donderdag 22 oktober 2009

Bijna

Gisteren zijn Ron en ik naar de film geweest. Dit keer naar Law abiding citizen. Super spannende film. Soms wel een beetje te spannend..... Het is echt een goed doordacht verhaal en heb de hele film op het puntje van mijn stoel gezeten.

Ben vandaag van alles aan het doen geweest. Heb de spinnenwebben, die je hier gewoon in zakjes kunt kopen, om de struiken heen gedaan. En verder nog meer Halloween-achtige gedoetjes. Zo hangt er nu een Caspertje aan de voordeur.

Photobucket

En hangt Achmed met een warning lint in de hulstboom.(We zitten trouwens nu naar de nieuwe tv-serie van Jeff Dunham te kijken, met Achmed. Errug grappig)

Photobucket

De brievenbus heeft ook een spinnenrag make over gehad.

Photobucket

En staat er nu duidelijk, betreden op eigen risico.

Photobucket

Verder heb ik alvast de snoepzakjes gemaakt voor volgende week op Halloween avond. Dit keer heb ik 50 zakjes. Vorig jaar hadden we zoveel kinderen aan de deur gehad, dat ik om half negen of zo al door mijn voorraad heen was. Hopelijk gaat het dit jaar beter.

Photobucket

De boom voor ons huis heeft nu prachtige rode bladeren. Maar er vallen er al heel wat op de grond. En eigenlijk vind ik het zo zonde dat ze er af vallen. Maarja het is niet te stoppen ben ik bang ;-) Vandaar dat ik er een stel opgeraapt heb. En op de tafel in de porch wat herfstsfeer gecreeerd.

Photobucket

En verder heb ik boven op de logeer kamer alles klaar gemaakt voor het bezoek! Want Erna vertrek morgen om half 11 Nederlandse tijd richting Philadelphia en vliegt daarna door naar Raleigh!Zo leuk om haar weer in het echt te zien. En we hebben allemaal leuke dingen gepland om te gaan zien en doen in de week dat ze hier is. Heb er zo'n zin in! Voor zaterdag hebben we kaartjes voor een haunted house tour in Raleigh. Ieks.... misschien wel beetje eng. Maarja we gaan het meemaken. Na de tour is het plan om naar de State fair te gaan en daar het vuurwerk, wat elke avond wordt afgestoken te gaan kijken. En maandag gaan we samen richting Orlando! Dat wordt zeker leuk! Met Sea-World en Disney en de Mickey's-not-so-scary-halloween party op het programma! En met Halloween zelf is ze ook nog in Hotel Glorie! Dus veel leuke plannen!

Maar eerst moet Erna de oversteek maken morgen en halen we haar rond 5 uur van RDU-airport op!

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Het is weer lekker gezellig gemaakt;-). Veel plezier met Erna, geniet ervan!!

Ymkje zei

Een gezellige week gewenst en veel plezier met Erna.

Jannie zei

Zodra je veel snoep in huis haalt, komen er weinig kinderen, maar als je iets minder doet, heb je te weinig. Zo was het bij mij altijd, en 2 jaar geleden kwamen er helemaal geen kinderen.

In ieder geval veel plezier met Erna.

Anja zei

Veel plezier samen met Erna!!

Hanneke zei

het allemaal heel leuk én scary uit! Kan er nog wel post in je brievenbus??? hihi. Veel plezier volgende week, groetjes Hanneke

Monique (Nieuwen Oord) zei

Wat fijn dat Erna onderweg is, jullie gaan vast een heerlijke tijd hebben samen!

Enne, verslag met veel foto's !

elmarstel zei

dat ziet er allemaal harstikke gaaf uit joh, wat leuk....

veel plezier met erna.

Anoniem zei

De oversteek voor ons is weer goed verlopen. We hebben de dikke truien weer aan.
Heel veel plezier met Erna!
Groetjes, BiancaF

Miranda zei

Ook hier halen wij opa vandaag begin van de avond van het vliegveld af. Fijne tijd jullie saampjes...en wat lees ik Disney....gaan jullie daar dan joggen? Nou een feest zal het in ieder geval weer worden en krijgen we eindelijk ons sinterklaas snoepgoed op tijd ......of het nog allemaal blijft liggen zolang....ja, dat ligt denk ik aan het verstopplekje....er zijn hier nog al wat aaseters! Groetjes vanuit het inmiddels zwaar bewolkte, nog niet koude Forest....

Anna zei

Dat ziet er weer gezellig uit!!
Ik hoop dat je het weer gezellig druk krijgt.
Wat een werk die zakjes.
En geniet er maar lekker van met Erna.

Anoniem zei

Blijkbaar gaan er hier nu ook enkele kinderen trick-or-treat-en. Wie had dat gedacht, dat men ooit echt Halloween zou gaan vieren in Belgie?! Dus ik zal morgen ook eens een bescheiden voorraadje snoep inslaan, hopelijk krijgen we ook bezoek. De versieringen hangen er in ieder geval al.
(elke, aka Kastelke)

Bibi zei

Het ziet er erg leuk uit, je bent al helemaal in de sfeer:-). Voor ons is het helaas een beetje zonde van het geld want met Halloween komt er geen kip.
Veel plezier met Erna!

www.vandijkjes.punt.nl zei

Hier is het jammer dat het weer al zo slecht is. Veel van dergelijk decoratei zouden hier verregene, versneeuwen geloof ik. Hier zie je weinig versiering helaas. Veel plezier met Erna en we wensen Erna een geode vlucht.

gr petra