zondag 10 augustus 2008

Geskyped

Gisteren zijn we met de hondjes gaan wandelen. We wilden naar het meertje bij het Kooka booth theater, maar eenmaal daar zagen we dat er iets aan de gang was. We konden dus nergens parkeren. In ieder geval niet gratis parkeren. We zijn wat verder gereden en hebben de auto bij een kantoor geparkeerd. Toen konden we dus als nog aan de wandel.

Photobucket

Het was echt heerlijk weer nu. Zo'n 26 graden en een zeer lage luchtvochtigheid, met een heerlijk briesje. We hadden al snel door dat de hekken bij het theater afgesloten waren en als die dicht zijn, kan je niet het hele meertje rond. We hebben dus even staan kijken wat er aan de gang was bij het theater. Er was een Bourbon and beer festival. En terwijl we voor het hek stonden begon de band te spelen. We keken om de hoek en zagen een hele rij mensen staan om naar binnen te gaan. De band klonk best gezellig eigenlijk. Wij zijn weer verder gelopen en zagen daarop ook nog deze auto.

Photobucket

Stace en Connor gingen even lekker in de schaduw liggen in afwachting van de vleugels, die dus mooi niet kwamen ;-)
Daarna zijn we doorgelopen en weer naar de auto. We hebben onderweg een broodje mee genomen bij de Subway en die hebben we thuis in de porch opgegeten. Het was echt heerlijk om buiten te zijn. Weer even een verademing na al die warme temperaturen.
Later hadden we de laptop ook even naar buiten gehaald en toen belde Ed via de Skype. Van de week heeft Ron's nicht een dochtertje gekregen. En nu konden we haar bewonderen! Zo leuk....

Photobucket

Samen met grote broer Stijn voor de webcam! Vorig jaar waren zij nog hier bij ons geweest en we vonden vooral Stijn zo gegroeid. Om hem te horen kletsen was wel heel grappig. Het was duidelijk dat hij zijn zusje Lisa graag wilde vasthouden!

Photobucket

Eerder die ochtend had ik ook al geskyped met Erna en zij hebben nu ook een webcam. En zo kon ik hun en de doggies weer even zien. Blijf het zo leuk vinden het skypen. Vooral met bewegend beeldmateriaal ;-) Wat een uitvinding is dat toch!

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi hè, dat skypen. Zo ver weg en toch dichtbij.

Groetjes,
Marchiena

Anoniem zei

Het is inderdaad een geweldig medium. Een paar weken gelden was de moeder van een moeder van een vriend van ons bij haar zoon, terwijl hij net met ons aan het skypen was. Ze vond het helemaal ongelooflijk dat ze ons zien en horen kon en ze bleef maar vragen : horen ze me nou echt?
Geweldig toch?

Anoniem zei

Ik krijg het dus niet voor elkaar om het werkend te krijgen, dat Skype..ben ik nu heel errug blont of...;-))
Het lijkt me echt heel handig en m`n nieuwe laptop heeft ook een webcam dus..misschien toch maar weer`s proberen..Zijn jullie niet wezen kijken bij het Bourbon and Beer festival? Ik had het graag meegemaakt, natuurlijk puur uit zakelijk oogpunt, hahahaha

Ineke zei

Gefeliciteerd met jullie nieuwe (achter) nichtje, enig dat jullie haar via skype konden zien.

gr, Ineke

Anoniem zei

Jaaaaaaaaaaaaa eindelijk de webcam gekocht en kunnen we naar elkaar zwaaien.

Erna

Annemiek zei

Leuk om zo de baby te kunnen bewonderen, en lekker met familie te kunnen kletsen. Proficiat met de familie uitbreiding!

Anoniem zei

Hehehehe, Leuke foto Petra.
Voor de rest gaat alles lekker hoor (op de nachten na) dus ons zal je niet horen.
Volgend jaar maar weer even jullie kant op denk ik. Heeft grote Ron een kleine aap aan iedere hand.

Doei,

Edwin