zondag 11 maart 2007

Bezoek uit het zuiden van NC

Gisteren kwamen Patricia, Frank en Thiemo bij ons op bezoek. Patricia "ken" ik via het blog wat zij heeft en haar blog volg ik sinds dat zij hier zijn komen wonen. Zij wonen op de militaire basis in Camp Lejeune in North Carolina. En nu hadden we voor vandaag afgesproken.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Voor hun is het toch wel twee en half uur rijden naar ons en eigenlijk best een stukje, maar eenmaal hier was het of we elkaar al heel lang kenden. Raar is dat toch. Ook al hadden we hen nog nooit in het echt gezien, het voelt gelijk vertrouwd. Door onze beiden blogs weet je toch best veel van elkaar. Eigenlijk heel raar, maar ook heel erg apart! Vond het ook heel leuk om Thiemo in het echt te zien. Wat een heerlijk mannetje.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


De honden vond hij helemaal niet eng en was super stoer met ze.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Het was echt ontzettend leuk om Patricia en Frank te ontmoeten nu. Ron en Frank hadden ontzettend veel dezelfde interesses (lees auto's ). Dus die hadden elkaar al snel gevonden.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Patricia en ik hebben lekker in de tuin gezeten en ontzettend veel gekwebbeld. Heel gezellig!! Voor ik er erg in had was het al laat en besloten we met zijn allen wat te gaan eten. Natuurlijk bij..... Carrabbas!!
We moesten eventjes wachten op een tafeltje maar daarna was het alweer kletsen! Kortom het was een ontzettend leuke dag, die we eigenlijk al veel eerder een keertje hadden moeten plannen ;-)

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Groetjes Petra

14 opmerkingen:

Anoniem zei

goh mag ik als eerste een reactie plaatsen. Leuke foto's en update ! Zit wel een beetje te kwijlen van Carabbas, maar wij gaan gewoon nog een keer naar the states, al is het om dáár te eten hahaha. Het leuke van zo'n ontmoeting is denk ik, dat je elkaar eigenlijk niet echt hoeft te leren kennen, want je bent dagelijks op de hoogte van elkaars leven. Ik weet dat de meeste trouwe webloggers vaker kijken dan bijvoorbeeld sommige vriendinnen of familie. Wel erg leuk dat jullie toch nog een date geregeld hadden. Hé fijne zondag verder ! Leuk...word helemaal blij van je blog...

Annemiek zei

Leuk zo de bloggers bij elkaar. Vindt het ook wel speciaal om zo mensen te leren kennen! Leuk he, als het meteen zo klikt alsof je elkaar al heel lang kent

Anoniem zei

Geweldig om zo samen af te spreken.
Moet heel gezellig zijn geweest.

Erna

Becs zei

Toch blijft dat blogen wel een apart verhaal! Het is wel mooi om te zien dat er af en to hele leuke vriendschappen uit kunnen ontstaan!

kastelke zei

Dat ziet er daar gezellig uit! Schattig zoontje hebben zij toch hé?!
Petra, ik heb de moed ook terug bij elkaar geraapt, en ben weer aan het bloggen gegaan:
http://kastelke.blogspot.com

blips zei

Alweer een hele verzameling bij jullie. Leuk is dat zo'n blogbezoek :) Of heet dat niet zo?

Anoniem zei

Peet & Ron, nogmaals heel erg bedankt voor de leuke middag en de tas met inhoud;-) Thiemo heeft zijn kleine auto niet meer los gelaten...en hij heeft het er nu al over wanneer we de honden weer gaan zien.
We hebben het erg naar ons zin gehad en zoiets doen we graag weer over!
We'll keep in touch!
Liefs van beneden :-)))

Anoniem zei

Hoi
Gefeliciteerd met jullie boot. Hij ziet er mooi uit. Veel plezier ermee. Met dat weer moet het wel lukken. Gezellig dat jullie de blogfamilie hebben ontmoet. Leuk ventje. Soort Dylan. Groetjes uit Hellevoetsluis Doei Ingrid

Anoniem zei

Dat zag er weer als vanouds uit,leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten.
Je hoef je niet te vervelen.
Als ik dit allemaal weer zie krijg ik ook weer zin .
Tos

Petra zei

Leuk, he, zulke ontmoetingen? Ik vind het ook iedere keer weer speciaal, dat het net lijkt of je elkaar al heel goed kent! Nu mijn vriendin Katja waarschijnlijk wel jouw kant opkomt zit het er wel in, dat ik ook eens die kant opkom.

Anoniem zei

Grappig toch een 'blogontmoeting'! Het lijkt alsof jullie elkaar kennen en dan toch weer niet echt... Moet spannend zijn!

Groetjes,

Anoniem zei

Ziet er allemaal gezellie uit!!!!

Petra zei

@ Mary-Ann
Ja het was heel erg leuk! Jammer dat wij elkaar hier niet ontmoet hebben, maar wat niet is kan altijd nog komen toch?

@ Annemiek
Ja was erg leuk en inderdaad heel speciaal.

@ Becs
Ja het is apart om zo mensen te leren kennen en vindt het superleuk om mensen dan ook een keertje in het "echies" te zien.

@ Kastelke
Hey wat leuk dat je weer bent gaan bloggen!!! Mistje je trouwe blogjes wel hoor! Heb net even lekker bij gelezen ;-)

@ Blips
Ja wat zou nou de officiele naam kunnen zijn van zoiets ;-)

@ Stam Family
Idem dito hier! Thiemo heeft het heel goed gedaan zaterdag. Zelfs nog bij Carrabbas.
Indeed we'll keep in touch!

@ Ingrid
Dank je wel. Ron is hem nu nog een beetje aan het poetsen en zo, maar van de week gaan we het proberen. Thiemo had inderdaad wat weg van Dylan.

@ Toos
Je weet inmiddels de weg hier naar toe meid ;-)

@ Kasaka
Zijn er inmiddels al meer plannen bekend van Katja? Zou leuk zijn om haar een keer te ontmoeten en jou natuurlijk ook ;-)

@ Hilde
Ja het is een hele rare ervaring. Maar vond het super en heel speciaal. Lang leve het internet.

@ Wendy
Denk dat jou redenering zeker klopt!

Groetjes Petra

Larissa zei

Toch altijd weer bijzonder, zo'n ontmoeting! Leuk hoor!!