vrijdag 24 september 2010

Yes!!

Ons cameraatje is terug! Helemaal gemaakt, en nog gratis ook! Wat een mazzeltje zeg. Na het toedienen van weer een vers gevulde batterij doet hij het weer als vanouds. En mag hij weer overal mee naar toe ;-)

Toch wel een service. Ook al was er een recall op het foto-toestel, binnen een week hadden we hem al weer terug. Er zijn van allerlei nieuwe onderdelen in gegaan zo op de verzendlijst te zien. Maar hij doet het weer dat is het voornaamste. Ben er helemaal blij van.

Minder blij was ik van mijn rug van de week. Die werkt op het moment niet echt mee. Gisteren had ik een fotosessie en het ging echt nog maar net. Was wel een leuke fotosessie. Een moeder met haar dochtertje van 19 maanden. De vader is uitgezonden en de foto's van deze foto sessie gaan naar hem toe.De beer genaamd Stan was een kadootje aan Raegan toen de vader thuis kwam van zijn eerste uitzending. Stan is nu de favo knuf van het meisje. En ze kleedde hem helemaal aan. Lief he?

Vandaag rustigjes aan gedaan. En hopelijk heeft dat geholpen voor het ruggetje. Want morgen weer een foto afspraak en er is ook Bikefest in Raleigh. En eigenlijk wil ik daar heel graag heen. En in het bijzonder natuurlijk op de motor en niet met de auto. Hopelijk gaat het lukken.

Verder nog steeds warm... Vanmorgen toen ik wakker werd stond de thermometer al op 27 graden. En nee, ik werd niet om 1 uur 's middags wakker, maar om half 8 's morgens ;-) Het is toch niet normaal? Nouja... we zullen het er mee moeten doen.

Prettig weekend!!!

Petra

8 opmerkingen:

www.vandijkjes.punt.nl zei

Puf puf hier ook dik 30C...En dan zitten wij noig wel zo;n stuk noorelijker...

fijn weekend! Petra

Anja zei

Wat een schattige foto's.
Ook hier duurt de zomer voort met 30 graden, heerlijk he.

Anja zei

Vergeet ik je beterschap met je rug te wensen!!

Kristel Holsbeek zei

Wel leuk dat het zo nog lang nazomert langs ene kant maarja...
Veel sterkte met de rug!!

Yvonne zei

Wat balen van je rug...beterschap!
Groetjes en nog een fijne zondag!

B. zei

Reagan, leuke naam. Ik hoop dat het snel beter gaat met je rug.

www.ine1149.web-log.nl zei

Niks geen 30 gr hier, hooguit 13 en het plenst al de hele dag. Is wel effe wennen na vorige week.

Beterschap met je rug!

Marjon (vana) zei

Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt Petra!

Sterkte met je rug.