donderdag 19 augustus 2010

Het is een

lekker dampend weertje hier op het moment. We hebben zo nu en dan een bui gehad. Wel goed want dan is mijn grasje weer groen. Als je denkt dat het dan voor/tijdens of na zo'n bui lekker afkoelt, heb je het mis. Het wordt er alleen plakkeriger van.

En hoe ziet zo'n bui er dan uit? Gister avond gingen we even weg een boodschapje halen en dit was de lucht net buiten onze wijk.Het leek we of het niet echt was zo dramatisch zag het er uit. Maar nog geen regen. En de wolken gingen hartstikke snel voorbij. Echt waar het leek net nep.Het was ook ineens donker, dat kunnen we wel stellen. Maar nog steeds droog. Wat het geheel nog onwerkelijker maakte eerlijk gezegd.

In de wolken op de foto hierboven zie je van die kleine uitsteek wolkjes. Er waren geen tornado warnings, maar je zou het toch bijna gaan denken als je dat buiten ziet. Maar er was bijna geen wind. En nog steeds geen regen.

We hebben zeker nog zo'n 10 minuten gereden en net toen wij de wagen uit moesten natuurlijk, kwam het met bakken naar beneden. Plenzende regen... Alles gelijk blank natuurlijk. Waarna er 5 minuten later weer een stralend zonnetje schijnt, alsof het nooit geregend heeft. Maar het echt mega warm is gewoon en al het water dat net naar beneden is gekomen, gaat verdampen. Hij is fijn! Tijd voor een verschoninkje ;-)

Ik ben toen we terug kwamen dan ook nog een half uurtje gaan zwemmen. Daar knap je dan echt van op. Zo later op de avond nog even baantjes zwemmen. Zwembad voor je eigen alleen, want niemand gaat zwemmen na de regen natuurlijk. Maar ik vond het heerlijk!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Anja zei

Wat een donkere wolken. Balen dat het net begon te plenzen toen je auto uit moest......doen ze daar boven vast en zeker expres ;-))

Bietje zei

Dat is zeker weer de Wet van Murphy. De luchten zijn overigens wel prachtig. Lijkt net Nederland, en niet dreigend, maar in het echt zal het wel anders zijn geweest.

Aïda zei

Mooie luchten zeg!

Nieuwenoord zei

Prachtig, ik ben gek op dit soort luchten!

Natasja zei

Het zag er inderdaad onheilspellend uit, zeg!

Anna zei

Het lijkt wel of je een Tornado watcher geworden bent.
Het is net zoals je op de T.V ziet.
Onheilspellend.

Annemiek zei

Dat ziet er griezelig uit.

Kristel Holsbeek zei

Dat kan snel gaan hé zulke wolken...