vrijdag 29 oktober 2010

In afwachting

Nou ik zit te wachten... Te wachten op het matras. Vanmorgen toch maar even voor de zekerheid gebeld om te vragen of het matras inmiddels voorradig was en of ze het zaterdag echt kwamen brengen. En tot mijn grote vreugde was het inderdaad voorradig en kon het zelfs vanavond al bezorgd worden. Tussen 5 en 8 uur. Het is nu kwart voor zeven en ben dus in afwachting.

Heb wel alles lekker gewassen en lekker gelucht buiten. Het is inmiddels wat afgekoeld hier en er waait een lekker fris windje. Dus zodra het matras er is gaat er een fris uitgewaaid dekbedje op. Dat moet toch heerlijk slapen vannacht. Nu het matras nog!

Verder heb ik vandaag ook contact gehad met de mevrouw die haar gegevens door had gegeven op de foto van de State Fair. Ze was helemaal enthousiast over de foto en wil de foto, ingelijst en al, graag kopen! Leuk, leuk, leuk!

Tot slot nog even een fotootje van Meneer de Bruin....Die oogjes... Zo lief he? Hij weet het altijd zo lief te brengen. En weet me precies te bespelen zodat hij toch vaak hetgeen krijgt wat hij in zijn koppie heeft ;-)

Nou ik wacht nog even verder op het matras maar wens iedereen een heerlijk weekend!

Petra

6 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Prettig weekend gewenst en heerlijke nachten;-)

Aïda zei

Ach, wat een zoete foto! Enig!

Sisely.nl zei

Wens je ook een fijn weekend.En mooie foto zeg.

www.ine1149.web-log.nl zei

En.... lekker geslapen op jullie nieuwe matras?

Wat leuk dat die mevrouw jouw foto wilde kopen.

Anoniem zei

Ik hoop dat je weer lekker slaapt zonder rugklachten. Wat een lieve foto van Stacebeest. Gezellig weekend. Erna

Anja zei

En lekker geslapen ?
Wat een prachtige foto, het lijkt wel een grote knuffel.