woensdag 26 maart 2008

En toen waren....

er nog 6 van de 10 deelnemers over bij de training die ik aan het doen ben. En ik ben nog steeds 1 van die 6. Dus "so far, so good". De volgende training is vrijdag en ik moet weer een aantal artikelen gaan analiseren. Nu nog steeds engelse teksten zodat e.e.a. goed is uit te leggen door het bedrijf. En bovendien is de diversiteit van talen van die overgebleven 6 mensen heel verschillend. Van Chinees tot Deens tot Koreaans.

Moet zeggen dat het best pittig is en dat komt vooral omdat de teksten die je moet bekijken over veel technische producten gaan. De opdrachtgever is een computer bedrijf die van de artikelen die men over hun bedrijf (en die van een groot aantal concurenten) geschreven worden, graag de inhoud weet. Dus genoeg artikelen die bekeken moeten worden zeg maar. Die artikelen worden allemaal op een hele reeks vaste punten bekeken en daarbij is het belangrijk te weten welke producten er voor in aanmerking komen en welke nou juist weer niet. Het lijkt me enigszins te gaan dagen, maar ik juich niet te vroeg ;-)

Ik blijf het een heel apart iets vinden dat ik via de computer gewoon een vergadering heb met mensen over de hele wereld. Ik heb bepaalde software geinstalleerd op de computer. Daarbij krijg ik via de email een vergaderingsnummer en een identiteitscode en als ik daarmee inlog zit ik in die vergadering. Daarmee bel ik met mijn telefoon naar een gratis telefoon nummer en ik kan ook nog meepraten. Ongelooflijk handig en wat zal dat een kosten schelen voor een bedrijf.
Afijn...., genoeg gekletst, inmiddels zijn mijn volgende opdrachten via de mail binnen gekomen en kan ik aan de slag. Deze worden dan in de vergadering van vrijdag beoordeeld, hou jullie op de hoogte!

Maar.............. nog even een fotootje bij dit blogje van vandaag ;-)

Photobucket

Ons voorjaars Connortje!

Groetjes Petra

8 opmerkingen:

Petra zei

Fijn, dat het goed gaat met je training en pittig betekent, dat het ook een uitdaging is en niet gauw saai zal worden. Lieve lentefoto van Connor!

Anoniem zei

Veel succes Peet met de training en geef je Lentemannetje maar een dikke knuf ;-)

Anoniem zei

Leuk dat het zo goed gaat en volgens mij vind je het ook leuk. Schattig hoor die foto!!!

M@riet zei

Klinkt wel als een uitdaging! Die Connor zit er altijd zo mooi voor ;-)

Anja zei

Geweldig dat het goed gaat met de training!
Lieve foto van Connor.

Anoniem zei

Veel succes met je training, wat fijn dat je het allemaal thuis kan doen. Wat een uitkomst!! Blijf ons op de hoogte houden hoe het afloopt, we duimen voor je!!

Leuke foto van Connor.

Groet,
Kaar

kastelke zei

Petra, als je dit een leuke job zou vinden, dan hoop ik dat je "prijs" hebt!
Veel succes nog met deze testen!

P.S.: spijtig dat die job van AKC voltijds was, want dat leek me echt op jouw lijf geschreven. Maar wie weet kloppen ze ooit nog aan je deur!

Miranda zei

Geweldig toch dat je al zover gekomen ben. En je bollen doen het ook goed al. Bij mij beginnen hier en daar een enkel bloemmetje op te komen, maar wat wil je het eerste jaar. Hopelijk volgende jaren ook meer bloemen. Knuffel voor het topmodel!