woensdag 6 juli 2011

Jeetje

Vanmorgen ging de telefoon om 8 uur. Inmiddels weten we dat dat update tijd is en worden we dus gebeld door de intern die verteld hoe het met Mr.Stacey gaat. Maar vanochtend was het de chirurg zelf en niet de intern. En zijn stem klonk een beetje verontrust.

Stacey had die nacht een lekkage in zijn urine buis gehad en dat was (alweer) in zijn buik terecht gekomen..... Jeetje.... Nog meer troep erbij.... Hij was gister avond ook wel weer een beetje suffer geweest, maar wij dachten dat hij gewoon moe was van alle actie van de dag. Het was dus weer foute boel. Het kon door het verwijderen van de katheter gekomen zijn of tijdens de operatie. Het maakte allemaal niks uit, het was goed fout. Dus midden in de nacht is er contrast vloeistof ingespoten en hebben ze een foto gemaakt en het bleek alweer bij zijn prostaat te zijn.

Dus katheter weer terug geplaatst en die moet er dus een dag of vijf in blijven in de hoop dat dat genoeg tijd is om te helen. Het zou dus weer spannend worden vandaag hoe hij hierop zou gaan reageren. Ik hing de telefoon op en moest slikken.... Zo moeilijk en eigenlijk ook wel weer onverwacht omdat het best goed was gegaan de dag ervoor. Maar we waren gewaarschuwd op dit soort terug vallen. En om 10 uur zaten we dan weer bij hem in de IC. Eigenlijk vond zijn oogjes heel wat helderder dan de avond ervoor. Voor mij een goed teken... Al moest ik heel erg slikken om hem weer zo te zien. Elke keer als we het woord eten zeiden reageerde hij hier wel heel sterk op moet ik zeggen en volgens mij had hij gewoon trek. De sonde voeding was door het hele voorval ook weer gestopt.

Om twee uur zijn we nog een keer bij hem langs geweest en ik heb in de tussen tijd pannekoekjes voor hem gebakken. Daar eet hij dus normaliter je vingers bijna bij op. En ook nu ging zijn Koppie er direct van omhoog. Zijn neus deed het nog perfect! Daarna liet Ron hem een half stukje mergpijpje ruiken die hij nog in zijn zak had en hoppa, die ging zo in zijn bek. Dat was mooi!

Hij was duidelijk een heel stuk vooruit gegaan in die paar uur. En toen we 's avonds weer langs gingen stond hij op en kwam al kwispelend waggelend met al zijn draadjes an zijn kont naar me toe..... Ik moest er gewoon van huilen.... Wat was ik blij om dat weer te zien. Dus we zijn weer voorzichtig optimistisch inmiddels......

We hebben dan ook alle knuffels aan hem doorgegeven die o.a. hier op het blog hem toegewenst waren en denk dat dat heel erg geholpen heeft!!! Namens Mr.Stacey iedereen een dikke knuffel terug. En Martine, hij gaf een extra dikke knuf terug aan zijn broertje Pepper!

Mr.Stacey houdt dus nog even de gemoederen bezig, maar heeft voorlopig ook deze extra horde genomen lijkt wel....

Groetjes Petra

18 opmerkingen:

Guus zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Guus zei

Wow. Sterkte hoor. Mooi, van dat mergpijpje ;)

Anja zei

Oei, dat was weer even schrikken, gelukkig lijkt het nu weer wat beter te gaan!
We blijven duimen voor Stacy, heel veel sterkte voor jullie allemaal!

Sandra zei

Heel fijn dat het weer wat beter gaat met Stacy!!

Jasmino zei

Oh gelukkig, die hickup lijkt ook weer overwonnen te zijn. Dikke knuffel terug voor Stacey en toi toi toi!

Elke zei

't Is een sterk manneke! En hij doet duidelijk zijn best om snel terug in zijn warme nest te zijn, dat is duidelijk! Wat goed zeg, dat hij al zo eet. En na die terugval 's avonds dan al zo kwispelend af komt! (je had toch terug van dat lekkers bij?)

Anoniem zei

Oh wat geweldig om te lezen dat hij opstond en al kwispelend op jullie af kwam.........

Rianne

Marjolijne zei

wat fijn dat hij weer wil eten en ja ik zou m ook verwennen met alles wat hij lekker vindt. Sterkte met de emoties maar het lijkt nu echt de goede kant op te gaan he. groetjes,Marjolijne

Miranda zei

Zet hem op Stacy!!!! Pannekoeken...nu ja zeg...is dat dan zijn Amerikaans ontbijtje?
Sterkte voor jullie bij het wachten trouwens...

Anoniem zei

Pffff weer een beetje goed nieuws!
Hang on Stacey

Erna

Marjon zei

Gelukkig dat ook deze crisis weer overwonnen is. Ik kan me best voorstelen dat je even een traantje moest laten.
Omdat het schijnt te helpen: nog een dikke knuffel voor Stacey

Annemiek zei

Het is wel een vechtersbaasje. Fijn dat hij wat at van jullie. Sterkte aan allemaal.

Marchiena zei

Stace geen gekke verrassingen meer a.u.b. Je bent een echte kanjer, dat jij je er steeds weer uit vecht.
Petra en Ron sterkte met jullie zorgenkindje.

Martine zei

Wat lijken de broers toch op elkaar met hun karakter allebei gek op frisbieen, behendigheid en ook gek op knuffels en uiteraard dol op pannekoeken .
Zet em op Stacey op naar de leeftijd van je vader seppie, dus smul nog maar lekker van de pannekoeken

Gr. Martine en natuurlijk van Pepper en je neefje Joey

Petr@ zei

Hè, fijn hoor, dat het iets beter lijkt te gaan. Je durft weer voorzichtig te hopen. Ach, het is ook net je kindje, hè!

Heel veel sterkte en ook ik zal duimen voor Stacey.

Anoniem zei

Hoi, Netjes dat ze jullie zo op tijd op de hoogte houden zeg. ALs het nu iedere dag een stapje vooruit gaat dan gaat ie goed. Veel liefs, Ingrid

Anna zei

Gelukkig weer wat betere berichten.
Het snoepen is hij nog niet verleerd.
Dikke knuffel uit Beverwijk.

Anoniem zei

heel veel sterkte met jullie hondje geniet er nog van zolang het kan onze jazz is er helaas niet meer

http://www.everyoneweb.com/jazz/

http://www.youtube.com/user/jazzenan

groetjes uit hellevoet
jos en antoinette