zaterdag 28 januari 2012

Vervolg DC

Nou nog even over het bezoekje aan Washington. Had nog de foto's van het poseren van de hondjes beloofd.Zo begon het dus bij het Licoln Memorial... Je wordt dus gewoon een soort van omsingeld door paparazzi ;-)Daarna heeft Ron ze maar neer gezet en was er een heuse fotoshoot zo onderhand....Uiteindelijk toch ook nog een prive kiekje van ze.... Mijn drie mannen!
Connor snurkend voor het witte huis.Met zonder handen!

Deze eekhoorn woonde in de boom van het Witte Huis. Daar zat een gat in de boom. Eerst ging er eentje uit, denk het vrouwtje. En daarna kroop hij in het holletje in de boom.Deze vond ik wel lief, zo met zijn oogjes dicht. De eekhoorntjes zijn echt ontzettend tam in Washington en totaal niet bang voor mensen, maar ook niet voor hondjes.Misschien kwam het ook door de kou dat ze honger hadden wellicht en daarom dichterbij kwamen. Ik vond het wel leuk. En de hondjes ook geloof ik. Die dachten zitten de konijnen nu ook al in de bomen?

Ik verder nog meer foto's van DC, maar die heb ik voor het gemak in mijn fotoblog gezet. Voor de liefhebbers, de zwart/wit foto's kun je hier bekijken en de kleuren foto's hier!

Tot zover DC dus! Verder niet heel veel schokkends gebeurd van de week. Maar morgen...., morgen gaan we wel wat spannends doen. Van de week hebben we namelijk kaartjes besteld voor een rondleiding bij een tijger opvang organisatie hier in de buurt! Ben benieuwd. Twijfel nog of ik mijn Uggs of mijn gymschoenen zal aandoen. In geval van nood, zijn de gympies wel handiger ;-) We gaan het meemaken!Groetjes Petra

5 opmerkingen:

Anoniem zei

mooie fotos petra maak mijn dag weer goed. het zijn echt lieverdjes als je ze zo ziet zitten. die vragen om geknuffeld te worden.
groetjes en een dikke knuf.

duijsensfamily zei

misschien wilde jouw hondjes wel met de hond van de president spelen??? Dat was nog eens een leuke foto geweest!
Maar deze foto's zijn ook gaaf!

Anoniem zei

Mooie foto's!
Fijne zondag, gr BiancaF

Jasmino zei

Heuse beardie-paparazzi, ha ha ha! Wat een schattige foto van Connor die ligt te slapen bij the White House. Zo grappig! Het verhaal erbij trouwens ook, van die bewaker.

Yvonne zei

Wat een mooie en leuke foto's Peet!!!

Vooral de foto van de mannen en de paparazzi geweldig!!