vrijdag 28 januari 2005

Verhuizer en prikkenparade

Gisteren is de verhuizer bij ons thuis geweest om te inventariseren wat er allemaal verhuisd moet gaan worden. En gelukkig vertelde de man ons dat onze "verzameling" van inboedel best wel mee viel. Misschien zegt hij dat wel tegen iedereen, maar heb Ron er 's avonds nog even aan herinnerd dat het dus echt niet zo veel spullen zijn ;-) Wel was het net teveel om in een 20 ft (kleinste container) te verschepen. Dus wordt het een 40 ft container waar alles volgens de verhuis meneer goed in zal passen. Dat geeft hoop, zal ik maar zeggen!! Ze komen 's morgens met 5 verhuizers alles inpakken en rond 1 a 2 uur 's middags zal de container komen en dan gaan ze alles spullen in de container zetten. En ongeveer 6 weken later zal het voor ons weer beschikbaar zijn.

Ook hadden we gisteravond de afspraak bij de dierenarts voor de inentingen van de honden. Sinds dat Connor twee weken terug bij haar is geweest voor zijn tandje die zeer deed, hebben hij en de dierenarts een speciale band. Connor kwispelt echt zijn kont er af als hij de praktijk binnen komt. Dit gevoel van hem wordt ook wel versterkt omdat hij van haar en van de assitentes snoepjes krijgt, maar met de dierenarts heeft hij echt een speciale band. En dat is wederzijds zag ik gisteren. Ondanks dat zij hem twee prikken in zijn achterwerk had gegeven bleef Connor's vrolijkheid onstuimbaar en heeft de dierenarts dan ook voorzien van een paar lieve knuffels, waarna hij weer beloond werd met wat lekkers. Stacey weet die snoepjes ook wel te verorberen, maar behoud mooi een zeer verstandelijke afstand. Connor niet, die springt bij binnenkomst al met zijn voorpoten tegen de balie op en weet niet hoe snel hij op de behandel tafel moet komen........ Had verwacht dat het na zijn tandje trekken wel afgelopen zou zijn, maar dat had ik mooi mis. De band is alleen maar sterker geworden en moet eerlijk zeggen dat ik het wel leuk vind om te zien dat hij nu ook nog steeds heel blij naar binnen huppelt.
Afijn met een Europees paspoort, Wormenkuur, Tekenband, Hartwormpreventie en twee inentingen in de billenpartij heeft Connor afscheid genomen van zijn geliefde dierenarts, wat voor hen beiden zwaar viel ;-)

Groetjes Petra

http://beardie.nl


Geen opmerkingen: