zaterdag 22 januari 2005

In navolging op de tickets

In navolging op de tickets voor ons viertjes, even een stukje over de reisatributen.
Voor de honden hebben we namelijk dus inmiddels hun reisverblijven gekocht. We hebben ze volgens de voorschriften van de KLM "bestickerd" en dus hebben ze allebei een kennel met hun eigen naam er op. Zit er een sticker op met live animal en zitten er pijlen op welke kant boven moet. Ook hebben we een plastic mapje er opgeplakt waar de kopien van de gezondheidsverklaring en de inentingen in gaan.



Connor vindt ze helemaal geweldig en ligt er graag (en veel) in te slapen. Stace daarentegen loopt er heel interessant aan te snuffen en om heen te rennen, gaat er ook in, maar met dezelfde vaart weer uit ook. Die moet dus echt even leren wennen aan zijn "reisverblijf" Dus vanaf volgende week gaan ze mee naar boven en gaan we ze 's nachts in hun nieuwe optrekje leren slapen, met de deurtjes dicht.



Vanochtend was ook ons vierde ritje naar het grof vuil. Moest wel lachen. We hadden Ron's ski's bekeken en dachten voor de zoveelste keer deze afgelopen weken, zullen we dit nou wel of niet meenemen??? Tsja, we kunnen daar wel skien in de buurt, zei ik. Ron had zoiets die dingen zijn al zo oud. Afijn, we zaten samen op zolder de ski's te bestuderen en onze zolder is op het hoogste punt 1.35 of zo, even voor het plaatje erbij ;-)
Uiteindelijk vonden we een datum. De bindingen waren van 1983.........
Tjsa, niet zo veilig dus. Dus ook de ski's zijn inmiddels verleden tijd en zullen geen oude dag beleven in de US.............

Groetjes Petra

http://www.beardie.nl


Geen opmerkingen: