. Je zou in staat zijn om het ding terug te brengen bij de Best Buy en hem bij de Walmart te gaan kopen. Wat me dusbracht op het price match gebeuren. Deed Best Buy dat niet? En jawel zeg!!! Even een internet speurtocht en het bleek dat ze tot 45 dagen na aankoop price matchen!

Dat werd dus een bezoekje aan de Best Buy die zondag! Maar eerst zijn we met de hondjes gaan wandelen, we waren nu toch klaar wakker! Het was nog vroeg en de natuur was zo mooi zo vroeg!!! Het was afgelopen week nog 25 graden geweest en nu was het net boven vriespunt en dat leverde een prachtige ochtend mist op!!!!Photobucket

Photobucket

Zo mooi was het. Het had iets mysterieus met zich. Het was ook windstil en de weerspiegeling van de herfst kleuren in het water....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het was echt genieten hoor. Na de wandeling bij Bass lake zijn we nog even naar Sunset Lake gereden. Ik had zaterdag gezien dat de kleuren hier erg mooi waren en ook daar zou er vast mist zijn! Onderweg kwamen we nog een stel hertjes tegen trouwens.

Photobucket

Photobucket

En ja het was er inderdaad heel mooi. Al vanaf de parkeer plaats zag je de mist boven de dam hangen.

Photobucket

Photobucket

Daarna door gelopen en het zonnetje kwam nu aardig door. Zo mooi met de herfst bladeren het zachte licht!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat een genot zo vroeg in de morgen..... Echt zalig de herfst! Ik heb inmiddels ontdekt dat ik mijn andere drie vingers buiten het spalkje kan frommelen en dus zo foto's kan maken. Niet geheel legaal, maar in dit soort prachtige omstandigheden wel prettig ;-)

Daarna dus door naar de Best Buy. In de auto repeteerde ik, zoals ik vaker hier gedaan had, wat ik zou gaan zeggen. Ik had namelijk het voorgevoel dat ze dat bij giftcards vast niet zouden price matchen. De prijs van het product was immers hetzelfde. Of dat Apple producten uitgesloten waren of zo. Afijn wij komen bij de klanten service en ik zeg dat ik de iPad bij de Walmart en Target met een giftcard had gezien in de zondag folder. En geef hem de foldertjes. Zegt die jongen meteen, "Oh u wilt een price match?". "Uh ja...., als dat zou kunnen?". Hij vraagt ons verder niks en begint al gelijk op zijn kassa te rammelen. Maar zegt een paar minuten later dat hij die van Walmart wel aanhoudt want die was het gunstigst! Nou geweldig!!! Ja doe dat maar joh! Heel fijn! En zo verlieten wij even daarna de Best Buy $50,- rijker. Het was alweer zo veel makkelijker gegaan dan vooraf gedacht. Helemaal blij!

Photobucket
Klik op de foto hierboven om de grotere versie te zien

Groetjes Petra

21 opmerkingen:

Marjolijne zei

Dat price matchen gaat in de VS toch makkelijker dan hier hoewel ze hier ook wel vaker positief reageren hoor. Wat heb je weer een geweldige foto's gemaakt. Vooral de zwart-wit foto vind ik mooi. Mooi dat je (illegaal) je vingers weer een beetje kunt gebruiken.

Lisette en Larissa zei

Wat een prachtige foto's!! Gelukkig dat het weer lukt al moet je een beetje frommellen.Had het met Erna erover als je binnenkort naar Voorhout komt we even langskomen Larissa wil je ook graag ontmoeten,ze was helemaal weg van haar nieuwe kleren!Op school had ze aan alle vriendjes vertelt dat ze uit Amerika kwamen.Groetjes Lisette en Larissa

duijsensfamily zei

Wat een mooie omgeving is dat waar jullie wonen! Moeten toch maar eens een roadtrip door de VS plannen. Foto's stuk voor stuk gewoon prachtig! Vooral de bovenste!
Leuk van die Ipad! Wij hadden dat laatst met een camera, in de winkel zocht op internet waar ie het goedkoopst was en ik kreeg ter plekke de prijs van de concurrent! Dus dat loont wel!
Gr. Claudia

Pascale zei

Prachtige foto's!

Aïda zei

Prachtige foto's weer. Wat wonen jullie toch in een mooie omgeving.

Kristel Holsbeek zei

Prachtige fotos en dat met niet alle vingers;-)))
Wow dat price matchen gaat wel goed moet ik zeggen...

Yvonne zei

Kijk daar kan je nou weer een leuk Keuls souvenir voor kopen toch :-) Prachtige foto's weer!

Anoniem zei

Super wat een mooie foto's!
Geweldig dat je zo'n leuk mazzeltje had.
Groetjes!

Annemiek zei

Prachtige foto's!
Fijn dat ze niet moeilijk gingen doen bij Best Buy.

Anja zei

Het is altijd zo genieten van je foto’s! Heerlijk dat price matchen in de VS.

Elke zei

Prachtige foto's! Vooral die van die houten pier die in het mistige meer loopt!

Dat price matchen heb ik hier ook al vaak gebruikt voor mijn voedingsmiddelen.

B. zei

Ik heb eigenlijk nog nooit price matchen gebruikt omdat ik het meeste al online koop en prijzen vergelijk. Dan nog effe googlen op discount of promo code en hoppa, nog wat eraf;-)

Natasja Valentijn zei

Wow, je foto's zijn werkelijk schitterend! Wat een mooi uitzicht moet dat geweest zijn!

Anoniem zei

Wat een schitterende foto's Petra. Heel mysterieus!

Marjon

Sandra zei

Toen ik de foto's zag dacht ik gelijk: hoe doet ze dat nou met haar hand in een spalk, maar je smokkelt.. En terecht, ze zijn prachtig!!! Wat krijg je in Amerika toch een goede klantenservice! Kunnen ze hier nog wat van leren..

Anna zei

Wat een bofkont ben je weer.
Prachtige foto,s

Ineke zei

Ohhh, wat een prachtige foto's, schitterend dat jullie het zo troffen met die nevel.
Pas je wel op dat je je vingers niet teveel illegaal gebruikt?

Karin (dh) zei

Wat een schitterende foto's weer, echt genieten!
Fijn dat je de extra korting toch nog hebt kunnen krijgen, het voelt altijd zo oneerlijk als je net iets hebt gekocht.
Haha...Wordfeud, wat een verslavend spel is dat he, ik kan er ook bijna niet mee stoppen, en op een tab is het wel veel duidelijker dan op een phone, je kunt ook op beiden tegelijk ingelogd zijn, dus je zit nooit zonder ;-)

Mary-Ann zei

Wat een mooie foto's maak je en wat wonen jullie daar mooi ! Heerlijk dat price matchen, ook het ruilen is altijd lekker simpel daar hahaha.
Geld terug, no problem m'am ! Liefs

Marchiena zei

Weer genieten van je foto's Petra. De foto op de houten steiger is werkelijk super.

Edwin zei

Mooie plaatjes weer Petra !!!