zaterdag 5 maart 2011

Naar Hotel New York

Vanmorgen had ik afgesproken met een aantal bekenden van het Alles Amerika Forum. Had er erg naar uit gekeken, want het beloofde een leuke dag te worden. Eerst wat drinken bij Hotel New York, dan met de water taxi naar de overkant naar de Veerhaven en dan over de Erasmus brug richting Cafe Rotterdam. En daar High Tea.En het was zo leuk! En gezellig! Heel bijzonder als je mensen eigenlijk nog nooit in het echt ontmoet hebt, maar "kent" via internet en dan nu live ontmoet! Genoeg praatstof in ieder geval, dat zeker. Het was echt reuze gezellig.Na het bakkie zijn we naar de watertaxi gelopen en daar hebben een langer ritje op water gemaakt dan normaal en kwamen we langs de SS Rotterdam.Het bootje ging echt mega snel hoor. Hele ervaring vond ik! We gingen onder de Erasmusbrug door richting de Willems brug en daarna zo weer naar de Veerhaven.

Daar werd er nog even gegeo-cached en net bij de veerhaven lag er 1. Zo grappig om te zien. Dat die dingen overal verstopt liggen he?Toen weer een bakkie gedaan bij Cafe Loos. Ook wel echt Rotterdams. Toen daarna doorgelopen naar het binnenhofje met allemaal pakhuizen. Heel leuk plekje zo.

En daarna zijn we naar de Erasmusbrug gelopen. En daar zag ik ineens een Beardie!Daarna door naar Cafe Rotterdam. En wat een mooi plekje is dat. Zo aan het water en uitzicht op de brug! Mooi!En daar hebben we high tea gedaan. Echt zo gezellig. Beetje eten, beetje babbelen, nog wat eten en nog meer babbelen! Helemaal goed. Twee dingen die Petra graag doet ;-) Het eten was dus erg lekker, maar helaas is het daarna altijd weer jammer om afscheid te nemen. Maar zeker dat ik deze dag die ik niet snel zal vergeten!Daarna ben ik dus weer naar Barendrecht gereden en zo kwam ik langs de Kuip gereden. En ik moest er even een fotootje van maken ;-) "Fotootje van het autootje". Speciaal voor Gerard :)Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Miranda zei

jij geniet er heerlijk van meiske!!!! Het is je gegunt

Wendy zei

Jaaaaaaaaaa, het was heel leuk. Geweldig om je in het "echhie" ontmoet te hebben Petra. Nog veel plezier in NL en the UK!!!
Dikke kus.

Anoniem zei

Dat ziet er zeker gezellig en lekker uit!
Een ervaring om niet snel te vergeten lijkt me.
Hopelijk vandaag een mooie zonnige dag!
groetjes, BiancaF

Anja zei

Wat een leuke, gezellige dag!!
Mooie foto's heb je weer gemaakt!

Yvonne zei

Ziet er weer leuk uit Peet!!

Marchiena zei

Ziet er allemaal super gezellig en bekend uit;)
Die Beardie ken ik niet hoor Petra, wel leuk om die tegen te komen.

Anoniem zei

Hoi, Leuke dingen heb je gedaan in Rotterdam zeg. Ik woon er naast en kom er niet toe en jij uit Amerika pikt eventjes de leuke uitjes eruit. Zo van dichtbij is Rotterdam best mooi he . Veel plezier nog en ik zie je van de week. Groetjes Ingrid

Car zei

Het ziet er allemaal heel gezellig uit. Wat waren jullie met een grote groep. Super !