maandag 21 maart 2011

Het zwarte schaap

Niet echt cool, kunnen we wel stellen. Helemaal niet cool eigenlijk. Laat me het even uitleggen. Ik ben voorzien van aardig wat zit vlees. Getraind zit vlees, wel te verstaan. Dat ook nog. Dus het zou eigenlijk niet mogen gebeuren. Maar toch had ik elke keer als we op de motor weg waren geweest, pijn in mijn kont.

Hoe het kan, vraag het me niet, maar het was een feit. Of ik nou anders zat of dat het zadel net anders loopt. Ik weet het niet hoor. Na een uurtje rijden, moest ik telkens als ik de kans had even staan om te strekken zeg maar.

Nou hadden we wel eens naar zo'n schapen zittinkje gekeken. Maar wees eerlijk, dat ziet er toch niet uit.... Zit je op een op zich best knap uit ziende motor, kom je aan zetten met een schaap er bij. Geen gezicht. Bovendien merkten we al snel dat zo'n schaapje een klein vermogen kost zo ongeveer. En dat alles voor mijn tedere achterwerk te ontzien? Nee dan maar even doorbijten, hahaha.

Afijn, ik kom dus van de week thuis en Ron zegt ik heb een verrassing voor je besteld. Oh echt? Altijd leuk!! Ik hou wel van een verrassing zo nu en dan. En je voelt hem al aankomen natuurlijk..., hij had op een motorforum een zwart schaapje voor me weten te scoren. Het was een koopje geweest, zei hij. Zeker vergeleken bij de prijzen die we eerst hadden gezien.

Hij had de verkoper verteld dat het voor zijn vrouw was en dat die op een Burgman reed. Wat blijkt? Die man had ook een Burgman. Dat maakte mijn verhaal al weer wat geloofwaardiger niet. Ben ik heus niet de enigste met een teder achterwerk :)

En dus kwam hij zaterdag binnen met de post. Het bleek een schaapje uit Florida te zijn, althans daar kwam het pakketje vandaan.... Ik moet er nog mee gaan rijden, maar de eerste zit proef was veel belovend! Het zat zalig.

Maar.. ik vind het er eerlijk gezegd nog steeds niet uitzien.... Kijk en huiver....

Photobucket

Dat wordt heel hard optrekken bij het stoplicht, want dit is toch echt niet cool :)

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Marjon zei

Dat ziet er inderdaad een beetje.....ehh vreemd uit. Maar je kont zal er blij mee zijn, en dat is toch ook wat waard , toch?

Natasja Valentijn zei

Ah joh, kan jou het schelen! Mochten ze raar opkijken van je schapenvel, dan zeg je toch gewoon;
'my butt deserves the best'! Misschien word je wel een nieuwe trendsetter, hihi!

Kristel Holsbeek zei

Hihi idd huiveren maar tja je achterste verdient toch ook wel wat hé;-)

Anoniem zei

whahahahaha je zou toch denken dat jiouw billen wel wat kunnen hebben.
Nou ja als je er op zit ziet niemand het,toch.

Erna

Yvonne zei

Ach beter een wat minder stoer uitziend zadel dan een zekere kont :-)

Anoniem zei

Hoi Petra
Hebben we nu ook nog een zwart schaap in de familie

Anoniem zei

Hoi Petra .

Dat berichtje kwam uit de schaapskuilmeer.daar lopen wel meer zwarte schaapen,

Jasmino zei

Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind het wel meevallen eigenlijk! Enne, als je erop zit, zie je er toch niets meer van?!

Wat is nou zo'n schapenvachtje tegen een zere kont? Ik vraag me af of ze zoiets hebben voor de fiets? Ik heb ook heel veel last van zadelpijn, en ik heb ook genoeg zitvlees. Daar ligt het niet aan....

Karin (dh) zei

Nou, het gaat nog wel vind ik hoor, misschien doordat het een zwart schaap is denk ik, die zien er sowieso wat stoerder uit, ook als ze nog ademen.... Het zal best helpen hoor, schapenvacht wordt ook gebruikt om doorliggen/zitten te voorkomen. Die hubby van mij had er ooit een in bed in het revalidatiecentrum, en het hielp echt, alhoewel ie natuurlijk veel liever op?....ahum...naast mij lag :-))

B. zei

ai... misschien als je elders ook stukjes schapenvel doet zoals de handvaten zodat het nog lijkt of het zo hoort ... ai

Marchiena zei

Comfortabel is niet altijd mooi maar wel behaaglijk. Nu kan je nog meer genieten van de ritten zonder dat je steeds met een pijnlijke kont wordt geconfronteerd.
Echt een lief cadeautje van Ron.

riekje zei

haha, wat grappig. de mensen die het niet leuk vinden kijken maar een andere kant op...jij bent er mee gered toch???