woensdag 21 maart 2007

De Betuwe, maar dan anders.

Soms is het net alsof ik hier door de Betuwe rij. Oke, dan wel anders, maar toch dat zelfde gevoel heb ik een beetje. Mis alleen de dijken bij het plaatje. De peartrees staan namelijk nu echt in volle bloei. Prachtig zijn ze. Weliswaar is aan dit soort boom geen enkele eetbare peer te vinden in augustus, maar de bloesem is werkelijk prachtig. Alsof er een deken van bloemetjes overheen is gevallen.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Deze peartree is ook altijd de eerste boom die in bloei staan en in de herfst prachtig rood verkleurd. Ook verliest hij als 1 van de laatste bomen zijn blad en daardoor is hij wel 1 van mijn favoriete geworden. En hebben we twee kleine "peartreetjes" in onze tuin. Nog lang niet zo mooi als deze in een laantje vlak bij ons huis. Maar geduld is een schone zaak!!!
Met mijn moeder ben ik al lekker aan het shoppen geweest. En we hebben dan ook al aardig wat leuke dingen weten te vinden. Vanmiddag zijn we naar Kohls geweest waar we allebei goed geslaagd zijn. Ik, eindelijk, een leuke korte broek en t-shirt. En mijn moeder een leuke trui. En ook zijn we al flink geslaagd in het vinden van "cars" spulletjes. Mijn neefje Dylan is daar de helemaal weg van en hier is dat soort spulletjes toch een heel stuk goedkoper. Maar het schijnt dat de kinderen het hier ook erg leuk vinden. Want voordat mijn moeder kwam had ik al op de speelgoed afdeling van de Walmart gekeken naar autootjes. En de schappen hingen vol. Vandaag was alles al uitverkocht. Ongelooflijk. Dat is goede business voor Meneer Disney zeg!
Ook waren we bij Party City geweest en daar hadden ze hele leuke "cars" spulletjes. Dus we zijn zeer tevreden over onze shopcapaciteiten ;-) Verder hebben we lekker van het mooie weer genoten. Vooral mijn moeder genoot van haar eerste dag van 2007 met een temperatuur van boven de 20 graden. Morgen is het even minder, maar daarna gaan het gewoon verder met zomeren volgens de voorspellingen.

Groetjes Petra

7 opmerkingen:

kastelke zei

Petra, wij zijn in 2000 teruggekeerd met een extra koffer vol Knex en Star Wars spullen. Alles uit de dozen gehaald, anders kwamen we niet toe met de koffer. En ik maar hopen dat die koffer niet per ongeluk open zou gaan!
Mooie bomen!

Anoniem zei

Ik weet zeker dat Dylan heel blij is met de Cars-aankopen. (we hebben nog niets gezegd, want 4 weken is wel errug lang om te wachten hihihihi)

We horen en lezen de volgende verslagen van jullie. Hopelijk is het weer al wat beter bij jullie. Hier in NL is het niet veel bijzonders.

Groeten, Kaar

Anoniem zei

Waanzinnig mooi he die bomen, ik blijf het ook steeds zeggen als ik ze tegenkom.
Tja, Cars is echt HOT. Thiemo heeft ook een paar autotjes maar de collectorsitems kun je alleen nog kopen via Ebay. Ik heb er net een op de post gedaan voor een jarige job in NL...
Liefs en een fijne week verder
de benedenbuurtjes :-))

Nel zei

Ook Justin is gek van Cars, dus hoop ik dat in Vegas er nog wat over is voor hem.

Mooie boom zeg, maar een heel ander resultaat dan een Hollandse perenboom.

Anoniem zei

Ja speelgoed kopen is hier een stuk leuker dan in Nederland.
Mooi al die bomen in de bloesem!
Morgen genieten van de betere temperaturen...

Petra zei

Oh ja, de peartrees!! Prachtig! Hier zitten ze in de knop, ik kan niet wachten tot ik er weer macro foto's van kan maken.

Anoniem zei

Toch wel een heerlijk gevoel als je met je moeder uit winkelen kan gaan en ook nog leuke spulletjes vind...

Geniet ervan!