dinsdag 23 oktober 2007

Verstoppertje

Omdat de weersvoorspellingen voor morgen regen doorgeven, wilde Ron vanavond wat kunstmest op ons gras gooien zodat dat lekker in kan weken morgen zeg maar. Maar daarvoor moest wel het gras nog even gemaaid worden zodat de korreltjes goed terecht kwamen, volgens Ron. Dus ik had vandaag een taak gras maaien. En als ik het dan doe, doe ik het goed. Geen 1 langer sprietje wil ik overslaan. Serieuze business hoor dat grasmaaien en ik zat zwaar geconcentreerd op ons zitmaaiertje. Flink sturen en super strakke bochten, hi hi hi. Wij hebben ook een paar oneven stukken in ons gazonnetje en dat brengt wat extra dimensie in het grasmaaien, want die kan je niet zomaar maaien natuurlijk. Dat moet met beleid, dus met nog meer bochten en knap stuurmans werk heb ik die ook keurig gekortwiekt. Daarna was ik klaar en ik reed de maaier terug naar zijn parkeerplek. En terwijl ik dit doe, hoor ik Stace en Connor toch een partij blaffen vanuit de porch. Huh?? Wat hebben die nou ineens??? Dus ik kijk om me heen en in mijn ooghoekje zie ik ineens een man op zijn knieen naast de hottub zitten. Ik schrik me het ongans en spontaan laat ik het gas los en ga als de wiedeweerga van dat maai ding af. De man heeft inmiddels ook door dat ik hem gezien heb en staat op. En nu dacht ik, wat doen we nu? En terwijl ik nog in een lichterlijke shock ben en van allerlei dingen door mijn hoofd gaan, schiet het me ineens te binnen. Dat is de monteur van de hottub. Het bedieningspaneeltje had het begeven en die zouden ze komen maken..... Pffff, gelukkig zeg. En mijn adrenaline peil zakte daardoor weer naar normalere waarden. Ik schrok echt enorm. Ik denk wat doet die man daar nou op zijn knietjes naast dat ding..... Had hem dus echt helemaaaaaal niet zien binnen komen.
Afijn ik loop naar hem toe en de man zegt gelijk dat het hem spijt dat hij mij zo had laten schrikken, maar hij had aangebeld en was daarna naar de tuin gelopen en had me zien maaien. Had daarop staan zwaaien naar me, maar ik was zo lekker bezig en had hem dus totaal niet in het oog gehad. Dus hij had me maar laten gaan en was maar begonnen aan zijn klus. Maar....., hij vond wel dat ik het heel goed deed dat maaien. Yeah right, ha ha ha..... Heb ik weer hoor. Ben ik me lekker aan het uitleven op het gras heb ik gewoon ongemerkt supporters.
Het moet wel zijn dat hij al een poosje bezig was, want heel de voorkant had hij er al afgehaald en was al met de electriciteit aan de gang. Maar goed dat ik waakhonden heb, want vrouwtje was even druk, hi hi hi. Niet lang daarna was hij dan ook al klaar en het bedienings paneel was weer gemaakt. Het valt allemaal nog steeds onder de garantie deze reparatie. Op een Hotsprings spa heb je vijf jaar garantie en tot die tijd wordt alles kostenloos gemaakt. Dat is nog een service vindt ik. Dus we kunnen er weer een winter seizoen tegen aan!

9 opmerkingen:

ann en ron zei

Is ie al gevuld, komen we nog even vakantie houden haha. Lekkere waakhonden hadden ook ff nodig voor ze die man zagen.

XX hadden een hele leuke reunion hier.
Ron en Ann

Anoniem zei

Kan me helemaal voorstellen dat je ontzettend schrikt. Ik kan dat ook wel eens hebben. Volledig in gedachten en dan iemand die vlak bij je staat zonder dat je het gemerkt hebt.
Heerlijk die hot tub!!!

Anoniem zei

Kan me helemaal voorstellen dat je ontzettend schrikt. Ik kan dat ook wel eens hebben. Volledig in gedachten en dan iemand die vlak bij je staat zonder dat je het gemerkt hebt.
Heerlijk die hot tub!!!

Annemiek zei

Goede waakhonden zeg. Je was wel erg geconcentreerd bezig met maaien. Lekker dat je weer kunt bubbelen.

Anoniem zei

Schrikke dood zouden we hier zeggen :-))
Gelukkig was het goed volk en liep het allemaal goed af ;-))

Anoniem zei

Ik zie het helemaal voor me ;-))

Dizzymisslizzy zei

Goh, wat zul jij geschrokken zijn met zo'n vreemde man. Maar goed dat ie niet in de jacuzzi zat ;-). Enneh, de honden konden er ook vast niks aan doen. Die hebben ècht wel geblaft, maar jij was zo druk bezig met maaien dat je het niet hoorde...

Anoniem zei

Oh ik wil ook in jou hot tub...
Maar wat moet jij geschrokken zijn zeg. Wel lache op zo'n gras maaitractor hè ? Fijn weekend samen met Ron en the dogs...En liefs uit W'veen

Anoniem zei

Oh wat lijkt me dat lekker een hot tub in je tuin. Ik kan me voorstellen dat je ontzettend schrikt van zo'n vreemde man.