vrijdag 10 september 2010

Het eindresultaat

Vanavond was dan de receptie. De receptie die de gemeente voor de fotoclub foto show had georganiseerd. Nou wist ik dat drie van mijn foto's bij de laatste 10 waren geeindigd, maar ik wist niet dat twee er van, gewoon 1e en 2e waren geworden! Leuk!!!!De eerste was de foto op het strand die dus ook in de krant stond.

En de tweede was de foto van de pick-up trucks.Zo leuk gewoon! Werd er helemal blij van. Vond bij de eerste 10 al heel bijzonder! En nu gewoon 1e en 2e prijs!

Was echt helemaal verbaasd, maar ook heel erg blij! Verder wist ik niet zo goed wat ik me er van bij voor moest stellen deze avond. Maar je mocht als deelnemer dus mensen uitnodigen om naar de receptie te komen. En Helga en Jackie en kids zijn dus ook wezen kijken. Zo leuk! Kreeg van Jackie daarbij ook nog een hele mooi bolchrysant! Zo lief! Mijn avond kon echt niet meer stuk!Alison en Bob, Judy en Beth & Sean waren ook gekomen en vond het zo leuk dat ze gekomen waren. Zij waren allen, voordat ik hier meer "offcieel" mee begon, best enthousiast geweest over mijn foto's die ik aan hun heb laten zien en voor hen gemaakt had. En hebben me eigenlijk aangemoedigd om hierin verder te gaan. Dus eigenlijk door hun enthousiasme heb ik het nu gedurfd om ook mee te doen met zo een foto wedstrijd. Dus hartstikke leuk dat ze nu kwamen kijken ernaar.

De beste 10 foto's hingen dus allemaal in de lobby van het gebouw en alle andere foto's waren verspreid over het culturele centrum op gehangen.Op zich was het niet zo druk eigenlijk, behalve dan de leden van de club. Daarom vond ik het des te leuker om dan een stel bekende gezichten te zien!

Verder ben ik afgelopen woensdag met Alison naar de Taste of Home cooking school geweest. Deze (massale) kookklas wordt georganiseerd door het magazine Taste of Home. Bij binnenkomst kregen we al een tas met allerlei goodies. Twee kook magazines en van allerlei kortings bonnen. En een jaar lang een abonnement op het magazine. Er waren ook allerlei kraampjes van plaatselijke bedrijven. En je kon er van alles en nog wat proeven. Best leuk!

Bij het geven van de goodie tas, kregen we ook een formulier dat je in moest vullen en daarmee zou je kans maken op allerlei prijzen. Nou dat allerlei nam ik met een korrel zout. Maar om 7 uur begon dan de kookles. En al gelijk werden er allerlei prijzen weg gegeven. Van koelkasten, magnetrons en ovens, gingen de deur uit. Echt! Verder ook kookboeken, een pannenset, Chocolade pakketen, een wijnflessen pakket, waarde bonnen van winkeliers uit de buurt en hele boodschappen tassen vol met kruideniers spullen. En niet voor kleine bedragen... nee, er kwamen kado bonnen van wel zo'n $ 500.- voorbij. En niet bij de minste winkels, want zo was er bijv. een bon van de Pottery Barn. En een andere bekende kookwinkel. Echt ik was er helemaal van verbaasd hoe groot de prijzen wel niet waren.

In totaal werden er 8 gerechten gemaakt. Op een podium met een grote camera er boven, zodat iedereen het in de zaal kon zien. Echt leuke en makkelijke gerechten. Gerechten die ik ook kan maken zeg maar ;-) En ook die gerechten zelf werden aan het eind van de avond verloot. Inclusief de veelal mooie schalen waar ze in zaten. Natuurlijk was ik niet 1 van de gelukkige en Alison ook niet. Maarja, hoe neem je dan ook zo'n dubbeldeurs koelkast mee naar huis in je personen wagen. Dat is ook weer zo wat niet? ;-)

Al met als was het wel een leuke avond en heb er weer een aantal gerechten bij geleerd ;-)

Groetjes Petra

20 opmerkingen:

Bianca zei

Gefeliciteerd met je 1e en 2e prijs, super hoor ! en zeker verdiend.
Hmm dat is nog eens leuk/lekker een schaal met eten winnen !

Annemiek zei

Zo zeg! Proficiat met die hoofdprijzen!

Petra zei

Leuk, hoor! Gefeliciteerd!

Wendy zei

Gefeliciteerd!! Je bent ook gewoon echt heel goed. Chapeau!

Jasmino zei

Jouw foto's zijn echt prachtig, Petra! Ik kom ooit nog eens een cursus HDR doen bij jou!

Groetjes
Jacqueline

Anoniem zei

Petra gefeliciteerd,
een dikke knuf.
Een trotse moeder.

Marchiena zei

Van harte gefeliciteerd Petra met het maken van je super foto's. Deze mooie waardering moet toch wel heel goed voor je zelfvertrouwen zijn.

B. zei

Geweldig hey dat je zo goed hebt gescoord! En best leuk die taste of home, ik ga daar elk jaar naartoe met schoonmoeder en zus.

www.ine1149.web-log.nl zei

Gefeliciteerd, wow, de 1e én de 2e prijs, hartstikke goed meid!
Taste of Home kookblad koop ik ook altijd als ik in de VS ben, heerlijk blad!

Sisely.nl zei

Gefeliciteerd, mooi mee genomen zeg.Prachtige foto's ook.

Groetjes van Sisely uit NL
Je bent altijd welkom op mijn blog, http://www.sisely.nl

Kristel Holsbeek zei

Van harte gefeliciteerd!! xxx

Yvonne zei

Gefeliciteerd Peet, toppie hoor !!!

Anoniem zei

Toppertje ben je, zo maar de eerste en tweede plek.
Geweldig!!
Leuk dat de buurtjes ook langs kwamen.

Erna

Elke zei

Proficiat met maar liefst 2 podiumplaatsen!
Zelf ben ik ook een fan van jouw foto's, dus ik begrijp zeker waarom ze jouw foto's verkozen hebben.

Anoniem zei

Petra, gefeliciteerd met je prijzen. Zo zie je maar weer dat je schitterende foto's maakt en dat het gewaardeerd wordt. Ga zo door, dan kunnen wij blijven genieten van je prachtige foto's.
Groetjes, Kaar

Petr@ zei

De 1e en 2e prijs! Goed hoor, gefeliciteerd. En wat leuk dat er wat bekenden naar de receptie zijn gekomen.

Karin (dh) zei

Petra wat gaaf dat je die 2 prijzen in de wacht hebt gesleept, het zijn dan ook echt hele mooie foto's hoor! Gefeliciteerd en op naar de volgende prijzenregen toch? Leuk hoor, om beroemde blog kennissen te hebben in het buitenland :-)

Anoniem zei

Gefeliciteerd, Peetje Paparazzi!
Helemaal goed, ik kan me voorstellen dat je trots bent, kun je zijn ook, super!

Leuk zo`n kookklas, ik ben ook aan de bak ;-) Heb pas nog echte vlaardingse ijzerkoekjes gebakken, yammie ;-)

xx Mariet

Bianca (jerbia) zei

Gefeliciteerd met je 1e en 2e prijs!
Ik had eigenlijk niet anders verwacht, je maakt zulke mooie foto's!

Groetjes,
Bianca

Petra zei

@ All
Hartstikke bedankt voor alle lieve reacties! Helemaal toppie van jullie hoor!