vrijdag 21 januari 2005

De Tickets

Hebben gistermiddag de bevestiging binnen gekregen voor de vlucht naar Washington. We vliegen dus met de KLM. Eerder zouden we met United vliegen, maar die konden niet garanderen dat Stacey en Connor op dezelfde vlucht als die van ons mee zouden vliegen. KLM dus wel. En aangezien wij dat toch wel erg belangrijk vinden is het dus KLM geworden.
Wat ik wel als heel vervelend heb ervaren dat als ik bel over het vliegen met honden het elke keer weer anders wordt verteld. Zo moeilijk om de juiste informatie te krijgen via telefoon. Dus dacht ik vorige week, ik ga naar Schiphol en ga het zelf gewoon vragen. Afijn ook dat werkt dus niet, want aan de KLM balie weten ze van niks en geven ze je een telefoonnummer die je kunt bellen (en dus al gebeld had)
De meneer achter de balie van United was heel vriendelijk en stelde me echt op mijn gemak. Het zou allemaal echt helemaal goed komen met mijn hondjes. En hij kon me ook vertellen wat er met de honden gebeurde na het inchecken, wat ik heel graag wilde weten, maar door de telefoon maar niet kon achterhalen. Dus we besloten, we zouden voor United gaan. Echter toen ik van de week United ticketservice belde, deed de "Unitedman" aan de andere kant van de lijn heel moeilijk en ingewikkeld en tegelijkertijd ontzettend wazig. Over via de vracht en zo niet, dan is het niet zeker dat ze mee kunnen vliegen en er waren maar beperkte plaatsen beschikbaar en niet reserveerbaar. Dus de KLM maar weer gebeld. Die waren heel duidelijk in hun policy. Bij boeking doorgeven dat er honden meevliegen op overgewichttarief, en dan komt er een bevestiging (of niet) dat de honden mee kunnen en die plaatsen zijn dan dus zeker.
Die bevestiging is nu binnen dus Stace en Con mogen mee!!

http://www.beardie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

We leven mee hoor hier in Noordwelle! Fijn dat de boys met jullie vlucht meekunnen, da`s in ieder geval een hele zorg minder. Leuk dat weerberichtje, ik had van de week van Roon al een telefoontje gehad dat er sneeuw lag, we zitten met smart op een fotoootje te wachten maar mijn broertje kennende ;-)


Groetjes Mariet

Petra zei

Ja,ik zag het ook dat er sneeuw lag!
Vond het daarom ook eigenlijk wel leuk om het weerkaartje erbij te zetten.;-)
Zo blijven we mooi op de hoogte van het weer in Cary.
Groetjes Peet