vrijdag 4 maart 2011

Echt in Holland

Nou heb het eerste echte daagje Holland er op zitten. Ben 's morgens naar Yvonne en Ton geweest en.... Ayla en Twinkle geknuffeld.

Daarna ben ik met Yvon naar het Krimpense winkelcentrum geweest. Heel leuk en.... lekker ;-)Natuurlijk ook even de Hema in! Blijft vertrouwd.Heb echt Hollandse DVD's gescoord bij de Free Record shop en Tijm siroop bij de Kruidvat. Lekker Hollands niet?

Daarna naar de Krimpense polder waar we een klein stukje gewandeld hebben en heerlijk gelunched bij de Breeka!Grappig dat deze me nu ineens op vielen. Fiets route weg wijzers midden in de polder.
Ze hebben veel in Amerika, maar die heb ik er nog niet gezien.Het was echt zalig weer vandaag zo met het zonnetje erbij.Na het heerlijke eten ben ik weer richting Barendrecht gereden en daarna door naar mijn zus. En zijn we o.a. richting Intratuin gereden. Altijd leuk!

Zo leuk, maar hoe krijg je het in de koffer????Deze vond ik ook wel grappig. Had in de koffer gepast trouwens. Hij bleef er zo mooi voor staan steeds. Intratuin verkoopt nu dus ook diertjes. Wist ik ook niet.Hierna lekker bij mijn zus gegeten en toen weer op naar Barendrecht. Morgen heb ik met een aantal mensen van het Alles Amerika forum afgesproken bij Hotel New York in Rotterdam. Heel bijzonder en erg leuk om de mensen van het forum nu een keertje in het echt te gaan ontmoeten!

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

Guus zei

Veel plezier in Nederland!

Doe de groeten aan iedereen van het AllesAmerika forum in hotel New York.

Anja zei

Wat een heerlijk dagje nederland! Veel plezier in hotel New York morgen.

Yvonne zei

Ik zie dat koppie van Ayla op de foto en moest gelijk denken dat jij aanbelde en zij naar de auto liep kijkend van haal Stace en Connor er nu ook maar uit!
Goed weekend en nog veel plezier voor de komende dagen!

Nel zei

Veel plezier in Rotterdam !

B. zei

"In de hema, de hema!" (Heb ik meteen weer die hema tune in mijn hoofd haha) Lekker hoor! Veel plezier!

ronny zei

Leuk hotel New York! Heb er een keer gelogeerd!

Lidy zei

Veel plezier in Nederland met familie, vrienden en kennissen.