woensdag 10 oktober 2007

Maandag en Dinsdag

Zondagavond dus terug gekomen van het strand en eenmaal thuis bleek het nodig om het gras weer te kortwieken. Na een korte cursus, "hoe werkt dit apparaat nou toch weer", lukte het Erna ook hoor!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Maandag en dinsdag hebben we voornamelijk 's morgens geshopt en 's middag in het zonnetje gezeten. Maandag zijn we wezen shoppen in Durham bij de streets at Southpoint. We zijn via de 751 gereden wat een beetje door het platte land rijdt.
Langs de weg kom je dan langs dit gebouwtje. Vindt het er altijd zo leuk uitzien.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

en hieronder een fotootje bij het winkelcentrum.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Gisteren hebben we de dollar tree en de Target een bezoekje gebracht. En 's avonds hebben we bij PF-Changs gegeten. Het was er echt heerlijk en vooral het toetje (lees toet) was smullen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
De "great wall of choclat".

Leuk detail is wel dat Ron een bananasplit had besteld. En op de foto zie je die ook staan, want die zat in dat super kleine ieniemienie glaasje, hi hi hi! Helemaal fout gekozen van hem ;-) We hebben dus maar een stuk van onze great wall aan hem afgestaan. Lief van ons he?

Vanochtend was het dan wel al weer zo ver dat de koffers ingepakt stonden en Erna weer richting Nederland ging. We hebben haar vanmorgen met twee volle koffers weer naar het vliegveld gebracht. En zag dat ze zojuist vertrokken is naar Newark.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Wat gaan die dagen met bezoek toch altijd snel! We hebben zoveel lol gehad! Het zal dus weer even stil zijn hier de komende dagen. En ik denk dat Connor ook zijn slaapplekje zal missen vannacht....

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Zucht zwijmel, wat een leven hè Petra...oh als ik al die bekende dingen weer zie. Ik heb mijn plekje hier weer heelmaal gevonden hoor, maar het verlangen blijft, ik heb het er dagelijks met Patries over, hahaha. Ach met een lach en een traan hoor. Maar heerlijk weer en wat leuk dat Erna weer is geweest. Dikke knuffel en till we meet zal ik maar zeggen !

Anoniem zei

Hier ook weer een en al herinnering.
Dat toetje jammie jammie, ook een keer daar gegeten...
Groetjes

Anoniem zei

Dat benzinepompje, staat dat nou bij die kruising bij Sanford, ofzo? Wij zijn er idd ook regelmatig langs gereden, heel de 751 vind ik echt zo`n typisch amerikaanse weg, super! Jammer dat Erna weer weg is maar jullie hebben een geweldige tijd gehad zo, heerlijk hoor...

Petra zei

@ Mariet
Het pompje staat vlak bij dat witte kerkje en de "aardbeienplukboer" en bij het tuincentrum ;-)

Anoniem zei

Dat toetje ziet er wel heel lekker uit,lief dat jullie het gedeeld hebben. Jammer dat Erna weer weg is, maar ja aan alles komt een eind.

Anoniem zei

Het is echt voorbij gevlogen, maar jullie hebben weer een leuke tijd om op terug te kijken.

Anoniem zei

Nou hier is ze weer!!!!!
Gedouched, uitgepakt, man en hondjes geknuffeld, wasje erin.
Ben nu beetje verrot geloof ik.

Enne het is wel frisjes hier brrrrrrrrr maar het zonnetje schijnt.

Erna

Anoniem zei

Pff bof ik even dat ik kunst gras heb(je hoeft er bijna er niks aan te doen) is het maar even met de bezem erover.Ja voor je het weet is de tijd weer voorbij zonder erg.

Anoniem zei

Wat een leuk verslag, zeker van Surf City. Even dacht ik; he hetzelfde huisje en Thiemo zei gelijk bij het zien vamn de foto's; he ons beach house. Wij zaten alleen 2e rij vanaf het strand. Fantastisch om daar mijn laatste weekjes in de USA gespendeerd te hebben. Relaxed he om zo het strand op te lopen en tja Wilmington is natuurlijk zeer bekend terrein, altijd leuk! Jullie hebben er een gezellige tijd van gemaakt, nu heerlijk genieten van de herfst vanuit je tub (mmm vooral 's avonds)en op naar Halloween!

Liefs Patries

Anoniem zei

Ja die bezoekjes gaan altijd veel te snel voorbij. jammer is dat maar ja... Maar je kunt wel terug kijken op een leuke tijd en ik lees dat Erna weer veilig thuis is aangekomen..

gr petra

ann en ron zei

Bedankt voor de tip, dolfijnen gespot op de pier, en wat een huizen. Gaan vandaag richting Sarasota..
We zijn onderweg maar nog even sightseeing doen hihi.
hoe is t met Stace????

groetjes van de Maasjes on Tour

Anoniem zei

Nou Erna heeft een geweldige tijd gehad!! Als ik alleen al die "toet" zie mmmmmm....
Hahahaha!! Geweldig hoor!!