dinsdag 20 oktober 2009

To the Pumpkin Patch

Vandaag ben ik met buuf Beth en haar dochtertje Tara naar de Ganyard Pumpkin Patch geweest. Het weer was er perfect voor! En zo gingen we om half tien op pad. Ik had het adres aan Claire doorgegeven en ze reed ons er zo naar toe. Althans dat dacht ik. Eenmaal op het adres waar zij dacht dat het was, stonden we midden in een woonwijk. Dit moest niet goed zijn! Oh jee.... Natuurlijk verder niks uitgeprint en ook geen telefoonnummer opgeschreven. Heel slim. (ahum) Ik had ook helemaal niet gekeken waar het ongeveer moest zijn. Ik vertrouw gewoon altijd blindelings op Claire. Volgende keer ook maar een back-up meenemen, dat was duidelijk. Maar wat nu?

Op goed geluk Ron gebeld en die heeft toen het adres van internet geplukt. 319 Sherron Road in Durham. En niet in op Dominion Hill drive in Cary. Ik was er al eens eerder geweest met de Nederlandse dames en had me al afgevraagd toen ik het adres intikte, was het wel in Cary? Maarja die keer was ik mee gereden en had ik al helemaal niet op de weg gelet. En dat was inmiddels ook al een paar jaar terug dat ik er geweest was, dus mijn harde schijf had dat ook vast niet meer opgeslagen. Afijn gelukkig wist Claire wel de weg naar Sherron Road in Durham en iets later dan gepland kwamen we daar aan.

Het was een stuk rustiger dan de vorige keer dat ik er was. Toen waren er veel schoolkinderen. Nu waren die er ook wel, maar veel minder dan eerst. Voor mijn gevoel hadden ze ook veel meer dingen te doen nu. Maar misschien had die harde schijf van me dat ook niet opgeslagen. Want er was eigenlijk van alles te vinden.

Photobucket

Zo hebben ze een mais veld, waarin je lichterlijk kunt verdwalen.

Photobucket

Je mag de mais ook plukken en daarna vermalen tot mais korrels die je weer aan de geitjes kan voeren. Ze hebben ook een katoen veld, waar je katoen mag plukken. Een hooiwagen die een rit over hun velden maakt.

Photobucket

Een mais crib in een grote oude schuur. Welk je een beetje kan vergelijken met de ballenbak bij de Mac. Maar dan ipv ballen, maiskorrels.

Photobucket

Photobucket

Je kan er een koe melken. Nouja, soort van ;-)

Photobucket

Verder een hooibalen glijbaan en klimtoren en ook nog een hooibalen doolhof.

Photobucket

En een leuk klein winkeltje.

Photobucket

En als laatste, eigenlijk het belangrijkste, een veld vol pompoenen, waar je de allermooiste pompoen kan plukken die je dan weer mee naar huis mag nemen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Welke kiezen we nou?

Photobucket
Deze wordt het voor Tara

Allemaal dingen die ik eigenlijk ook wel leuk vind om te zien, ha ha ha. Waar een mens allemaal niet van kan genieten?

Voor Beth en Tara was het de eerste keer hier bij deze farm. Er zijn er tegenwoordig best wel veel in onze buurt heb ik gemerkt, Maar deze heeft eigenlijk toch wel de meest "boerderij-achtige" en "herfstigste" dingen allemaal bij elkaar.

Photobucket

We hadden ook ons lunch pakketje mee genomen. Die we heerlijk in het zonnetje hebben opgegeten op 1 van de vele picnic banken. Goh wat kan het leven toch leuk zijn! En vond het heel reuze gezellig dat Beth en Tara gezellig mee gingen vandaag!

Groetjes Petra

9 opmerkingen:

Anja zei

Wat een gezellig dagje!

Kristel Holsbeek zei

Ja idd een hele gezellige dag;-)

Anoniem zei

Hoi Petra. Ja die keer herinner ik me nog goed. Dat is inmiddels 4 jaar geleden. Toen waren die kindertjes nog klein en hadden we ook een heerlijke picknick allemaal samen.
Groetjes, ook aan de rest, Liesbeth.

Martin zei

Hahaha, die 'fake' koe! Schitterend! :-)

Miranda zei

Ziet dat er even gezellie uit. Jammer dat ik niet dichterbij woon....anders zou ook ik er een bezoekje gaan brengen, en op de terugweg even bij jou een bakkie doen. Moet dan zelf zelf mijn koffie meenemen zeker, hahaha. Groetjes van Miranda

M@riet zei

oooooohh, gezelli hoor!

www.ine1149.web-log.nl zei

Wat een leuk bezoek aan de Pumpkin Patch!

Petra zei

@ Liesbeth
Jeetje vier jaar geleden alweer! Wat was het toen gezellig he? Met zijn allen aan die picnic tafel.
We hadden vandaag weer koffie bij Helga.
Groetjes terug!

@ Miranda
Nee hoor kom maar langs. We hebben echte senseo-tjes hoor! Je bent van harte welkom!

Kasaka zei

Wat dat betreft mis ik de kleintjes wel. Wij hebben ook zo'n leuke farm in de buurt. Saskia wil er wel graag heen, maar ze is zo laat pas uit school en in het weekend is het beredruk.