zaterdag 10 oktober 2009

Update-tje

Even een snel blog update-tje. Gisteren zoveel moois gezien. In North Carolina was het herfst gebeuren nog niet zo heel ver, maar in Virginia in de hogere gedeeltes was het flink aan het verkleuren. Zo mooi om te zien. Nog even geen kiekjes, want ik zit dit in de lobby van het, overigens heel mooie, hotel te tikken. Maar ze volgen zeker ;-)

Gisteren nog wel een leuke en gezellige blogontmoeting gehad. Want we zijn bij Miranda en familie op bezoek geweest. We waren nu zo vlak in de buurt. En..... ze hadden heerlijke Belgische bonbons. Een aanbod wat we natuurlijk niet af konden slaan! Het was echt hartstikke gezellig. En Sam hun hond heeft duidelijk een vriendschap gesloten met Connor! Zo leuk om hun te zien spelen met elkaar. Op het blog van Miranda kun je haar verslag en wat fotootjes zien!

Gaan vandaag weer verder de Blue Ridge af!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

hilde zei

Geniet van jullie gratis verblijf ginds! Altijd mooi meegenomen, niet?

We kijken al uit naar je foto's.

Groetjes,

elmarstel zei

wacht met smart op je herfst foto's

Anoniem zei

Ha Petra,
Zag net ook je vorige stukje, toch wel mooi uitgekomen de bloemetjes!
Enne ik zag net een artikel in DE TELGRAAF!!! dat in South Carolina een golfer z'n arm moet missen vanwege een alligator die even z'n kans zag zodra de arme man z'n balletje wou pakken....t is toch maar goed dat jij destijds hard weg ben gaan rennen op dat golfveld (was t niet in Florida?)had je ook kunnen overkomen.
Veel plezier nog, heerlijk weer.
gr Jackie

Anoniem zei

Geniet ervan !

Grtjs Mariet

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat gaaf zo'n voordelig weekendje uit. Haha, daar geniet je dan extra van he?

Anja zei

Wat een verrassing zo'n gratis verblijf, geniet ervan. Ik ben benieuwd naar de herfstfoto's.

Monique (Nieuwen Oord) zei

Ik ben heel benieuwd naar je foto's en je verhalen!

Volgend jaar zitten wij rond dezelfde tijd in dat gebied, helemaal geweldig. De Blue Ridge Parkway staat voor 13/14 oktober op de planning, helemaal goed denk ik dus!

Kristel Holsbeek zei

Geniet er maar met volle teugen van;-)