dinsdag 21 september 2010

De laatste keer

Zondag avond hebben we een collega van Ron van het vliegveld afgehaald. Zijn vliegtuig landde op tijd, maar bij het hotel was het om 11 uur 's avonds nog ontzettend druk. Niet te geloven he? Er stond gewoon een rij. En er waren zeker niet de meest ervaren mensen aan het werk achter de balie. Toen we eenmaal aan de beurt waren, ging bij de collega het inchecken ook niet echt soepeltjes en zo gingen we pas tegen twaalven weer op huis aan.

Was wel leuk, want zijn collega had gevulde koeken meegenomen voor hem! En... we hebben het Algemeen Dagblad, welke hij in het vliegtuig had gekregen, van hem gehad. Zo leuk om weer even een NL krant "te voelen". Voor mijn gevoel moet ik nog steeds aan het kleinere formaat wennen. Al hoorde ik dat dat inmiddels al jaren zo is. Zo zie je maar hoe ik achterloop ;-)

Die zondag zijn we trouwens ook voor de laatste keer dit seizoen wezen zwemmen. Zoals vaker hadden we het zwembad weer voor ons alleen en er stond een aangenaam briesje, waardoor het goed uit te houden was. Het water is inmiddels wel een stuk frisser geworden omdat het 's nachts toch wel wat meer afkoelt.

Ik had die zondag morgen een foto sessie met Megan en Brian gehad. En Brian is een klein Beagle pupje en die had me wel aan het werk gezet en dus had ik mijn afkoeling wel nodig! God wat had ik het warm zeg. Duidelijk was dat het een hondje is met een prima werkend neusje. Hij snuffelde wat af, waarbij ik maar probeerde om zijn koppetje omhoog te krijgen voor een foto. Tevergeefs overigens..... We hadden afgesproken bij Bass lake park en daar rook hij dan ook van alles en stil zitten zat niet in het optie programma van die morgen.

Het baasje van Brian zou ook op de foto gaan, dus de foto's waar Megan Brian vast hield gingen gelukkig wel goed. Het was leuk om weer zo bezig te zijn. Al was het, zoals ik al zei echt heel warm. Later zijn we nog naar een andere locatie gereden en waarschijnlijk deed het ritje in de auto wonderen voor Brian. Nouja eigenlijk meer voor mij dan voor Brian, want eenmaal op de andere locatie, waren zijn batterijtjes bijna leeg en kon ik eindelijk een foto maken waarbij hij zat en even bleef zitten ;-)Het was wel een lieverdje hoor. Die oogjes.... Daar zou je zo je laatste cent aan uitgeven met zo'n blik. Megan was ook een leuke meid om foto's van te maken. En ben vooral maandag bezig geweest met het verwerken van alle foto's. Zo blijf je lekker bezig niet?Voor vandaag niet zo veel op de planning. Ben wezen wandelen met de hondjes. 's Morgens is het nog een beetje te doen nu met de temperatuur. In de middag gaan we gewoon weer naar de 30 graden. Het lijkt wel of er geen eind aan de zomer komt dit jaar. Volgens de weermannen zeker 1 van de warmste zomers dit jaar. (En koudste winter ook nog eens, voor degene die het zich mochten afvragen ;-) )

Dus... voorlopig even nog geen herfst hier, gewoon wederom korte broeken weer. Wel zo makkelijk 's morgens bij het aankleden. Wat zal ik aandoen, korte broek of korte broek ;-)

Groetjes Petra

13 opmerkingen:

Miranda zei

He Peet, je foto's staan er niet op.....

Trudy zei

Zo, wat een lekker weer hebbn jullie nog zeg! Hier ist meer herfstig zeg maar. Nou ja vanmiddag werd het nog wel lekker en morgen krijgen we nog een zonnige dag!!
Je foto`s komen niet te voorschijn!!!
groetjes

Petra zei

@ Miranda & Trudy
Ik was er nog "live" mee bezig ;-)
Inmiddels moeten ze het doen.
Bedankt voor het waarschuwen!
Knuf Peet

Natasja zei

Aahhh, wat een schatje!! Wij merken ook dat het zwembad water flink afkoelt door de nachttemperatuur.

Kristel Holsbeek zei

wat een dutske;-))
Lekker genoten van het zwembad erna, zalig toch!!

Anoniem zei

Ja hoor wrijf het er maar in, 30 graden en een korte broek.
Daar kunnen wij alleen maar van dromen.
Wat een schattig puppeduppie.
Mooie foto's hoor.

Erna

Anoniem zei

Hi Petra,
Ja Spyker is leuk om voor te werken. Binnenkort weer nieuwe collectie op de website voor Ron. Ik ga morgen ook naar de zon (Marbella / Sevilla) en kan dan ook weer korte broek aan :-)zal vandaar uit je blog weer volgen
Groetjes, Evelyn

B. zei

Wat een lieve puppy:-)

Car zei

Ooooh wat een schatje, hier loopt een puber nog meer als thuis te zeuren om een hond. Als ik deze live zou zien wie weet zou ik dan zelfs overstag gaan.
Ik heb overigens gegoogled op je motorscooter. Gaaf ding, iets om te onthouden.

Annemiek zei

Wat een schatje!

Marchiena zei

Wat een schattig beagle pupje. Je heb weer mooie foto's geschoten.

Anja zei

Wat een schattig pupje. Mooie foto's heb je weer gemaakt!

Bianca zei

Wat een lief snuitje dat hondje, die zou je toch zo meenemen ! mooie foto's trouwens ook weer hoor !

Hier hoeven we ook niet na te denken wat we aantrekken, elke dag korte broek en hemd ;-)