maandag 16 mei 2011

Vervelend apieWat doe je als je als moeder in de dierentuin woont en je kunt niet even een tuigje voor je kind kopen? Dan grijp je hem gewoon vast aan zijn staart ;-)

Zo'n mooi gezicht. Het was echt letterlijk een vervelend apie!Maar gewoon blijven proberen natuurlijk. Je bent een apie of niet natuurlijk!
Luister naar je moeder anders kom ik naar je toe!


Ja maar ik deed het niet expres....


Ik mag ook nooit wat hier....


Es even bedenken wat er nu nog verder te klieren valt ;-)


Denk er om ik hou je in de link!

Ron en ik zijn dus gisteren naar de dierentuin geweest. Het was er perfect weer voor. Niet te warm en zo nu en dan bewolkt. En behalve aapjes zagen we ook olifanten....Zal ik je eens even wat in je oor fluisteren?
Whaaaaat....Wat zeg je? Er zit wat water in mijn oor....


Moet ik er echt uit????Miss Cougar bleef in ieder geval lekker snurken, met 1 oog open. Dat dan weer wel....Tot zover deze aflevering van dieren manieren!

Vind het er altijd zo leuk! Ze hadden nu een aanbieding dat je voor $45.- een heel jaar met twee personen de dierentuin mag bezoeken zoveel je wilt. En.... de entree kosten die we gisteren hadden gemaakt, $20.- gingen daar nog van af. Dus we hebben van die aanbieding gebruik gemaakt. Die extra persoon kan Ron zijn, maar ook elk andere buuf, vriend of vage kennis zeg maar ;-)

Er voor waren we trouwens nog naar een motorshow geweest daar in de buurt. Een oldtimer motorshow. En daar zag ik een oude Indian motor. Heb er de ballen verstand van, maar die vind ik altijd wel wat hebben. Alleen de kilometer teller al!

Met een speer van de Indianen. Mooie van deze was dat de eigenaar helemaal uit Michigan was komen rijden voor deze show. Twee dagen aan het rijden geweest, vertelde hij.Zijn tentje achterop gebonden en rijden. De persoon, paste helemaal bij de motor kunnen we wel stellen. Plaatje compleet. Moet zeggen dat ik dat nog altijd wel het leukste vind om te zien.Er is namelijk nog wel een verschil tussen het reizen van de deelnemers. Met iets meer dan een tentje en met aanhanger erbij. Of gewoon je huis meenemen en je motoren in de aanhanger. Alles kan natuurlijk.Toen wij er net aankwamen was de prijs uitreiking voor de mooiste ouder motor gaande.Zo grappig al die oude kentekens bij elkaar. Die kom je ook niet elke dag tegen. Daarna dus naar de dierentuin die in Asheboro is. Het was er helemaal niet druk. Zeker niet voor een zondag. Denk dat de later in de dag voorspelde regen, mensen ervan weerhield!

Vandaag ben ik dan voor het eerst naar het zwembad geweest. Eerst mijn baantjes en oefeningen voor mijn rug gedaan en daarna lekker aan het zwembad gezeten. Het was er weer niet druk in ieder geval! Maar het water was voor de gemiddelde Amerikaan denk ik ook nog te koud wellicht ;-) Als je eenmaal aan het zwemmen was ging het wel vond ik. Maar even doorkomen, was nog best bikkelen. Maar de eerste plons zit er op. Kwam er helemaal van in de zomerse stemming!

Groetjes Petra

12 opmerkingen:

Anja zei

Je hebt er een leuke dieren-strip van gemaakt.
Heerlijk dat het zembad al open is bij jullie, wij moeten tot eind van de maand wachten.

Jasmino zei

Ha ha ha, Anja zegt het leuk: een stripverhaal is het inderdaad! Leuke foto's! Aapjes blijven altijd favoriet bij mij, maar ook de andere dieren zijn altijd leuk om te fotograferen. Wij hebben ook de smaak te pakken, en gaan zeker deze zomer nog wel eens naar Artis of Blijdorp. heerlijk zo'n dagje!

Kristel Holsbeek zei

Geweldig hoe je de dierenmanieren zo gebracht hebt;-) maakt mijn dag helemaal goed!!

Anoniem zei

Altijd leuk een uitje naar de dierentuin en nu kunnen jullie zo vaak als jullie willen, een geweldige aanbieding! Je weet het de olifanten blijven onze favo's, je hebt er een leuke foto van gemaakt.

Groetjes, Kaar

B. zei

Leuk die dierentuin soap;-) en heerlijk dat het zwembad weer open is. Ben zo benieuwd of er dit jaar ook weer aparte groepen mensen van verschillende pluimage te spotten zijn;-)

Anoniem zei

Whahaha geweldig je comentaar bij de foto's.
Doet me denken aan animal crackers.

Heerlijk hoor het zwembad weer open , je hebt in ieder geval ruim baan.

Erna

Marjon zei

Wat een ontztettend leuke dierenfoto's heb je gemaakt Petra. Ik heb ervan genoten!

www.ine1149.web-log.nl zei

Oh, wat een schitterende dierentuin foto's met prachtig commentaar.

Annemiek zei

Prachtige dierentuin foto's met tekst.
Van de tv show Pickers weet ik dat die Indian motors gewild zijn :)

Marchiena zei

Leuk zo'n bezoek aan de dierentuin. Wat zijn dieren toch altijd een dankbaar onderwerp voor een mooi plaatje. Ik vind de de foto van de ijsbeer met het tonnetje heel erg leuk. Hij is helemaal in z'n element in het water met z'n speeltje. Super goedkoop zeg, dat abonnement.
Mooie oldtimers, daar zullen heel wat liefhebbers hebben staan kwijlen.

Natasja Valentijn zei

Wat een grappige foto van het aapje! De rest is overigens ook prachtig! Leuk dat je nu een pas hebt voor de zoo!

Mary-Ann zei

Heerlijk naar de dierentuin ! De kinderen vinden dat bij ons ook heel leuk om te doen, maar Ivo en ik misschien nog meer hahaha. Leuk al je teksten eronder, lekker om de maandag tijdens een bakkie even je blog te lezen en lekker te kunnen lachen. Nu wachten we weer op je hilarische zwembadverhalen, altijd leuk ! Liefs