donderdag 7 juli 2011

En zo ging hij...

Van intensive care naar intermediate care vanochtend! Meneer de Bruin gaat dus nog steeds goed. We hadden 's morgens eerst een gesprek met de chirurg. De beste man scoort elke dag meer punten bij me. Hij was ook duidelijk bezorgd geweest, toen ze hem om 1 uur 's nachts wakker hadden gebeld met het lekkende urine buis verhaal. Hij vertelde aan ons heel emotioneel best dat hij in 1e instantie niet wilde geloven dat het om Stacey ging. De chirurg is geen Amerikaanse man. Hij is net als wij een importje zeg maar. Niet dat dat wat uitmaakt natuurlijk, maar denk dat hij door mijn Engels, wat als ik emotioneel ben, behoorlijk chaotisch wordt, het misschien een band schepte. Hij begreep me ondanks mijn gebrabbel maar al te goed. Misschien zie ik het verkeerd, maar hij is steeds heel betrokken geweest bij Stacey en ons en Ron en ik kunnen dat enorm waarderen.

En zo vertelde hij dat Stace vanochtend bijna de tennisbal achter na wilde rennen toen hij Stacey zijn reflexen wilde testen. Nou die deden het dus nog helemaal. En zo mocht hij van de chirurg naar de intermediate care afdeling. Zijn urine catheter moest er wel nog in blijven, net als de pijnmedicatie, anti-biotica en voedings slang. Wel had Stacey die morgen uit zijn eigen ook al wat gegeten, dus ook dat komt op gang. En... niet alleen mijn pannekoeken, maar ook echt hondenvoer!

Maandag gaan ze dan de catheter weer verwijderen en daarna heel goed checken of er niet weer een lek is. Dus dat wordt nog een spannend daagje. Tot die tijd kan hij nog drie dagen aansterken en gaan we telkens bij hem op bezoek. Hij weet inmiddels precies achter welke deur wij ons bevinden vertelde de intern. Hij nam zelfs een sprintje vanmiddag, zei ze. Zo lief.

We hebben vandaag dus weer een hele stap genomen en we zijn echt superblij dat we meneer de Bruin zijn staart weer zien kwispelen en een kroeltje komt bietsen.... He-le-maal blij kunnen we wel stellen!

Groetjes Petra

29 opmerkingen:

Anja zei

Fijn om te lezen dat het met Stacy weer de goede kant uitgaat!! Ik kan me voorstellen dat jullie helemaal blij zijn!! Veel sterkte voor maandag, hoop dat alles goed gaat!

Aïda zei

Gelukkig dat het weer wat beter gaat. Vindt Stace het niet moeilijk als jullie steeds komen en weggaan? En wat vindt Connor dat z'n maatje niet thuis is?

Anoniem zei

Dat het maar gauw maandag mag zijn.
Go Stacebeest, ik doe vandaag nieuwe speldjes op de post.

Goed nieuws hoor Peet !!!!!!

Erna

Ria en Bob zei

lieve allemaal,

Wat hebben wij in spanning gezeten en elke ochtend meteen de computer aan en ben helemaal blij dat het nu wat beter gaat met Stacy,en ik hoop dat het nu wat beter gaat en blijft lieve knuffels van ons voor de hondjes en natuurlijk voor Conner. we deneken aan jullie
liev groetjes Ria en Bob

Jasmino zei

Ik ben speciaal actief geworden op Facebook voor Mr. Stacey ;-))))) Zo nieuwsgierig ben ik naar de regelmatige updates, hier wordt ook erg meegeleefd. En wat fantastisch dat het zo veel beter gaat, en goed om te lezen dat jullie zo'n fijne arts hebben. Een dikke knuffel!

Anoniem zei

Zo geweldig dat het met Stace de goede kant uitgaat. Hoop voor jullie dat de komende dagen snel gaan, en hij dan weer lekker mee naar huis mag.

Groetjes nancy

Anoniem zei

goed om te horen Peetje dat ie weer wat actiever wordt nu hopen dat er nu geen lekkage is en dat hij verder kan aansterken dan heeft ie binnenkort jouw pannenkoekjes thuis weer

knuf uit S'berg

Miranda zei

Wat kunnen we toch sentimenteel zijn als het om onze "jongens' gaat. Maar ja, het is ook niet niks als je zo even in een emotionele rollercoaster wordt gezet. Het leven is ineens weer al wat mooier aan het worden nu meneer de Bruin weer lekker vooruit gaat! Toch nog sterkte hoor

Nel zei

Wat een fijne berichten, super. Nu nog even doorbijten tot maandag.

