donderdag 1 oktober 2009

Bijna......

Bijna is het zover nog twee nachtjes slapen! U2 in Raleigh!!
Vanmorgen ben ik met Beth naar het NC state aboretum geweest en dat is om de hoek bij het Carter Finley stadion, daar waar U2 op zal treden zaterdag. Dus ik "moest" er natuurlijk even langs rijden. In tegenstelling tot Nederland, kun je hier zeg maar tot aan de deur parkeren. En dat deed ik dus ook. Stapte uit met mijn camera en gelijk al kwamen er twee bewakers op me afgestormd. Huh? Wat is dat nou zeg?

All copyrights waren voor U2 werd er me gezegd. En mocht vooral geen foto's maken. Hmm dat is nou jammer. Maar helaas. Hier op de plaatselijke tv werd gezegd dat ze het podium voor het concert al aan het op zetten waren. Maar vanavond hadden ze nog een concert in Virginia. Dus hoe kunnen ze nou het podium al opgezet hebben? Maar eenmaal bij het stadion zag ik dus inderdaad het grote podium al staan. Waarschijnlijk hebben ze dus meer dan 1 podium? Heel bijzonder vond ik zelf. Zoals ik al zei ik mocht geen foto's maken van de bewakers. Maarja dat is ook zo wat he? Dus heb tijdens mijn terug rit van de parkeerplaats al rijdende een kiekje geschoten. Nou zie je eigenlijk nog niks, maarja het gaat om het idee ;-)

Photobucket

Op de foto zie je net de bovenkant van het podium wat midden op het veld staat.

Nou is het Carter Finley stadion best groot, maar niet zo groot als de Kuip of de Arena. Dat kunnen we wel zo stellen En zo met het podium op het veld, kon ik goed zien dat we echt wel goede kaartjes hebben en echt super zicht op het podium zullen hebben. Doordat het wat kleiner is allemaal, denk ik dat je eigenlijk overal in stadion wel heel erg goed kunt zien. Oh, wat heb ik er zin in.... Nog twee nachtjes!!!

Maar we waren eerst nog naar het NC-State aboretum geweest. Beth was er nog nooit geweest. Het was leuk om er met zijn tweeen naar toe te gaan. En er waren nog zoveel vlinders in de tuinen. Altijd gewilde fotomodellen natuurlijk.

Photobucket

Photobucket

En nog een ander beestje...

Photobucket

De rozen zaten wel tegen het einde van hun bloeitijd aan, maar toch nog een mooi exemplaar gevonden.

Photobucket

Verder waren er weer leuke doorkijkjes met mooie bloemen....

Photobucket

Photobucket

Daarna hebben we nog een bioscoopje gepikt. De film All about Steve met Sandra Bullock. Waarin zij een nogal neurotische dame speelt. Het was een beetje een voorspellende film. Dat wat je dacht wat er gebeurde, gebeurde ook. Maar er zaten wel grappige stukjes in in ieder geval. Van de week was ik trouwens ook nog met Ron naar "Inglorious Bastards" geweest waarin Brad Pitt mee speelt. Maar allemachies, wat een visuele film. Heb dus diverse keren me verschuild achter mijn handen. Nog niet eens zo zeer voor de spanning, maar voor de vreselijke bloed scenes. Ieks.... Zoals ik al zei, iets te visueel voor mij ;-)

Groetjes,
Petra

12 opmerkingen:

Erna, Barneveld zei

Wow, wat een mooie locatie voor het concert! Ben zwaar jaloers, ik zit nog steeds met een Arenakater....
Ze zullen wel 2 podia hebben, kunnen ze de ene vast op zetten, terwijl ze de andere gebruiken. Het is nogal een ding om op te bouwen zeg maar! Heel veel plezier!

Kristel Holsbeek zei

Heel veel plezier!!!

Erna zei

Jeetje time fly's, is dat nu al weer. Jammer dat U2 niet over 3 weken is.hihi

Zo gaaf, in ieder geval heel veel plezier alvast.
Het moet een geweldig concert zijn.

Erna

www.ine1149.web-log.nl zei

Veel plezier, Petra!

Mooi die vlinderfoto's!

Herna zei

Voor een tour hebben de bands altijd 2 podia. Een reist vooruit.
Tip: ook al zit je vooraan, een verrekijker meenemen. Ik vind het altijd leuk om de gezichtsuitdrukkingen van de artiesten goed te kunnen zien. En wat er zoal op het podium afspeelt. Veel plezier!

Miranda zei

Zo....U2 was hier in Charlotte gisteren avond. Schijnt geweldig geweest te zijn! En wat een top foto's van je vlindertjes.......zo wil ik ze ook nog wel eens vast leggen. Groetjes en veel plezier bij U2!

Anja zei

Wij waren in Toronto toen U2 daar hun optreden gaf en we hebben op de tv hun podium gezien. Bereid je maar voor op iets aparts. Het publiek was na afloop razend enthousiast.
Heel veel plezier morgen!
Groetjes,
Anja L.

Karin (dh) zei

Ben weer helemaal bijgelezen na mijn amerika tour van de afgelopen 2 weken, en ik dacht toch echt dat ik je had gefeliciteerd met je loopprestatie, maar dat is denk ik niet goed doorgekomen (en ik zat nog wel zo dichtbij in Tennessee), dus bij deze alsnog van harte! helemaal top! Fijn weekend en veel plezier bij U2.

Anja zei

Prachtige vlinderfoto's!
Veel plezier tijdens het concert!!

Marjon zei

Bedankt voor de waarschuwing voor "Inglorious Bastards". Ik had hem op het lijstje staan om te downloaden maar die ga ik dus maar niet zien, ik kan niet zo goed tegen bloederige scenes.

Heel erg veel plezier vanavond bij het concert van U2 Dat wordt vast een geweldige ervaring.

Anoniem zei

Hoop dat je concert helemaal gaaf was! Mooie plaatjes weer enne over bloemetjes gesproken....ligt nog wat bij je voordeur ;-)
Dus eh...je zou toevallig niet m'n PARTTIME collega willen worden...teveel bloed misschien;-)
hi, hi...groetjes en prettige zondag nog!

Petra zei

@ Jackie
Wat ontzettend lief van je. De bloemen waren prachtig. Echt hartstikke bedankt!! Strakjes ga ik nog meer cursussen doen en nog meer loopjes doen, met zo'n beloning! Dikke knuf