woensdag 24 november 2010

Het is bijna.....

Turkey day! En dat heb ik geweten vandaag. Werd zowat de winkel uit gedragen. Karren vol bij de super vandaag. Wij gaan uit eten met Alison en Bob morgen. Maar 's avonds komen we met een stel buren bij elkaar en neemt iedereen een dessert mee. Nou had ik het plan gevat om gevulde speculaas mee te nemen.

Heb de spekulaas kruiden, moest alleen op spijs. Almond past heet dat hier en zit in een blikje. Natuurlijk hadden ze het bij de Harris Teeter niet dus moest ik ook nog naar de Kroger. Twee keer de drukte in dus. Maar ik heb het. Nu het nog tot 1 smakelijk geheel zien te brengen. Maar dat gaat dus morgen ochtend gebeuren.

Verder kreeg ik vandaag post. Post van Zappo's! Zappo's is een online schoenen winkel en die kwamen mijn Uggs bestellen. Nou was ik eerlijk gezegd niet van de Uggs. Totdat ik de Uggs Bailey button zag en gepast heb. Zo leuk! Alleen ze hadden ze niet bij de Walking Company hier in Cary niet meer in mijn maat in de kleur bruin. Sterker ze hadden ze ook niet meer online bij die winkel. Dus maandag besteld bij Zappo's. En.... woensdag al binnen. Is het niet een wonder?

Nu maar hopen dat het snel kouder wordt. Want vandaag hadden we nog een warmte record. En dan ga je ook niet in de laarzen, natuurlijk. Veelste warm. Maar volgens de voorspellingen wordt het wel kouder dus we hebben goede hoop.

Van de week zijn we trouwens ook nog naar een hele goede film geweest. "The next three days" heet hij. En het gaat over een gezin, waarvan de vrouw wordt verdacht van moord en de gevangenis in gaat.Hoe verder je in de film je komt hoe spannender het wordt! Zeker een aanrader!

Ron is dus lekker vrij de komende dagen. Een lekker lang weekend voor ons. Natuurlijk heb ik al weer gekeken voor de Black Friday koopjes. Tegenwoordig is er al veel online te vinden over de acties van diverse winkels. Ik vind dat altijd zo leuk! Het scheelt vaak behoorlijk wat op Black Friday. Maar je moet wel "systematisch" te werk gaan wil het lukken ;-)
Heb nu vijf jaar Black Friday shop ervaring en online is de beste kans tot slagen van het project. Vorig jaar prima bevallen en dus houden we die er dit jaar weer in.
Dan kan je gewoon in je warme bedje blijven liggen om 5 uur en hoef je niet in de rij voor de winkel.

Maar eerst nog even Turkey dag doorbrengen voor dat de pret begint. En wens iedereen dan ook een Happy Thanksgiving toe!

Photobucket

Groetjes,
Petra

9 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Happy Thanksgiving!!

Anoniem zei

He jij aan de UGGS hahahahah ik kocht die vorig jaar voor een collega bij jullie!!!

Nou ja in ieder geval lekkere warme voetjes.

Natuurlijk gezellige dagen en succes met de speculaas

HAPPY THANKSGIVING

Erna

Petra zei

Happy Thanksgiving Kristel en Erna!

@ Erna
Nee jij had ze zonder knoopje toch? Of heb ik dat verbannen uit mijn geheugen.

Ja die speculaas... Ik ga jouw kruiden gebruiken. Hoop dat het lukt allemaal ;-)

marijke zei

Happy Turkey Day! And a very Happy Black Friday Shopping Day! ;-) Op zo'n momenten mis ik de States enorm.

www.ine1149.web-log.nl zei

En... speculaas gelukt?

Veel plezier vanavond.

Anja zei

Was de Turkey lekker en is het gelukt met de speculaas? Ook wij vonden " The next three days" een goede film! Veel plezier met je Uggs....laat de kou maar komen, ik blaas wel een beetje jullie kant uit.

Petra zei

@ Ineke en Anja
Ja de speculaas was gelukt en erg lekker vond ik zelf. We hebben nog wat over dus we kunnen er zelf nog verder gaan genieten ;-)

Bianca zei

Ik vind het een superwinkel Zappo's soms heb je het de volgende dag al in huis, supersnel !
Veel plezier met je Uggs, ik heb vanmorgen lekker mijn warme Mukluks aangetrokken want het vriest zowaar een beetje.

Car zei

Weer wat geleerd en bij mijn favorieten Zappo's. Gisteren tijdens Black Friday natuurlijk zonder korting ook een paar Uggs Bailey button aangeschaft. Vond ze ook zo leuk met dat knoopje.
Zal ze hier wel niet veel aan gaan hebben :)