vrijdag 25 juni 2010

Zinderend

Pffff wat was het warm gisteren. Hebben het maar een uurtje bij het zwembad uitgehouden. Kun je nagaan, bij het zwembad zelfs niet uit te houden. Mag natuurlijk niet klagen, maar doe het stiekum toch. Want dit was echt te heet hoor. Eenmaal thuis zag ik de thermometer.

Photobucket

Precies! 45,2 graden, niet normaal toch? Afijn, het was goed dat Nederland speelde, zodat we de wedstrijd gezellig knus en koel bij de airco konden kijken ;-)
's Avonds hebben we bij Andy's gegeten. Andy's is een hamburger restaurant, in de jaren vijftig stijl. Dus met dito muziek en serveersters in roze shirtjes die ouderwetse sundae ijsjes serveren. Posters van Elvis en Marilyn Monroe hangen er aan de muur. En ze hebben er van die chromen stoeltjes en bijpassende tafeltes en natuurlijk de parelmoer achtige "booths" waar je zo in kunt schuiven.

Photobucket

Weet niet waarom, maar pas sinds een maand of twee zijn wij achter deze keten gekomen. Ze zitten hier eigenlijk overal, maar toen zijn we er voor het eerst heen gegaan. En telkens als we er waren zeiden we, "Dit is wat voor moeders". En nu dus gisteravond met moeders daar wezen eten. Ze vond het ook erg leuk en erg lekker. De colesla, shrimp en onion rings waren zalig, zei ze. Meer Amerikaanser kan haast niet ;-)

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Miranda zei

Pfff, wat een hitte daar! Hier is het vergeleken bij jullie nog koud...nog geen 30 graden....maar ook hoor je mij niet klagen(behalve dan dat ik de airco en de goedkope eettentjes mis....) Fijn weekeinde jullie saampjes! Knuffelt

Marjon zei

Pfff 45 C dat is wel heel warm zeg. Hier wordt het maar 30 graden dit weekend.
Is de vochtigheidsgraad eigenlijk hoog in jullie gebied of valt dat wel mee?
Ik vind het in Nederland al meteen zo benauwd als het warm is.

Het lijkt me een heel gezellig tentje die Andy's, ik hou altijd wel van die vijftiger jaren diners.

Marchiena zei

Jeetje wat een hitte, ik ben niet jaloers op jullie.

www.vandijkjes.punt.nl zei

Hier ook warm maar wij blijven echt nog wel een stukje onder de 40.
Afgelopen weekend in Nevada was het wel dik over de 40 graden maar daar is de lucht erg droog en was het eigenlijk heel lekker.

fijn weekend Petra

Anoniem zei

Zo zo 45 graden.... pff pff en dat zeg ik nog wel die zo gek is op warmte maar dit is wel weer erg veel van t goede. Hier is de temp inmiddels ook lekker aan t oplopen en de voorspellingen zien er prima uit, vooralsnog is t niet zo benauwd, maar goed dat zal ook nog wel volgen hier in NL. Morgen weer lekker excuus om bij de airco te gaan zitten, ik mag op mijn werk kijken ook weer niet verkeerd, doorbetaald voetbal kijken haha. Nou we wachten op de foto's van de trip want de voorproefjes zien er weer ontzettend leuk uit. En die ijsmachine.... wat geweldig zo lijkt ijs nog echt gezond te worden hihi. Ook dat weer eten bij de airco anders smelt t voor je er erg in hebt. Nou dikke knuf daar weer allemaal en geniet er lekker van dat je mams er is. Maar zo te zien lukt dat allemaal weer prima! Toedels, Ann

www.ine1149.web-log.nl zei

Dat is wel heel erg heet zeg, dat hoeft voor mij nou ook weer niet. Hier wordt het de komende dagen ook steeds warmer, haha 30 is hier al zo heet. Sterkte!

Anja zei

Ook hier is het warm al blijven we wel onder de 40 graden. Leuke trip eb je met je moeder gemaakt!

B. zei

wow da's heet!
Ik hou ook erg van die oud amerikaanse diner stijl.

K@rin zei

Hoe laat je je doggies in godsnaam uit met dat weer Petra!? Ik vind het hier al een ellende voor de dames als ze een paar honderd meter door de 30 graden moeten!

Hou het hoofd koel daar zou ik zeggen ;-)

Kristel Holsbeek zei

Hoi, ik ben even aan het bijlezen;-) Sta serieus achter;-)
Mooie blog heb je gemaakt;-)
oh jeetje zo heet, hier in Be is het ook heel warm geweest maar dit is wel echt zwembadweer he!