donderdag 8 december 2011

Zoooo leuk voor mij,

Maar minder voor Ron.... Want gisteren ben ik naar Spyker geweest en heb er een hele leuke rond leiding gehad en.... heb ik een Spyker Aileron gereden.... En ik weet zeker dat Ron dit helemaaaaaal geweldig had gevonden. Ik zelf vond het ook super. Want een auto!Hij gaat van 0 naar 100 km in 4,5 seconden. Echt!!!Mega super snel en uiteindelijk haalde we tijdens ons ritje 210 km per uur in een paar tellen. Zo snel heb ik volgens mij nog nooit gereden!! En het was geheel niet oncomfortabel ook. Geheel relaxed kunnen we wel stellen. Wat een wegligging en een prachtig geluid klonk er. Echt een super auto en wat was het weer wennen in de Panda richting Rotterdam, hahaha.Ze hadden er nog meer mooie auto's. Echt zo prachtig in detail ook!Nou denk je natuurlijk hoe komt ze daar nou weer zo mooi met der neus in terecht? Nou dat is wel een heel leuk verhaaltje. Want Evelyn die hier regelmatig mee leest, had gezien dat Ron en ik zo hadden genoten van het zien van een Spyker op de Raleigh auto beurs een poosje terug. En laat Evelyn nou voor Spyker werken! En zo had ze aangeboden om een keertje langs te komen als we in Nederland waren. Helaas was Ron nu niet mee en dus had ik een andere Ron mee gevraagd. De Ron van Erna. En die had ook enorm genoten!

Het was eigenlijk ook weer heel vertrouwd om iemand van het blog te ontmoeten. Het blijft toch best een beetje apart dat iemand eigenlijk heel veel van je weet, terwijl je elkaar nog nooit in het echies ontmoet hebt. Heel bijzonder. En wat was het gezellig bij Spyker. Evelyn's collega Hans vertelde heel boeiend over Spyker. Het verleden en wat er in de toekomst te wachten staat. Ik genoot er van, maar moest toch ook steeds aan mijn Ron denken. Die had hier van zoooo gesmuld, dat weet ik gewoon. De auto liefde heeft hij van zijn vader in zijn genen mee gekregen en dit is toch wel DE creme de la creme!

Heb wel fotootjes natuurlijk, dus die heeft hij al gelijk bekeken. Maar het is toch moeilijk over te brengen hoe indrukwekkend vooral de rit in de Spyker was. Al snel was het tegen twaalven en na afloop van de adrenaline rit in de mooi oranje Aileron kregen we nog een hele leuke goody bag en namen we weer afscheid van Evelyn en Hans. Het was een ochtendje om niet snel te vergeten!

Het waren trouwens inmiddels al weer heel wat dagen om niet snel te vergeten. Want sinds mijn laatste blogje heb ik al zoveel leuks gedaan! Het is echt op en top genieten!

Zaterdag ben ik met Ron's zus en nichtje naar de Winterfair in Ahoy geweest. Het was er niet zo groot, maar wat er stond was leuk om door heen te snuffelen. Romy en ik zijn daar nog naar een waarzegster geweest. Dat is weer een ander blogje waardig, maar ook best indrukwekkend kunnen we stellen. Na de fair hebben we nog lekker geshopped op Zuidplein. Romy heeft een huisje gekregen en die had nog wel wat spulletjes nodig. Van thee doeken tot flessenlikkers zeg maar. En 's avonds Sinterklaas gevierd met lieve kadootjes en met zijn allen heerlijk uit eten geweest.

Zondag ben ik met mijn zus en moeder naar Rotterdam ceentrum geweest.


Net toen ik foto's wilde maken van het Witte Huis (ooit het hoogste gebouw van Europa), stopte er een bus met toeristen en die gingen allemaal foto's staan maken. Daar ging mijn idee om rustig op zondag morgen fotootjes te gaan maken.

Dus het werd even proberen geen Spanjaarden (de bus zat er vol van) op de foto te krijgen.De oude haven ligt er tegen over met de kubus woningen.Keek ik bij Erasmus.Haalde ik een Dudok Appeltaart!Keken we bij Hotel New York...


