donderdag 25 augustus 2011

Weer een daagje verder...

Inmiddels zijn we weer een daagje verder en zou eerst Irene alleen over de Outerbanks komen, De voorspellingen zijn nu toch dat ze wat meer naar het Westen zal komen. Vooralsnog krijgen wij alleen wat regen maar niet de hele zware wind.

Voor de counties rechts van de snelweg I95 gelden zwaardere waarschuwingen, maar gelukkig zitten wij aan de West kant van de I95. Wel zagen we vanmiddag een hele colonne apache helicopters over komen. Zoiets hadden we nog niet eerder gezien. Waarschijnlijk hulptroepen voor aan de kust. Want Obama heeft wel de nood toestand uitgeroepen voor North Carolina. Maar zoals ik al zei, het ergste zal zijn aan de kust.

De plaatselijke nieuwszenders staan er zoals te verwachten bol van. Hopelijk valt het mee voor de kust en loopt niet alles onder water, want de kust van NC is te vergelijken met de Nederlanse wadden eilanden. Ze liggen in zee en de schade zal daar dus het grootste zijn.


Morgen houden we het dus allemaal heel goed in de gaten, maar voor nu kunnen we gelukkig zeggen dat we nog steeds veilig zitten!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Jasmino zei

Ik ga duimen dat het allemaal meevalt!

Anoniem zei

Lets keep in that way Petra! Hang on to your hats :-)
Gr en goed weekend,
Evelyn

Anna zei

Ik hoop dat het allemaal mee valt.
Het is hier ook net herfst.
We gaan er maar vanuit dat het zo gauw mogelijk over waait (letterlijk en figuurlijk).

duijsensfamily zei

Ik duim dat het met een sisser afloopt...

Anoniem zei

Nou meid hopelijk valt het mee.
Voor de mensen direct aan de kust is het toch een stuk ernstiger.

Hou ons op de hoogte.

Rna

Anoniem zei

Erna dus hahahah

Gerda zei

Heel veel sterkte, we zullen duimen dat het allemaal goed gaat!

Anoniem zei

Hoi, Ik wens jullie veel sterkte. In Nederland hebben ze het toch over heel veel wind richting jullie. Zeker weet je het nooit. Haal ieder geval genoeg eten en drinken in huis. Veel liefs, Ingrid