zondag 3 augustus 2008

In de vijfde versnelling

Eigenlijk hadden we geen schokkende plannen voor van het weekend. Gisteren was het broeierig warm en in de middag kregen we ook een onweersbuitje. Gelukkig dat die 's middags was, want 's avonds gaven Frank en Sharon een BBQ feestje. En als het zou regenen was dat nou ook niet zo leuk geweest. Behalve de burgers waren er weer heerlijke calorie "arme" toetjes, zoals een snickertaart. Echt ik wil gewoon niet weten hoeveel calorien er in zo'n taart zouden zitten. Maar er was ook water meloen ;-) Kortom het was heel gezellig en pas laat in de avond gingen we weer op huis aan.
Vanmorgen stond er in de planning dat we zouden gaan motorrijden. Door de bui van gisteren was de vochtigheidsgraad wat gedaald en maakte het allemaal wat aangenamer buiten.

Photobucket

Het was dus best lekker weer buiten. Maar zodra je stil stond wel warm, dus zaak om vooral te blijven rijden! We zijn richting het zuiden over de 42 gereden en zowaar voor het eerst reed ik dan dus in de 5e versnelling, hi hi hi. Dat wil ook zeggen dat het allemaal dus wat harder ging. Is dat wat? Het wordt dalijk echt nog wat met me hoor.
De motor is 1 keer afgeslagen, omdat ik het eigenlijk te mooi wilde doen. We kwamen bij een een stoplicht en had terug geschakeld en reed in de 2e versnelling en gelijktijdig ging het stoplicht op groen. Dus wilde gas geven en weer op schakelen. Maar helemaal vergeten dat ik in zijn 5 reed en dus maar naar zijn drie terug geschakeld had en niet naar zijn twee. Dat is vragen om afslaan. En dat gebeurde dan ook. Snel weer terugschakelen en opnieuw starten. Dat was het enige eigenlijk wat niet zo lekker ging voor de rest ging het eigenlijk vrij aardig.

Via de 42 zijn we richting Clayton gereden omdat we nog wat af moesten geven bij Danny & Karla, waar we onlangs met de hondjes geweest waren. En onder weg kwamen we hier langs.

Photobucket

Niks bijzonders zou je zeggen, maar bij de tweede bedrijfsnaam op het bord heb ik vroeger gewerkt in Nederland. Het was mijn eerste baantje. Het is een Duits bedrijf en was eigenlijk wel verrast om hen hier in het platteland van North Carolina tegen te komen. Kuhne & Nagel zit gewoon ook in Clayton, NC ;-)

Toen we terug kwamen was ik weer even bij Frank en Sharon langs geweest, want ik had mijn zonnebril waarschijnlijk laten liggen gisteravond. Toen ik aankwam, gingen ze net het zwembad in. En ja hoor, de zonnebril lag er inderdaad. Sharon vroeg gelijk of we zo meteen nog even kwamen zwemmen en goh dat was wel een heerlijk plan zo na dit ritje. Dus we hebben ons omgekleed en hebben een verfrissende duik genomen.

Tot zover dus het weekend.

Groetjes Petra

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Gaaf die foto!
Snickertaart?? Recept graag! ;-))

Anja zei

Je begint al een echte motormuis te worden!
Doe mij maar watermeloen...al die calorien zijn zo langzamerhand goed zichtbaar bij mij :-((

Ineke zei

Leuke foto van jou op de motor!

Haha, doe mij ook maar een lekker, koud, stuk watermeloen.

gr, Ineke

Anoniem zei

K&N echt worldwide.

Een snickertaart, een leuke traktatie!! Maar watermeloen is natuurlijk ook lekker en voor de caloriƫn etc. veel beter.

Groetjes, Kaar

Petra zei

@ Kaar
Ik had nog voor je gekeken of Meneer de Boer ergens stond te kijken, maar zag hem niet hoor ;-)

Anoniem zei

He wat stoer op die motor!!! Ga zo door!!!
Groetjes,
HESTER