zondag 27 november 2011

Al druk!!

Nou ik ben in Nederland aangekomen hoor. Via Londen, waar het al mooi in Kerst sfeer was.Daarna nog een vluchtje naar Amsterdam en weer terug in Nederland!! Ik had de mazzel om er uit geplukt te worden bij de douane. Gelukkig mocht ik het land toch naar binnen. Al werden de koffers doorzocht ;-)Ben ik met mijn moeder naar Kasteel de Haar geweest. Daar was een Christmas fair. En die was wel heel erg leuk. Mijn nicht zou er ook naar toekomen. En ze zou ons bellen als ze er was. Hartstikke makkelijk als je telefoontje werkt... Maar helaas was van die van mij de batterij leeg en dus was het niet mogelijk elkaar te bereiken. Uiteindelijk hebben we elkaar weten te vinden, maar het had wat voeten in aarde!Daarna zijn we met haar mee naar huis gegaan en hebben we 's avonds zo lekker gegeten met haar man er bij. Het was singletjes avond in het restaurant waar haar zoon werkt. En zo gezellig. Singletjes avond houdt dus in dat er een dj was die oude singletjes draaide. Eten was heerlijk en heb enorm genoten! Bedankt Anneke en Ronald!!

Zaterdag had ik via het Alles Amerika Forum afgesproken met allemaal Amerika liefhebbers in Amsterdam. Het werd een super gezellige dag die echt perfect geregeld was. Zo gingen we met een rond vaart boot door de grachten en hadden we een wandeling door de stad zodat we lekker konden fotograferen. Daarna nog een high tea bij de Bakkerswinkel. Super lekker. Daarna nog een wandeling langs mooie verlichtte gebouwen en als toetje nog een lekkere Vlaamse punt zak patat. Het was enorm leuk om veel mensen die ik op het forum heb leren kennen in het echt te ontmoeten.Nemo museum


de Kalverstraat


Bijenkorf by nightHet was echt een heerlijke dag en zoveel gezelligheid!

Zaterdag avond ben ik bij Erna blijven slapen en zijn we zondag naar de Winner hondenshow in de Rai gegaan. Daar hebben we de Beardies gekeken. Yvon en Marieke waren er ook. Dinsdag gaan we met zijn viertjes naar Keulen, dus het was al leuk elkaar al weer te zien. We hebben na het showen lekker geshopt op de honden show. En Stace en Connor hebben er weer wat speeltjes en borstels bij ;-)

Hierna zijn Erna en ik naar Beverwijk door gereden. Eerst even geshopt op de Breestraat waar de Pieten band de straat opvrolijkte.

Sint was er ook in de Bree straat. Hij zat in zijn woonkamer het grote rode boek te lezen ;-) En wuifde zelfs nog even naar ons. Leuk he?

Daarna zijn we bij Toos en Gerard een bakkie wezen doen. Het was gezellig weer bij te kletsen. We hebben wat foto's gekeken van toen zij in September bij ons waren. Open haardje aan en met banketstaaf. Wat is het leven toch leuk!!!

Daarna weer op naar Voorhout met Erna. Onderweg nog Chinees op gepikt en lekker met Ron en Erna Chinees gegeten. Heerlijk niet? Inmiddels ben ik weer bij mijn moeder en even tijd om alles van de laatste paar daagjes een beetje in het blogje te schrijven. Het wordt trouwens weer een druk weekje, dus wanneer het volgende blogje komt? Het is allemaal zo leuk om iedereen te zien en ben telkens laat thuis en dan is de energie even op. Maar ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes Petra12 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Geniet er maar lekker van!!

Miranda zei

Welkom home dear! Nog niet binnen en gelijk alweer op de roets...gelijk heb je! Pakken wat je pakken kan meid. Genieten doe je ook nog als je weer back ben, al is het dan van de foto's terug te kijken!

Anoniem zei

Ik vind het nog knap dat je tijd hebt om een blogje te schrijven!
Gelukkig zit het weer mee:)
Groetjes, BiancaF

Anoniem zei

Was weer een super dagje zondag.
Tot morgen, gezellig kerstshoppen in Keulen.

Erna

duijsensfamily zei

een drukke maar een leuke tijd zo te lezen!
Leuk om alles te zien zo!
Geniet ze en doe ze in Keulen de groeten!

Claudia

Anoniem zei

Het was weer leuk om je te zien op de Winner.Stuur snel foto's door van onze nieuwe aanwinst. Nog veel plezier de komende dagen.
Groetjes
Marion

Marjon zei

Hoi Petra, ik vond het heel leuk om je nu eindelijk eens in levende lijve te ontmoeten. Het was heel erg gezellig in Amsterdam.
Leuk om foto's van de Beverwijkse Breestraat te zien waar ik regelmatig winkel.

Veel plezier in Keulen morgen.

Marchiena zei

Je gaat weer als een trein, pas je een beetje op!

Veel plezier in Keulen!

Anoniem zei

Welkom!!!
Heel veel plezier, maar dat zal vast wel lukken en zal je tijd tekort komen :-)
Groetjes Nancy

Anja zei

Geniet van je tijd in Nederland, zo te lezen lukt dat wel!

Anoniem zei

Hé Peet,
Nou zoals je ziet is het me gelukt!! Nu kan je wat verwachten(hahaha) Wat een goeie foto van Amsterdam, en de sint achter het raam...Groeten aan je moeder.

Conny

Petra zei

Zo te horen heb je een geweldige tijd! Zelfs naar de Winner geweest, ben helemaal jaloers nu.

Heb de family hier laten schrikken toen ik zag dat er op tv een stukje over OpLove op was. Of je foto is gebruikt, dat weet ik echt niet, maar ontroerend was het wel.
Maar het zal er raar uitgezien hebben toen ik plots riep, hey, Petra is doing that!