vrijdag 5 november 2010

Nieuw

Nou het nieuwe matras is gister gebracht hoor. En het was een verademing.... Het sliep heel wat beter. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik op het harde matras geen last van mijn rug had. Duurde een hele poos voordat ik eindelijk in slaap viel op het harde ding, maar geen rugpijn. Dat dan weer niet.

Maar gisteravond raakte ik nog maar net het matras en ik was al in dromenland. Dat is toch ook wel weer lekker niet? Dus het werkt goed, de nieuwe versie zullen we maar denken.

Verder is van de week ook mijn nieuwe camera binnen gekomen. Helemaal blij ben ik er mee. Die avond had ik een foto sessie en heb hem gelijk gebruikt. En het resultaat was super. Al was het niet 1 van de makkelijkste fotoshoots die ik gedaan had. Want op de foto moesten ook de kat en de hond van degene die op de foto gingen.

De kat was nog een jonkie en razend snel! Zij vond het vooral leuk om achter de achtergrond te kruipen i.p.v. er voor te zitten.

Photobucket

Het was wel een scheetje hoor. En uiteindelijk is het wel gelukt, maar met geduld zeg maar. Bovendien vond hun hond de kat ook erg leuk. En behalve de kat vond de hond mij ook leuk. Dus ik had een hele rits foto's waarbij de hond naar me toe komt gelopen.

Photobucket

Photobucket

En een paar keer ben ik dan ook getrakteerd op een dikke lebber van hem ;-) Nou wilde de baasjes graag een foto van hun twee, maar de kat vond hij echt nog leuker dan mij. En ook die werd dikke lebbers toebedeeld. En dat vond de kat echt he-le-maal niet leuk en zette het dan weer op het rennen.

Photobucket

Het was echt 1 grote liefhebbende goedaard de Labradoodle, maar was waarschijnlijk vergeten hoe groot hij vergeleken bij de kat was. Dus.... ik heb een andere optie gevonden.

Photobucket

De kat is me vast eeuwig dankbaar ;-) Want dit zijn twee aparte foto's aan elkaar geplakt. Zo kan het natuurlijk ook.

Verder zijn we nog naar de bioscoop geweest naar de film Red met Bruce Willis. Vond het wel een leuke film. Alleen achter ons zaten een stel vrouwen, die vast lid waren van de fan club van Bruce Willis. Ze vonden hem helemaal geweldig. Maar ze reageerde ook erg overdreven op zijn grapjes. En niet zo zachtjes ook. In het begin ging het nog wel, maar hoe verder de film vorderde hoe meer het op ging vallen. Echt.... ik vind hem ook leuk spelen, maar dit was echt te hoor. Sjonge jonge...

Inmiddels is het al weer weekend en hebben we ook de verkiezingen overleefd hier. De reclame filmpjes waren weer overweldigend. De 1 nog meer moddergooiend dan de ander. Dus wat dat betreft ben ik weer blij dat het voorbij is. Even geen politieke reclame meer. Het kost een vermogen en streeft heel zijn doel voorbij, want er werd niet verteld waar hun partij voor stond, maar vooral wat de tegenpartij fout had gedaan en dus niet voor stond. Ik voelde heel vaak het liedje van "Van Kooten en De Bie" opborrelen. Weet je nog? "De tegenpartijjjjj"Het is origineel waar ;-)

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Trudy zei

Nieuwe camera??? Heb ik wat gemist??
Mooie foto`s....knippen en plakken en je hebt ze alletwee keurig op de foto...hihihi
Waar blijft je boek eigenlijk??????
groetjes

Anoniem zei

Heeeeeeeeee eindelijk lekker slapen.
De derde foto is geweldig!!!!

Nu nog mooier foto's maken, maar dat is je wel toevertrouwd.

Fijn weekend

Erna

Elke zei

Petra, het zijn weer zulke mooie foto's! Spijtig dat je zo ver weg woont...
Die labradoodles zie je hier ook heel veel, en ik denk dat het allemaal van die lebberbekken zijn. Charlie is de labradoodle van een vriendin van Dario, en die hond heeft duidelijk een boon voor onze zoon (en omgekeerd). Hij wordt ook telkens overladen met kussen.


Slaapt de nieuwe matras nog altijd goed? Wij hebben afgelopen week de onze ook besteld. In een kleine winkel (familiezaakje) dat Nine Clouds noemt. Die naam alleen is toch al veelbelovend? Het is een extra hoge geworden, en we kijken er naar uit!

Petra zei

@ Trudy
Ja joh, het is wat met het boek. Een mazzel hij wordt wel steeds dikker nu. Er komen elke keer weer nieuwe verhalen bij ;-)

@ Erna
Ja leuk is die he. Die zwarte dopneus zo vooraan.

@ Elke
Nu twee nachten er op geslapen en gaat nog steeds goed. Die van ons is ook extra hoog. De Labradoodle kan gewoon niet fout gaan toch he? Het is echt een lieverdje, maar dit exemplaar is nog groter dan onze stappers.

Kristel Holsbeek zei

Leuke fotos, zal wel niet simpel geweest zijn, een poes en een hond hihi. Word je geduld wel even op proef gesteld hé!!

Karin (dh) zei

Nou, Geachte afgevaardigde, als ik dan als haagse effe mag interrumperen...interrum wat? Nou, interumperen je weet wel!!!
Ach wat was dat leuk (en geniaal) die koot&bie.

Maar....wat een gave foto's joh, zal niet meegevallen zijn met die 2beessies. Dat poezenkind is echt een plaatje, heb de foto maar snel weg gescrolled, ander krijgt die kleine dikzak Teun van mij nog een poezencomplex.

B. zei

Fijn dat je matras goed bevalt en mooie foto's weer hoor!

www.ine1149.web-log.nl zei

Gelukkig, matras goedgekeurd en dat je er nu maar heel lang lekker op mag slapen.
Knap dat je er toch ingeslaagd mooie foto's van die beesten te maken.

Marchiena zei

Je hebt weer een leuke fotosessie gemaakt en de nieuwe camera doet het goed, maar dat ligt natuurlijk ook aan de fotograaf;) Wat voor camera heb je nu?

Petra zei

@ Marchiena
Het is een Nikon D7000. He-le-maal blij ben ik er mee.

Anoniem zei

Petra wat een prachtige foto,s van hond en kat, vooral de eerste van de kat!
groetjes Ronny

Marchiena zei

Dat is een mooie camera en dat zijn weer heel wat mp's meer. Ook leuk dat je met deze ook kan filmen hè. Heb je alleen een body gekocht of zaten er nog lenzen bij?