dinsdag 14 februari 2012

Valentino

Van Drop Box

Vandaag is onze Valentijn negen jaar geworden. De lieverd. Volgens mij de enigste hond in de wereld die het voor elkaar krijgt om op het kleine randje voor het Witte Huis in Washigton in slaap te vallen. Dat is ook echt een Connor-move. Gekke dingen... Zo kan hij ineens na een tukkie in de badkamer, zwaar kwispelend de kamer in komen hollen. Dan denkt hij gehoord te hebben dat er visite is en dan is het de tv. Zo zielig om die staart daarna te zien stoppen met kwispelen. Hij is zo gek op mensen en kroeltjes. Waarschijnlijk ook 1 van de weinige honden die bezeten is van filmpjes kijken op Youtube. Zijn kopje valt er dan bijna af. Skypen ook geweldig. Roep hem er maar bij en hij vind het geweldig.

Photobucket

Photobucket

Heerlijke lieve druif is het. Hij heeft een voorkeur voor het bekijken van filmpjes met hondjes. En gaat dan mee zitten piepen. Zal het eens een keertje filmpen ;-)

Verder hoop ik dat iedereen een heelijke Valentijn heeft gehad!

Van Drop Box

Echt Valentijns lekkers "for my sweet Valentine!" Voor het eerst ook in jaren dat ik thuis ben geweest en niet in de bloemenschuur. Wat een heugelijke dag! Is die gekke vinger toch nog ergens goed voor ;-)

Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Marchiena zei

Ach Connor helemaal vergeten om een kaart voor je te maken(vergeef het me), maar van harte gefeliciteerd met je 9e verjaardag en nog heel veel goede Beardiejaren erbij! Petra en Ron gefeliciteerd met jullie Valentijntje.

Kristel Holsbeek zei

Gelukkige verjaardag!!!;-)

Annemiek zei

Zo lief! Gefeliciteerd met dat mopje.

Guus zei

Mooie foto! Bevalt je nieuwe lens goed?

Elke zei

9 jaar al weer... wat gaat het snel he! In ieder geval een dikke proficiat voor Connor en zijn huisgenoten! Hij is zo'n knapperd!
En ik ben heel benieuwd naar dat filmpje!

duijsensfamily zei

Gefeliciteerd! Lief ding is ie!

Anoniem zei

hoi broertje
van harte gefeliciteerd met onze 9e verjaardag.
Groetjes
je zus Ilya

Petra zei

Geeft niks meid! Helemaal vergeven! Heb de felicitaties door gegeven ;-)

Petra zei

Thanks Kristel!

Petra zei

Bedankt!!

Petra zei

Ja de nieuwe lens bevalt enorm! Ben er echt heel erg blij mee! Zal vandaag wat foto's plaatsen die ik van de week ermee gemaakt heb.

Petra zei

Dank je wel! Zal het is gaan vast leggen!

Petra zei

Dank je wel! Het is echt een schatje!

Petra zei

Dikke verjaardags knuf voor je zus Ilya! Wat worden we al grote hondjes he? Op naar de tien!