Daarna hebben we bij mijn zus gegourmet voor Sinterklaas en zijn mijn moeder en ik 's avonds nog even bij de lichtjes wezen kijken in Rotterdam. De zwaan.En het Expo centrum.'s Maandags ben ik met mijn moeder naar de Ikea geweest. Waar ze leuke kerststerren op voet hadden.Ging ik naar Theo Kop Jansen op Zuid, waar ze mooie kerst stukjes al hadden.En gingen we naar mijn broer en hebben we met Monique bij Van Der Valk Sinterklaas gevierd....Verder zag ik mooie wolken met lege wegen....En natte bende, met volle wegen....Ging ik met mijn moeder naar Intratuin...Aten we een McKroket...Zag ik Binky weer. En natuurlijk Mandy, Siebe en de kids, waar ik heerlijk Chinees heb meegegeten.Ben ik de verjaardag van Ton wezen vieren en ben met Ton & Yvon, haar moeder en de doggies lekker bij de Breeka wezen eten om Ton's verjaardag te vieren.Wat een leuke dingen allemaal he? Echt heeeeeel veeeeeeel leuks!!! Maandag vlieg ik weer terug en ga ik weer naar Ron en de hondjes!

Groetjes Petra

11 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Ben zo blij voor je dat het een super vakantie is geworden ondanks je ingepakte vinger!!

Anoniem zei

@ kristel
De vinger is sinds afgelopen weekend weer spalk loos over dag ;-) mooi he?
Groetjes petra

duijsensfamily zei

Als jij thuis komt moet je eerst eens op vakantie bijkomen van al die indrukken en activiteiten die je achter de rug hebt!
Waar in NL mag je trouwens zo hard rijden zonder dat je op de bon geslingerd wordt?
Mooie nachtfotografie-foto's! Erg goed gelukt!
Geniet lekker verder over 2 weken lossen wij je daar af, maar ik geloof dat wij het wat rustiger aan doen!
Groetjes uit een koud en sneeuwig Canada!!!
Claudia

Anoniem zei

Ik denk dat Ron niet de enige is die met je mee had willen gaan naar Spyker. Mooie foto's weer. Lijkt net of we een klein beetje met je mee zijn geweest op je rondreis. Geniet nog van je laatste dagen

Groetjes
Marion

Miranda zei

Wowie, da's wel even vet gaaf geweest Peet!!! Sjezen in die mooie auto's! Gelukkig hoef jij je geen moment te vervelen meiske..nog even genieten voordat je weer terug ga! Knuffels

Anoniem zei

He Petra, Wat leuk dat je zo genoten hebt! Heel fijn voor je, krijg ik toch ook weer n beetje heimwee, snif...Maar ook fijn dat je weer terugkomt ;-)
Vlieg je met USairways? Frank vliegt ook terug van n weekje nl...goeie reis en tot snel!
gr Jackie

Anoniem zei

Hey Petra, ik vond het ook superleuk om jou te ontmoeten, net alsof een de auteur van een autobiografisch boek ontmoet, erg bijzonder omdat ik natuurlijk het gevoel had dat ik je al jaren "kende" (lees dan ook al een jaar of 6 mee volgens mij, ook met de andere Petra, ik volg niet meer blogs). Goed om te horen dat je het bezoek de moeite waard vond! Goed weekend nog even in NL en goeie reis terug alvast as maandag.

Groet, Evelyn

Elke zei

Die waarzegster voorspelde dat er een spyker in je toekomst ligt?
(hopelijk dan eentje met 4 wielen, en niet eentje om te klussen) ;-)

Bedankt voor je fotoverslag!

(@Claudia: spreek voor jezelf! Jullie hebben sneeuw, wij 45 minuutjes bij je vandaag nog niks hoor!)

Ineke zei

Ach, arme Ron! Maar wat ontzettend gaaf dat je in zo'n auto mocht rijden. Jammer dat je vakantie er al bijna opzit. Veel plezier die laatste dagen!

Anoniem zei

Hallo Petra,

Ik ben echt jaloers op jou! Wat een leuke dingen heb je weer mee gemaakt een heleboel lekkers!
Echt een schitterende foto van Rotterdam in het donker met die prachtige gekleurde 'Koepel'(?)
Gelukkig dat je vinger nu af en toe zonder spalk mag.
Nou, een fijne reis naar huis en hopelijk zien we je weer gauw.

Groetjes, tanta Nan en Conny

Anja zei

Fijn dat je zo genoten hebt in nederland. Arme Ron, dat auto-uitje heeft hij moeten missen.