vrijdag 21 oktober 2011

De bergen in

Van Drop Box
Vandaag dan op pad van hotel in Greenville naar Asheville. En al snel reden we de bergen in en kwamen de kleuren te voorschijn!
Van Drop Box
Het leek wel of het dit jaar wel extra mooi was. Er schijnt minder droogte te zijn geweest en dat is ten goede van de klueren, aldus de geleerden.
Van Drop Box
Het was echt rondom Asheville super mooi.
Van Drop Box
Daar zijn we een stuk met de hondjes wezen lopen. En dat vonden ze heerlijk. Het was er erg rustig en we zijn gelukkig geen beren tegen gekomen. Op 1 of andere manier loopt dat toch anders als je weet dat ze er wel wonen zeg maar ;-)
Van Drop Box
Bij mount Mitchell werden de bomen al heel wat kaler. Dit is ook het hoogste punt van de Blue Ridge Parkway. En daar was het wit!
Van Drop Box
Heel mooi gezicht. Het leek of het geregend had en dat was opgevroren. Wat een verschil met Asheville en omgeving. Het was dan ook net boven vriespunt.
Van Drop Box
Van Drop Box
Heel apart om te zien!
Van Drop Box
Het leek wel alsof het erop gespoten was met zo'n spuitbus.
Van Drop Box
Bij mt. Mitchell hebben we in het restaurant wat gegeten en genoten van het uitzicht. Hierna weer door naar het Noorden. Volgende stop was Blowing rock. Vind ik altijd een leuk dorpje. Er is daar ook een mooi meertje, waar we lekker om heen zijn gelopen met de hondjes. En daarna het dorpje in. Nu zijn we in het volgende hotel in Connover vlakbij Statesville waar dit weekend het ballon feest is. Dus morgen ochtend weer ballonnen kijken :-) Groetjes Petra

15 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Wat ontzettend mooi! Echt prachtig!

Kristel Holsbeek zei

Zo mooi, leuke fotos...en nu al wit...;-)

Jasmino zei

Wat een prachtige foto's weer! Aan je foto's is in elk geval niet te zien dat je met een arm in het gips loopt. Geniet lekker van de mooie omgeving, en natuurlijk aftellen! Liefs!

Ineke zei

Oh, wat schitterend, je zou er toch bijna een arm in het gips voor over hebben om ook zo'n mooi reisje te maken :-)

Anna zei

Wat prachtig weer , nu zegt het je ook wat omdat je er ook zelf ben geweest.
Geniet er maar lekker van

Diny zei

Dag Petra,laat ik mij even voorstellen.Mijn naam is Diny Fleuren en ik woon in Nederland.In de gemeente Boxmeer. Sinds ik vai de Fam. v. Dijk jouw blog gevonden heb,lees ik dit met heel veel plezier. En nu waarom. Er stond NC achter je naam en dat is se state waar ook onze zoon Jan woont en werkt.Vandaar die bijzondere intresse.In Mei van dit jaar waren wij in NC.Daar hebben wij ook een deel van the blue ridge parkway gereden .En wel van Boon naar Ashville.Idd wat een prachtige route is dit. Wij waren er in begin mei de natuur was toen ,door het koude voorjaar, nog maar net aan het uitlopen.Wanneer wij weer eens in NC zijn gaan wij beslist nog meer zien van deze route.Je schrijft dat je nu In de buurt van Statesville logeert.Juist daar werkt onze zoon.Hij werkt bij een nederlandse veehouder.Dat bedrijf ligt ong.12 mile noord vlak bij de I-77.
Wij wensen je nog een fijn weekend en goede reis verder. En natuurlijk een goed herstel voor je hand. Veel groeten voor jullie. Diny Fleuren Vortum-Mullem.

Anoniem zei

Wauw wat een prachtige foto's weer.
Heerlijk om zo rond te toeren.

Erna

Marchiena zei

Ondanks je beperking zijn het prachtige plaatjes geworden Petra. Wat een mooie omgeving en het weer werk zo te zien ook goed mee.

Anoniem zei

Hoi, Heel mooi die weg he. Ik wil er ook weer heen. Apart die sneeuw aan 1 kant van de boom en bloem. Veel plezier. Groetjes, Ingrid

Karin (dh) zei

Djeezzz...om stil van te worden die foto's, schitterend!

Veel plezier nog en veel beterschap.

Mary-Ann zei

Oh wat bijzonder weer. Prachtig Petra ! Hopelijk voel je je genoeg afgeleid.

Liefs

ann en ron zei

Zucht.......... Wat is t daar toch mooi. En je hebt mijn mooiste foto nog eens dunnetjes (en veel mooier resultaat!) over gedaan en dat met handicap, t lijkt wel golfen. Gelukkig wij ook vandaag in de vakantie modus. Heerlijk vakantievoorbereiding.
Gauw weer ff skypen om bij te kletsen, fijn om stace weer zo op de foto's te zien!!! T is toch een superkanjer.
Veel liefs, Ann

Petra zei

Hoi Diny!
Bedankt voor je berichtje! Wat leuk zeg dat je zoon hier ook in NC woont. Ja daar waren we vlakbij inderdaad. Volgende keer in oktober komen ;-) De kleuren zijn zo mooi en anders dan in Nederland. En je kan dan ook naar het luchtbalonnen feest. Echt zo leuk om te zien.
Groetjes uit NC
Petra

B. zei

Schitterend weer, Petra!

Car zei

Afgelopen week is hier twee keer de route Blue Ridge Parkway gevallen als route die super moet zijn. Voor een paar dagen voor ons net te ver :)
Leuk om hier zo toch weer wat van de kleurenpracht mee te krijgen.