donderdag 29 december 2005

Busy daagje

Vanmorgen vroeg op pad. Eerst naar Gamestop, want Jesse wilde kijken naar PSP spelletjes die ze daar verkopen. Hier heb je dus winkels, waar ze tweedehands spellen verkopen. Niks mis mee, maar ze zijn ingeruild door de vorige eigenaar en worden nu een stuk goedkoper doorverkocht. In de winkel werd er door de verkoper gekeken of ze op zijn Europese PSP werkten en dat ging prima. Bovendien hadden ze een actie, drie spelletjes voor de prijs van twee. En dat laten wij ons Hollanders geen twee keer zeggen natuurlijk ;-) Dus voor de prijs van 1 Europees geprijsd spelletje heeft Jesse er nu dus drie voor. Mooi, goed begin. Daarna door naar de Walmart. Even de nodige inkoopjes gedaan en toen door naar Smithfield waar de Outlet shopping mall is. Ook daar hebben onze "gasten" zich prima vermaakt en we waren pas weer laat in de middag op huis aan.
Daar snel wat tosti's gemaakt en toen weer door naar het RBC Center in Raleigh. Want we hadden kaartjes voor de ijshockey wedstrijd van de Hurricanes tegen de Flyers.
Het was echt een super spannende wedstrijd.

Eerst achter, toen gelijk, toen stonden ze voor met 2-1, daarna weer gelijk, even later weer een goal en 3-2 en 10 minuten voor einde 3-3. Daarna werd het super spannend en kwam er extra speeltijd bij. Wie het eerste scoorde had gewonnen. De spanning was om te snijden, maar helaas waren het de Flyers die het eerst scoorde..... Maar al met al een leuke wedstrijd om gezien te hebben!!

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoiiiiiiii

Zo jullie hebben volle dagen zo te zien, erg gezellig.

Wij gaan zo ri Drenthe.
We wensen jullie een heel goed uiteinde en see you in 2006.

Erna

Petra zei

@ Erna
Heel veel plezier in het glazen huis met Yvonne en Ton!!
Jullie ook een hele "rustige" jaarwisseling gewenst en tot ziens in 2006 !
Groetjes Petra

Nel zei

Wat een heerlijk vol programma. Je gasten zullen zich niet verveeld hebben.
Ik wens jullie een heel fijn uiteinde, maak er een heerlijk feest van.

Annemiek zei

Ze amuseren zich prima zo te zien, en ja, shoppen hoort daarbij :-)
Ook je trip naar de bergen was weer prachtig.