dinsdag 29 juni 2010

Renovatie

Photobucket

Ben aan het werk voor een nieuw verfrissend jasje ;-)
Wordt vervolgd!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

spannend.
ma

Trudy zei

Hoi,
Ziet ter goed uut!!! Nou kan er tenminste staan dat er 2 mensen i.p.v. 1 mensen een berichtje achter hebben gelaten hihwhahhwh.
Groetjes vanuit een warm Noordwelle

Jasmino zei

Wauw, ik vind je achtergrond echt supermooi geworden!!! Ik zou persoonlijk alleen de webcam niet plaatsen in de header, maar in de sidebar of zo. Je mag overigens het middengedeelte best iets breder maken, de meeste monitoren hebben tegenwoordig toch een grotere resolutie of zijn breder dan de oude 14", dan heb je ook iets meer ruimte voor een bredere sidebar. Maar de foto op de achtergrond: wauw....

Natasja zei

Nou, dat ziet er goed uit! Ik had al eerder gekeken en toen was je er nog mee bezig! Ik dacht; laat ik nog eens een kijkje nemen en voilĂ ...een hele nieuwe uitstraling! Top!

Petra zei

@ Trudy
Bedankt dat je mijn tweeden "mensen" wilde zijn, hi hi hi.

@ Jasmino
De webcam staat op de nominatie om geelimineerd te worden ;-)
Weet nog niet zo goed of ik hem aan de zijkant wil. Heb nu wel het tekstgedeelt breder, zodat ik ook bredere foto's kan plaatsen.
De achtergrond foto is niet van mij overigens. Blogger heeft nu verschillende achtergronden waaruit je kan kiezen en deze was er 1 van.

@ Natasja
Ik was inderdaad aan het experimenteren vanmiddag. Moet nog even kijken of ik de header zo wel leuk vind, maar veranderen kan altijd nog ;-)

Kristel Holsbeek zei

Ik vind het een hele leuke aangename verrassing jouw nieuw kleedje;-)!!