donderdag 1 september 2011

Nog 1?

Van de week gingen we 's avonds een ijsje halen... Hondjes mee, die vinden het daar altijd erg leuk op het terras en we halen dan een kinder ijsje voor ze.En zo zitten we daar en ik denk wat zie ik nou?Zit er gewoon een jongen met een boa slang (echte!) om zijn nek aan de andere kant van het terras! Echt!! Zoals wij met de hondjes zitten, zo zat hij met die mega grote slang om zijn nek! Gatverdamme! De tafeltjes om hem heen waren dan ook zo leeg. Hij zelf at geen ijs, maar de mensen waar mee hij was. En ze zaten er bij alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Ik durfde er mooi niet een foto ietsiepietjes dichter bij van te maken. En ik was blij dat we aan de andere kant zaten. Waar het ineens een heel stuk drukker werd, zo raar ;-)

Vandaag, 1 september, was ook het begin van de foto exposite in het culturele centrum. En dus moesten alle schilderijen opgehangen worden. Ik zou ook komen helpen om op te hangen en ik zou de foto's van Judy mee nemen om op te hangen. Dus ik ga een half uurtje van te voren bij Judy langs om haar ingelijstefoto's op te halen en terwijl we dat in de auto zetten, komt de buurvrouw van Judy net thuis. We maken een praatje en dan ziet 1 van mijn foto's en zegt gelijk dat ze daar helemaal weg van is. En vraagt me of ze ook te koop zijn. Dus ik zeg tijdens de expositie zijn ze inderdaad te koop.

Mooi zegt ze, dan koop ik deze van je! Zo dan! Dat is leuk! Ik dacht eerst nog dat ze een grapje maakte, maar nee ze ging naar binnen haar checkboekje halen en betaalde me meteen. Zo leuk! Nou dat maakte helemaal mijn dag! Gewoon vanuit de kofferbak foto's verkopen, hi hi hi.Inmiddels hangen ze allemaal nu. Heb er snel een fotootje van geschoten met mijn mobieltje. Toch wel weer heel leuk om ze zo te zien hangen! Volgende week vrijdag is de receptie ervoor.

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

duijsensfamily zei

Heel veel succes met je tentoonstelling! Gaaf dat je effe een foto kon verkopen. Het begin van een lange reeks!

Kristel Holsbeek zei

wow zo leuk!!! Proficiat!!

Jasmino zei

Met een Boa om je nek een ijsje gaan eten? Ben je dan niet helemaal van de pot gerukt? Jeeeee zeg......

Wat heerlijk van die foto's! Volgens mij ben je helemaal los na die tentoonstelling. Goede verkoop gewenst! Je kunt altijd nog een kofferbakverkoop starten, succes gegarandeerd ;-)

Anoniem zei

Goed zeg dat je gelijk een foto verkocht, welke eigenlijk?

Veel plezier alvast met je visite komende week.

Erna

Petra zei

De foto van de waterval in Michigan ;-)

Nel zei

Leuk zo'n verkoop. Maar je maakt dan ook wel hele mooie foto's.
Ik zou best wel eens naar een tentoonstelling willen van jouw foto's. Wie weet komen we nog wel eens in de buurt.

Anja zei

Grappig om zo een foto te verkopen. Veel succes met de tentoonstelling!

Elke zei

Hahaha, kan je straks op de parking van de Walmart je foto's gaan verkopen vanuit je kofferbak.
(neen hoor, daar zijn je foto's veel te mooi voor!)
Veel succes met de tentoonstelling, en hopelijk verkoop je nog wat foto's!

Snap ook niet zo goed waarom je nu perse een slang als huisdier moet houden. Al had onze zoon, toen hij een jaar of 9 was, wel goede argumenten voor: "mama, maar dan kan ik een huisdier hebben waar jij niet allergisch aan bent!". LOL