vrijdag 29 april 2011

Weer thuis

Nou ben weer thuis! Het waren een paar heerlijke dagen in Florida!

Super leuk om Karin, Ton & Dylan daar te ontmoeten en samen leuke dingen te doen! Ik had de vroege vlucht vanuit Raleigh op maandag dus om half 11 was ik gearriveerd, had mijn zus ontmoet en op weg naar Animal Kingdom! Dat is nog een gebruik maken van je dag niet?

In Animal Kingdom had je nu een nieuwe attractie Mount Everest. En we kunnen wel stellen dat die heel heftig was! Als een speer ging je naar beneden. Dylan vond hem helemaal geweldig en wilde erna gelijk weer. Karin en ik hebben maar even gepast, hahaha. Daarna in de bootjes van Kali River Rapids, waar we doorweekt uitkwamen.....

Op zich maakte het nog niet zoveel uit, want erna kwam er een hoosbui van heb ik jou daar en werden we toch nat. (tot aan mijn onderbroek nat zeg maar) En eigenlijk was het nog wel lekker ook. De regen die naar beneden kwam was allerminst koud. Wel nat, maar zeker niet koud, hahaha.

De volgende dag zijn we naar Seaworld gegaan. Waar net deze week de nieuwe orca show in premierre was gegaan. De trainers mogen niet meer met de orca's zwemmen en de oude show was daar nog wel op ingesteld. Nu dus wat veranderingen in de show. En ik vond het zeker erg mooi. Vooral de achtergronden bij de show. Het gaf een hele mooie sfeer aan het geheel. Die dag was het wel ontzettend warm. Gelukkig hadden we tijdens de shows steeds plaatjes in de schaduw. Want in de zon knetterde je echt weg.

Woensdag zijn we naar Clearwater Beach gereden. Ik vind dat altijd zo'n leuk plaatsje en dito strand. Het kleine haventje daar geeft ook altijd wel wat te bekijken, net als de pier, waar ook nu weer vissers aan de gang waren.

Die avond zijn we naar Nancy en Dimitri gegaan. Helemaal toevallig kwamen we er achter dat we allebei in dezelfde week in Orlando zaten. Het was dan ook heel bijzonder om zo maar op nog geen 5 minuten afstand elkaar weer eens te ontmoeten. Zij hadden een villa met zwambad vlak bij waar we zaten gehuurd. Al heel snel was het al behoorlijk laat! En eenmaal weer terug in het hotel, viel ik dan ook erg snel in slaap.

Donderdag zou ik weer naar huis vliegen. Maar pas in de middag, dus hebben we donderdag morgen bij het zwembad van het hotel van mijn zus gezwommen. Heerlijk even relaxen! Dat hadden we wel nodig na drie van die drukke daagjes.

Rond twee uur was ik dan weer op het vliegveld om weer op huis aan te gaan. Maar inmiddels was het wel duidelijk dat de buien die zoveel schade hadden veroorzaakt in Alabama en andere staten, nou net vandaag over North Carolina heen gingen. En dus was mijn vliegtuig wat vertraagd. Op zich viel die vertragiging allemaal nog mee en rond 5 uur vertrokken we dan.

Ik kan wel stellen dat het een allerminst prettige vlucht was. We hadden echt enorm veel turbulentie. Het hobbelde aan alle kanten. Om de vreugde te verhogen gingen er een paar kinderen om me heen aan het overgeven. Zoals ik al zei, we hobbelden echt! En was dan ook reuze blij dat ik weer veilig geland was. Denk dat die kinderen het met me eens waren... Nooit zoveel wit wegtrekkende gezichtjes gezien op 1 vlucht...
Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Jasmino zei

Wat fijn dat je zo hebt kunnen genieten van de dagen met je zus, het klinkt erg gezellig en actief!

Na zo'n terugvlucht zou ik ook heel blij zijn om weer vaste voet aan de grond te hebben. Fijn weekend!

Nel zei

Dat waren supergezellige dagen zo te lezen. Voordeel als je dus al in Amerika woont, dat je er binnen een paar uur bent en niet helemaal gaar aankomt.

Jammer dat de terugvlucht zo erg was. Maar je bent weer safe thuis. Ook van mij een fijn weekend gewenst.

Nancy zei

Fijn dat je weer veilig terug bent gekomen. Je heb je korte tijd in Orlando goed gevuld haha
Maar super leuk dat je langs ons bent gekomen. Was heel gezellig.
Groetjes Nancy

Anna zei

Lekker genoten met zijn allen, wat je allemaal in een paar dagen kan doen.
Nu weer even uitrusten.
Gelukkig weer veilig geland.

www.ine1149.web-log.nl zei

Jakkes, wat een akelige terugvlucht.
Leuke dagen heb je gehad met je zus en haar gezin.

Anoniem zei

Dat waren weer heerlijke dagen zo te lezen.
Leuk dat je Nancy ook nog gezien hebt.


Erna

Marchiena zei

Welkom terug, mooie foto's heb je weer gemaakt. Je kunt zien dat jullie genoten hebben. Super leuk dat je Nancy en Dim ook nog hebt gezien.

Yvonne zei

Was weer een leuke minivakantie en zeker leuk dat je Nancy en Dimitri gezien hebt!

Natasja Valentijn zei

Je terugvlucht klinkt verre van ideaal! Dan kan een vlucht lang duren, hè? Je hebt het zo te lezen erg leuk gehad. Super hoor!

Anoniem zei

Hoi Je hebt veel gedaan zeg in die dagen. Leuk he sea world. Ik zou er zo weer heengaan.
Groetjes, Ingrid

B. zei

Dat klinkt als een super fijne tijd weer, wat hebben jullie in zo'n korte tijd ontzettend veel gedaan:-)

Mary-Ann zei

Blijft leuk, Florida, en dan met name de parken maar ook de stranden. Wat leuk dat je een paar dagen mee ge-vakansiet- hebt ! Lekker ventje is die Dylan, wat word hij alweer groot, ik kan me nog andere foto's herinneren. Leuke foto's ook op de slideshow. De parken in the USA zijn altijd top, schoon en heerlijk om rond te lopen.