vrijdag 12 november 2010

To the Beach

Van de week kregen we ineens de ingeving om dit weekend naar het strand te gaan. Het is nu nog lekker weer. Niet te warm en nog niet te koud. 's Morgens in het nog frisjes, maar in de loop van de dag loopt het toch weer op naar de 20 graden. Dus heerlijk aan de kust. Voor de hondjes ook! Nu kunnen ze lekker rennen en hun energie even kwijt zonder de al te erge warmte.

Maar waar zouden we heen gaan. Een huisje huren? In een hotel? Aan het strand vind ik een huisje eigenlijk wel leuker. Bob en Alison hebben een huisje aan het strand dus ik had aan Alison gevraag of hij van het weekend vrij was. En we hadden mazzel! Het was inderdaad vrij! En dus gaan we naar Topsail!

Ron had vanmiddag vrij genomen en zo gingen we op pad.

Photobucket

Onderweg waren er volop herfst kleuren langs de weg. We nemen dit keer ook de motoren mee en dus onderweg even gestopt om te kijken of alles nog vast zat. Ja ik weet het we zijn al behoorlijke Amerikanen geworden ;-)

Photobucket

Het is nu ook bij ons een halve volksverhuizing voor een weekendje weg! Maar eigenlijk wel zo makkelijk toch. Nu kunnen we morgen middag even een stukje gaan toeren.

Rond drie uur waren we in Topsail en het eerste wat je op weg naar het huisje ziet is de boten opslag. Vind dat altijd wel een mooi gezicht. De bootjes zo in verdiepingen gestald.

Photobucket

Eenmaal in het huisje bleek dat we geen stroom hadden. Ron alle stoppen nagekeken, maar alles stond goed. Dus ik Alison gebeld. Maar waarschijnlijk was ze niet thuis. Inmiddels had Ron de meter buiten gevonden. Alleen zat die zo'n 4 meter boven de grond gemonteerd. Dus ergens uit de opslag een ladder vandaag getoverd en Ron op de ladder. En jahoor. De meter liep niet en de switch was om. Er was een soort van roest tussen gekomen en na een paar keer heen en weer halen van die schakelaar, was er in eens weer leven. Je moet het maar net weten. Dus daarna alle spullen uitgeladen en even later belde Alison. Zij had ook niet af geweten van die switch, vertelde ze, dus gelukkig hadden we hem zelf gevonden.

Daarna zijn we naar het strand gelopen. Dat is aan de overkant van de weg. Ideaal niet?

Photobucket

Er waren echt hele hoge golven en er waren nog surfers aan de gang ook. Het water zal heus niet meer zo warm zijn denk ik.

Photobucket

Rond 5 uur gaat de zon nu al onder. Heel vroeg voor mijn gevoel, maar het leverde wel een mooie plaatjes op.

Photobucket

Photobucket

Op de pier van Topsoil was het behoorlijk druk ook nog. Iedereen ging vast naar de ondergaande zon kijken.

Photobucket

Photobucket

Life is good!!!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Car zei

Weet ik ook weer direct waar Topsail ligt. Fijn weekend.

Anja zei

Geniet van jullie weekend aan het strand, heerlijk!!

Aïda zei

Oh, wat heerlijk zo'n spontaan weekendje weg. Geniet ervan!

Anoniem zei

Heeeeeeeeeeeeerlijk zón weekend aan het strand.
Veel plezier

Erna

Hilde zei

Mooie foto's! Ik wou dat ik er ook naartoe kon! Geniet ervan...

Groetjes,

B. zei

Wat een supermooi stekje! Geniet ze!

Marchiena zei

Heerlijk er eventjes tussen uit en aan de foto's te zien genieten jullie volop.

Kristel Holsbeek zei

Mooie fotos maar dat ben je al gewend te horen...
ik vind diene van het strand met zijn streepjes heel leuk;-)
hopelijk was het een heerlijk weekend!!
Idd je bent een amerikaan geworden hihi