donderdag 26 mei 2011

In the pool....

Nou de opper redacteur van dit blog had commentaar op mijn laatste blogje.... Leuk al die foto's, maar waar zijn die foto's die we in het zwembad gemaakt hadden nou?

Ohhhhh, was ik die helemaal vergeten zeg. Zondag hadden we namelijk het kleine Gopro cameraatje van Ron meegenomen naar het zwembad. Die kan boven EN onderwater zijn werk doen. En breed beeld. Zo grappig.Dit is hoogst eigen persoon die het water in duikt ;-)En deze water verplaatsing geschiedde toen ik borst crawl pleegde te doen.Dit zijn Ron's lange benen nadat hij het zwembad is ingesprongen...En Ron in vlinderslag.

Binnenkort wordt deze serie vervolgd met beelden vanaf de glijbaan. Begrijp dat u die natuurlijk niet wilt gaan missen ;-)

Het is overigens erg prettig dat het zwembad al open is want de temperaturen zijn uitermate zomers te noemen hier op het moment. Wat inhoudt dat ik extra vroeg met de hondjes op pad ga, zodat zij toch lekker ook even hun energie kwijt kunnen zonder alles bij elkaar te hijgen. Voor mezelf ook lekkerder, want het is ook voor twee beners niet lekker in zoveel warmte.

Gisteren voor het eerst dit seizoen American Idols gekeken. Nouja niet helemaal waar, eergisteren hadden we ook een stukje gezien. Maar, jawel Scotty uit ons buurdorp heeft zowaar gewonnen. Wel grappig want je zag tussendoor beelden vanuit Raleigh. En na de show was er een heuse ingelaste uitzending van de plaatstelijk tv zender. Echt! Hot news!!! Een jongen uit North Carolina wint American Idols...

Scotty lijkt me een erg aardige jongen, maar ik moet zeggen dat zijn liedjes, vooral country (lees heel erg country) niet echt mijn smaak zijn. Scotty is zoals ik het goed begrijp nog maar 16 jaar dus heel knap gedaan van hem niet?

Voor de liefhebbers dit was zijn auditie helemaal aan het begin van het seizoen.We volgen trouwens wel een Nederlandse tv serie op het moment. En om heel eerlijk te zeggen had ik nog nooit van Nick & Simon gehoord.... Ik weet het, ze schijnen "wereld" beroemd te zijn in Nederland, maar hier in NC waren ze zeg maar nog niet door gedrongen. Maar op Nederland 3 hebben zij dus nu een tv serie en in die afleveringen zijn ze op bezoek in Amerika. En ze zijn erg leuk! Wij volgen ze via uitzending gemist. En Ron en ik vinden ze, Nick & Simon en de tijdelijke manager Kees, erg grappig. En ze zingen de Amerikaanse klassiekers best aardig mee kunnen we wel stellen. Hun Volendams dialect en hun eigen gemaakte Engelse woorden en zinnen maakt het eigenlijk allemaal nog net wat leuker, moet ik bekennen ;-) Dus een aanrader, mocht je deze serie nog niet gezien hebben.

Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

Aankomend weekend is het Memorialday weekend en dus is Ron ook de maandag vrij. Dit weekend is meestal de officiele start van het zomer seizoen. Dus we zijn er klaar voor, zeg maar!

Groetjes Petra

10 opmerkingen:

Anoniem zei

ooooh! ik verheug me nu al op de waterfoto's met de hondjes!

Petra zei

Oh ja, dat kan natuurlijk ook!
Dat is een goed idee zeg ;-)

Mary-Ann zei

Heerlijke foto's, mooie camera dus ! Jeetje die Scotty zingt wel heel goed, maar wat een zware stem voor een 16 jarige (ik heb wel een beetje een zwak plekje voor Country hahah)Lache hè die Nick & Simon. Lang leve uitzending gemist. Gister bijna 3 uur met Tries gebept dus daar maak ik ook dankbaar gebruik van. Liefs uit Waddinxveen en stuur wat van die heerlijke NC zon hierheen...mis het zo !

ineke zei

Apart zeg, die (onder)water foto's.
Haha, troost je, ik kende Nick en Simon ook niet!

Jasmino zei

Ik ben dol op country muziek. Ik weet het, het is waarschijnlijk een serieuze afwijking ;-))

Leuke water foto's, ik ben in de stemming voor meer!

Miranda zei

ZO herkenbaar, en weet je wat ook zo leuk is met die onder watercamera...beeld voor de helft onder water en de helft boven water...zodat je bv Ron in zijn geheel in het water ziet!
Enne leuk is die serie he, ook wij zaten er deze week naar te kijken! De boys hun plezier straalt ervan af. Hier is het weer na weken schitterend te zijn geweest(zelfs zomers, maar miste de airco)eindelijk weer wat koeler en nog belangrijker, af en toe een miezerbuitje! Dikke knuf vanuit Roosendaal

Mary-Ann zei

Ben nog even terug op je blog en heb nog even de uitzending van Nick & Simon gekeken. Zo leuk om al die bekende plaatsen te zien, wij zijn daar ook allemaal geweest met de kids (campertrip 2005) Memphis, New Orleans etc ! Happy Memorialday weekend samen met Ron & viervoeters

Petra zei

Leuk he Mary-Ann!
Wij zijn ook bij Graceland en Bealstreet geweest. Is altijd leuk om terug te zien.

Anoniem zei

Oh geweldig die onderwater camera.
Leuke plaatjes levert dat op.
Kom maar op met die glijbaan foto's

Erna

Anoniem zei

Hier ook een fan van Nick en Simon in the USA!

Mooie foto's!

Groetjes, BiancaF