donderdag 20 oktober 2011

Mooi!

Even een update! We zijn inmiddels in South Carolina. 's Morgens hadden we de tour door de BMW auto fabriek. Heel indrukwekkend vond ik. Er worden per dag 1000 auto's gemaakt. 30 % daarvan blijft in Amerika en de rest gaat naar andere landen. Ook Duitsland! Op de motor en speciaal staal dus gewoon in Amerika gemaakt. Ze maken er alleen de X3, X5 en X6. Dus niet alle modellen natuurlijk maar toch. Er werken gewoon meer dan 7000 mensen in drie shifts. Dus 24/7! Vond vooral de lassende robots indrukwekkend. En de elk op maat en voorkeur gemaakte auto aan de lopende band. Dus precies welke kleur bekleding en velgen enzo. En in rap tempo ook nog! De fabriek is 2,5 miljoen square feet groot. Mega dus!

Daarna nog even bij de driving school wezen kijken, waar ze net de slipbaan op gingen. En die kon je zo van de parkeerplaats zien. Ook grappig om te zien.

Daarna zijn we iets meer naar het Noorden gereden. Over the "scenic Cherokee foothills" highway richting Table Rock State Park. Het was er zo mooi en we hebben daar lekker met de hondjes gewandeld. Heb wel wat foto's met mijn "grote" camera gemaakt. Maar het gaat moeizaam. Het kleintje was ook mee maar daar is de belichting van in een stressje lijkt. De meeste foto's zijn overbelicht helaas. iPhonetje gaat nog het beste. Die kan met 1 handje ;-)

Morgen gaan we richting Asheville en de Blue Ridge Parkway!

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

duijsensfamily zei

veel plezier!

Jasmino zei

Geniet ervan, heerlijk toch!

Ineke zei

Het fotograferen mag dan nu niet makkelijk gaan met die hand in het gips, tóch heb je weer een prachtige foto gemaakt.

Mary-Ann zei

Mooi tripje weer Petra ! Wij kijken weleens naar de megafactory's op Discovery, mooi !Fotograferen moet je toch ook in je hebben, je kunt veel leren maar 'feeling' is het belangrijkste. En daar slaag je elke keer weer in. Liefs en Enjoy

Anja zei

Veel plezier, geniet van jullie trip!!