Sterkte (het weekend zal wel lang duren)

Anoniem zei

Wat goed om te lezen dat het iets beter gaat met stacey!Wij gaan nu een week op vakantie dus we hopen op nog meer goed nieuws als we terug zijn!!Heel veel sterkte en groetjes van ons allemaal!!
Lisette en Larissa lindhout

Anoniem zei

Hoi, Goed dat het zo snel beter gaat zeg. Heerlijk. Lichtpuntje in deze moeilijke tijd. Groetjes, Ingrid

Karla zei

Pfff, wat spannend allemaal, ben blij dat nu weer wat beter gaat. Sterkte met alle spanningen.

DixieChick zei

Ik lees nu al een paar dagen ademloos mee met je verhalen. Wow, wat een spanning. Ik kan me goed voorstellen hoe moeilijk is, en hoe blij je bent dat alles beter lijkt te gaan. Het is toch je mannetje!

Heel veel beterschap vanuit Georgia, en een grote doggie knuffel van Zoe en Shelby

Elke zei

Way to go, Stace!

Martine zei

Superrrrrrrrrrrrrr

Go stacey

Sonja zei

Wat een spannende dagen hebben jullie achter de rug zeg! Het blijft nog even spannend maar het gaat gelukkig de goede kant op nu. Ik duim nog wel voor jullie door dat het goed blijft gaan en Stacey snel weer met jullie mee naar huis toe mag!

Liefs,
Sonja

Sonja zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Ineke zei

Heel fijn om te lezen dat het nu de goede kant uit gaat met je honden-kind. Hopelijk mag hij binnenkort naar huis.

Anoniem zei

Jeetje Petra, ik lees net je verhalen van afgelopen week. Wat hebben jullie een spannende week gehad en wat moeten Stacey en jullie toch veel meemaken in zijn hondenleventje. Fijn te lezen dat het beter met hem gaat. Heel veel sterkte uit Zwijndrecht.

Liesbeth, Leo, Balou en Loesje

Anoniem zei

We hebben net je blog gelezen en zijn ontzettend blij voor jullie dat het de goede kant opgaat met Stacey. Ook hier in Spanje blijven we duimen!!

Groetjes, Kaar

Marjon zei

Geweldig, wat een goed nieuws !

Yvonne zei

Zo fijn dat het zoveel beter gaat met de lieve Stace!! We blijven duimen dat het ook maandag goed zal gaan en hij lekker met jullie mee naar huis mag.
Dikke knuffels voor jullie allemaal!

Marchiena zei

Wat een heerlijk bericht, hier word ik ook heel blij van.
Vooral zo doorgaan Stace, je kunt het.

ronny zei

Fijn, heel fijn dat het een stuk beter gaat met Stace!
Iedere ochtend kijken naar, hoe gaat het met Stace.
Ben blij met de positieve berichten!
STERKTE STACE!!!
lieve groet van Ronny.

Anja zei

Ik lees nu pas je verhaal over Stacy. Ik hoop dat hij snel weer zo is opgeknapt dat hij met jullie mee naar huis mag!
Anja l.

Anoniem zei

Fijn dat het nu zo goed gaat met Stacey. Nu maar afwachten weer voor maandag maar kop op hij heeft het tot nu toe heeeeel goed gedaan.
Sterkte verder nog.
Groetjes uit een zonnig Burgh-Haamstede

Sandra zei

Super!!! Ben blij om te lezen dat het weer de goede kant op gaat.

Bianca zei

Jullie hebben heel wat meegemaakt zeg de afgelopen tijd, verschrikkelijk.

Hoe gaat het nu met Stacey ? ? ik hoop zo dat hij snel naar huis mag weer. Zit met tranen in mijn ogen toen ik die foto zag met al die buisjes en slangetjes, dat is toch maar helemaal niets hoor ondanks dat het nodig is en ze weer beter maakt. Maar het zijn toch je "hondenkids" tenslotte
Gelukkig dat hij zo'n goede verzorging krijgt en ik hoop dat hij heel snel weer helemaal de oude is.
Veel sterkte en dikke dikke knuffel aan Stacey !

Mar zei

Jullie hebben heel wat meegemaakt deze tijd. Ik hoop echt dat het met Stacy goed blijft gaan. Veel sterkte hoor!